Starity

Vastag Csaba és Kökény Attila fog nyerni

2010. november 29. 01:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liptai Claudia jósnője szerint Vastag Csaba nyeri az X-Faktort, Kökény Attila pedig a Megasztárt. A Velvet.hu riporterei három híres „boszorkányt” kérdeztek meg a tehetségkutatók várható nyerteseiről.

hirdetés
Vastag Csaba és Kökény Attila fog nyerni

Egy hónappal ezelőtt a Blikk keresett fel jövendőmondókat, hogy kiderüljön kik lesznek a párhuzamosan futó tehetségkutató-versenyek győztesei. Az akkor jósolt eredmény merőben eltér a legújabb felméréstől, melyet ezúttal a Velvet.hu végzett.

A bulvármagazin több híresség látnokát is kifaggatta. Közülük ketten szinte ugyanazt mondták, egyikük azonban itt is eltérő eredményt jósolt. Vajon kinek lesz igaza? Vagy teljesen más eredmény születik végül, amire senki nem gondolt? Pár héten belül kiderül. Most azonban lássuk mit mondanak celebjeink jósnői.

Liptai Claudia jósnője, Gazsi Gizella szerint Kökény Attila és Vastag Csaba a legnagyobb esélyesek. A hölgy honlapján olvasható, hogy tavaly azt is borítékolta, hogy Tabáni István nyeri a Csillag születiket. Vajon a jósnő tényleg képes a jövőbe látni vagy csak szerencséje volt? Erre valószínűleg soha nem fogunk biztos választ kapni. Mindenesetre a látnok most is elmondta kiket tart a tehetségkutatók legvalószínűbb nyerteseinek. Meglátjuk igaza lesz-e.

Gazsi Gizella úgy gondolja, hogy a Megasztárt Kökény Attila fogja megnyerni, de nagy esélyesnek tartja még Kállay-Saunders Andrást is. A hölgy ezt mondta: „Az érzéseim szerint Kökénynek kell nyernie, sokkal jobb a hangtechnikája és a hangszíne is. Az első háromba biztosan bejut majd Szíj Melinda, de nem nyer. Ő nem ilyen ember, mint amilyennek beállítja magát, ennél sokkal agresszívebb típus. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű a végső döntés a Megasztárban.”  Majd így folytatta: „Szíj Melinda a 11-es számot kapta a selejtezőben, ez mesterszám, ezen kívül 24 ujjal született, így egész biztos vagyok benne, hogy más különleges képessége is van. Szíj Melinda elesettnek állítja be magát, valójában határozottabb alkat, észre lehet venni, ahogy szerepel a színpadon. Mindig másokat akar futtatni, egy idő után épp ezért nem lesz szimpatikus az embereknek.”

A jósnő az X-Faktorban Wolf Katit, Takács Nikolast és Vastag Csabát jósolta a legjobb három helyen végző énekes közé. Erről azonban már tudjuk, hogy nem történhet meg, mert Wolf Kati kiesett szombaton. A látnok elképzelései szerint Nikolast a közönség fogja kiejteni és végül Vastag Csaba nyer.

Molnár Anikó jósnője, Linda Lilla King szerint ez nem így lesz. Az ő véleménye az, hogy Janicsák Veca és Vastag Csaba lesznek a befutók. „Gondolati sugallatként jött, hogy Janicsák Veca nyeri meg az X-Faktort.” 

A harmadik megkérdezett látnok Szegedi Erika volt, akit Lui Padre avatott boszorkánnyá. Képességeit gyakran Pataky Attila is igénybe veszi. A hölgyet pár éve a földrész főboszorkányává is megválasztották. Ezt mondta: „Wolf Katinak van a legszebb hangja, ő a legképzettebb véleményem szerint. Nikolasnak vannak gyenge időszakai, szerintem Vastag Csaba nyeri meg az X-faktort.” És így folytatta: „Bár tenyérjós vagyok, a francia angyalkártyát tettem ki, ami megerősítette az megérzéseimet. Az első három helyen Wolf Kati, Nikolas és Vastag Csaba lesznek, Csaba fogja megnyerni a versenyt.”

Véleménye egyezik Gazsi Gizelláéval, de mindketten tévednek. Legalábbis abban biztosan, hogy Wolf Kati az utolsó három helyezett között lesz. A jósnő a Megasztárral kapcsolatos előérzeteit is elmesélte: „A Megasztárban Tolvai Reninek szurkolok, de egy fiatalember fogja megnyerni, Kökény Attila. A legjobb három közé Szíj Melinda is be fog jutni. Borzalmas élete lehetett, visszafojtották benne, hogy az legyen, aki. Mivel nem magabiztos, és nem akar változni, ő ilyen akar maradni, nem fog nyerni.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek