Starity

Toxikus kapcsolatban élt Gigi Hadid és Zayn Malik?

2021. november 01. 16:04   |   Szerző: Four

Ismerőseik szerint nem igazán volt egészséges Malik és Hadid kapcsolata.

hirdetés

Gigi Hadid és Zayn Malik szakítása óta sokféle hír terjedt azzal kapcsolatban, hogy a sztárpár között vajon miért is romolhatott meg a kapcsolat. Sokak szerint az utolsó csepp a pohárba a Zayn és Gigi anyja, Yolanda között zajló vita volt, amely az asszony szerint tettlegességig fajult - és amelyért később a zenész ellen többrendbeli zaklatás miatt vádat is emeltek.

A pár ismerősei különbözőképpen nyilatkoztak a dologról. Egyesek szerint Gigi és Zayn már régóta toxikus kapcsolatban élt és nem volt rendben a viszonyuk, mások szerint viszont Yolanda sosem volt igazán jóban Zaynnel, és ez mindig is zavarta Gigit.

Szupertoxikus kapcsolat volt.

- jelentette ki a pár egyik ismerőse.

Zayn mindig is bonyolult természet volt. Voltak időszakok, amikor Giginek nehéz volt együttélni vele. Mindketten remek szülők, együtt nevelik a lányukat. Yolanda természetesen nagyon védelmező, ha Gigiről van szó. A legjobbat akarja a lányának és az unokájának. Voltak problémái Zaynnel, szerinte jobban is bánhatna Gigivel. Emiatt voltak ellentétek Zayn és Yolanda között.

- mondta Gigi egyik ismerőse. 

Zayn csodálatos apa, Gigi is ezt állította. Nem vitatkoznak. Mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobban tudják együtt nevelni a kislányukat. Yolanda egy olyan dologba ütötte az orrát, ami nem tartozik rá.

- mondta Zayn egyik ismerőse.

Malik és Hadid 2016-ban vállalták föl először nyilvánosan kapcsolatukat, majd 2018-ban szakítottak. Egy hónappal később újra összejöttek, aztán 2019 januárjában megint szétmentek.

Ezt követően 2020 januárjában újra egy pár lettek, áprilisban pedig kiderült, hogy Gigi várandós. A modell és a zenész kislánya 2020 szeptemberében jött világra.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek