Starity

Lakatos Yvette búcsúzott a Megasztártól

2010. november 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lakatos Yvette, a Kanadából hazatért ifjú tehetség tegnap este könnyeivel küszködve, de büszkén állt ki a színpadra utolsó Megasztárbeli szereplésén; a búcsúdalát egy aranyos szívecskével tarkította.

hirdetés
Lakatos Yvette búcsúzott a Megasztártól

Újabb ifjú tehetség búcsúzott a Megasztár című versenytől; ezúttal Lakatos Yvette esett ki a tehetségkutató ötödik szériájából.

A gyönyörű hangú lány könnyezve adta elő a búcsúdalt, ahol egy szívecskét formázott az ujjaival, amit a rajongóinak szánt. A mindössze 16 éves Yvette, aki Kanadában is nevelkedett, a hatodik helyen végzett. Giorgióval járult a zsűri színe elé, akit nem először mentettek meg.

Igaz, Yvette is volt már a kiesés szélén, azonban a zsűricsapat eddig mindig bizalmat szavazott neki, így akkor ő maradt versenyben. A lány nem hagyja abba az éneklést; szerelmével, a szintén már kiesett Adam's Comedy című zenekar frontemberével, Tóth Ádámmal boldog párt alkotnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek