Starity

Lili Reinhart úgy érzi, fekete bárány a hollywoodi celebek között

2022. augusztus 23. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő úgy érzi, szókimondó hozzáállása miatt sokszor kinézik a celebek közül.

hirdetés

Lili Reinhart őszintén vallott érzéseiről az IndieWire magazinnak: a színésznő elmondása szerint sokszor kívülállónak érzi magát a celebvilágban, mert általában felemeli a hangját azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyek úgy érzi, a saját és mások mentális egészségére is káros hatással vannak.

Néha tényleg úgy érzem, hogy fekete bárány vagyok, amikor felszólalok. Nincs erre tankönyv, senki sem tanítja meg neked, mit kell tenned, amikor arra kelsz, hogy 20 ezer tweetben mondják neked, hogy meg kellene ölnöd magad vagy meg kellene csináltatnod az orrod vagy hogy milyen kövér vagy. Bármi is legyen, erre senki nem jelentkezik, senki nem tanítja meg, hogyan kell ezt kezelni, csak elvárják tőled. Nincs annál rémületesebb, mint a Twitteren látni a neved.

- jelentette ki. 

Reinhart egyébként korábban sem kendőzte el a véleményét, amikor Kim Kardashian arról nyilatkozott, milyen drasztikus fogyást vállalt be annak érdekében, hogy beleférjen a Met-gálán viselt ruhájába. Lili akkor arra kérte a rajongóit, "ne támogassák ezeket a hülye, ártalmas celebeket, akinek az egész hírneve a testükön alapul" - utalva ezzel Kardashianra.

Fotó: lilireinhart/Instagram

Amikor valaki egészségtelen szokásokat hirdet, akkor lépek közbe én. Azt gondolom, "ezt sértőnek érzem és triggerel, ami azt jelenti, hogy emberek milliói érezhetnek ugyanígy azzal kapcsolatban, amit mondasz". Persze emiatt nehéz helyzetbe kerülök, de inkább legyen ez, mint hogy olyasvalaki legyek, aki nem áll ki semmiért.

- mondta a színésznő, majd így folytatta:

Ha nekem olyan valakinek kell lennem, aki elhíresül arról, hogy "idegesítő", hát legyen. Nem szoktam azon gondolkozni örökké, hogy mindenáron példaképnek kell lennem.

- mondta, majd Demi Lovato is szóba került a beszélgetés során:

Arra gondolok, hogy amikor 15 vagy még inkább 12 éves lehettem, az egyetlen ember, aki a mentális egészségéről beszélt, az Demi Lovato volt. Azt gondoltam, hűha, ez milyen menő és érdekes: hallani arról, hogy van egy ember, akinek saját műsora van, slágereket énekel, nyilvánvalóan van pénze és jól él, ugyanakkor a bipoláris zavarról beszél.

- emlékezett vissza. 

Fotó: lilireinhart/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek