Starity

Chrissy Teigen jelentkezett botránya után: depressziójáról vallott

2021. július 16. 13:01   |   Szerző: Four

Teigen Instagramon vallott arról, hogy mi történt vele korábbi botránya óta.

hirdetés

Chrissy Teigen először beszélt helyzetéről azóta, hogy korábban hosszú posztban kért elnézést azoktól, akiket valamilyen módon megbántott a közösségi felületeken. 

Teigen botránya akkorára dagadt, hogy több üzleti partnere is szerződést bontott vele, illetve a megítélésén is nagy csorba esett. Chrissy most Instagramon mondta el, milyen tapasztalatokat szerzett:

Nem igazán tudom, mit mondjak... egyszerűen csak fura lenne tettetni, hogy semmi sem történt, amikor a való életben nagyon sz*rul érzem magam. Elmenni valahová nem tűnik jó ötletnek, otthon pedig a depressziós gondolataim versenyeznek a fejemben. (...) A "cancel club" egy elképesztő dolog, és nagyon sokat tanultam belőle. Csak kevesen értik, és másképp lehetetlen megérteni, csak ha benne vagy. Nehéz róla beszélni, mert úgy tűnik, hogy nyávogsz, amikor nyilván valami rosszat tettél. Egyszerűen szívás. Sehogy sem lehet nyerni, de ez nem erről szól. Csak annyit tudok, hogy szeretlek titeket, hiányoztok és szükségem volt egy őszinte pillanatra, mert... elfáradtam abban, hogy undorodom magamtól. Nem is tudom, hogy jó ötlet-e ezt így leírni, mert nyilván brutálisan szét lesz szedve. Nem tudom tovább ezt a néma dolgot csinálni! Ha te, vagy bárki akit ismersz, cancelezve lett, kérlek, tudassátok velem, ha esetleg van egy cancel club összejövetel, mert el tudnék tölteni egy kis időt máshol, mint a kanapé. Köszönöm, viszlát, szeretlek titeket

- írta Teigen. 

A hírességgel azután fordult nagyot a világ, hogy több celeb is kijelentette róla, bántó és sértő üzeneteket írt nekik illetve róluk a közösségi médiában.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek