Starity

Visszatért az Alkonyat két kedvenc karaktere, Alice és Emmett

2021. október 19. 08:08   |   Szerző: Glamster

Kellan Lutz (Emmett Cullen) és Ashley Greene (Alice Cullen) beöltözött a hétvégén a karakterének: ijesztő, mennyire nem változtak semmit!

hirdetés

Már mi is foglalkoztunk a témával, hogy tavaly visszatért az Alkonyat körüli láz valamennyire, ami talán annak köszönhető, hogy Stephenie Meyer kiadta a várva-várt Éjféli napot (Midnight Sun-t). Ennek hírére a volt szereplőgárda is pozitívan reagált: Kristen Stewart kijelentette, várja a folytatásnak a forgatókönyvét, ám egykori szerelme Robert Pattinson sem zárkózna el a visszatéréstől.

Most pedig a sága két kedvenc karaktere tért vissza: Emmett és Alice Cullen! Ashley Greene és Kellan Lutz a hétvégén összeálltak, hogy egy titkos projekt forgatásán vegyenek részt.

Öröm a múltból Kellan Lutz-cal! Kiugrik a szívem a helyéről, annyira örülök, hogy ismét vele lehetek. Remekül szórakoztunk Arielle-lel...

– írta Greene.

Posztjára Nikki Reed (Rosalie Hale) viccesen reagált:

Ó, még jó, hogy bejelentettem Emmett-nek, nekem szükségem van egy kis „én időre”. Örülök, hogy veled azért elment baseballozni. Imádlak titeket, srácok!

Természetesen a forgatásról Lutz is beszámolt a maga módján:

Visszahoztunk egy kis csillogó Alkonyat imádatot a legjobb fej csajszival, Ashley Greene-vel a legjobb haverunk, @mattcutshall – Emo még nem halt meg projektje végett

Nikki Reed ide sem felejtett el kommentálni:

Emmett, egy szerencsés dög vagy! Gondolom, nem bánom, hogy osztozkodnom kell rajtad...

A végeredmény alább megtekinthető:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek