Starity

Kiszivárgott egy videó: Olivia Wilde könyörgött Shia LaBeoufnak, hogy ne mondjon fel

2022. augusztus 28. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő szerette volna, hogy Shia szerepeljen Nincs baj, drágám című filmjében.

hirdetés

Habár Olivia Wilde korábban kijelentette, hogy rendezőként azért kellett elbocsátania Shia LaBeoufot a Nincs baj, drágám című produkcióból, mert "meg akarta védeni a szereplőgárdát a színész harcias energiáitól", egy most kiszivárgott videó szerint Wilde pont, hogy arra kérte a színészt, ne mondjon fel. 

A felvétel alapján Shia és a film másik főszereplője, Florence Pugh között lehetett valamilyen komoly vita, és ez okozhatta LaBeouf felmondását. 

Shia. Szerettelek volna felkeresni téged, mert úgy érzem, még nem állok készen arra, hogy ezt feladjam. Nekem is összeszorul a szívem, és szeretném kitalálni a megoldást. Szerintem ez lehet egy intő jel Miss Flónak [Florence Pugh-nak], és szeretném tudni, készen állsz-e arra, hogy adj ennek egy esélyt velem, velünk. Ha [Florence] tényleg elvállalja, ha most beleteszi a szívét-lelkét és ti ketten kibékültök - tisztelem a te álláspontodat és az övét is - de ha ezt meg tudjátok csinálni, akkor mit gondolsz, van remény?

- mondta a videóban Wilde.

Olivia végül nem tudott dűlőre jutni a színésszel, akinek ekkoriban robbant ki bántalmazási botránya FKA Twigsszel és számos más exével - úgyhogy Shia szerepét Harry Styles kapta meg. 

Shia egyébként a Page Six szerint a napokban emailben kereste fel a Variety magazint és több fotót is küldött a Wilde-dal való üzenetváltásaikról, amelyekben a színésznő sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy LaBeouf kihátrált a filmből. 

LaBeouf most arra kéri Wilde-ot, hogy javítsa ki a korábbi állításait, melyek szerint ki kellett rúgnia őt:

A kirúgásom sohasem történt meg, Olivia. Habár teljesen megértem, milyen vonzó most ezt a sztorit erőltetni a jelenlegi társadalmi helyzet miatt,(...) ez nem az igazság.

- jelentette ki a színész, aki nemrég új szerepet vállalt, amely olyan nagy hatással volt rá, hogy áttért a katolikus hitre.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek