Starity

Blake Lively először nyilatkozott születendő babájáról

2022. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő tegnap, a vörös szőnyegen mutatta meg először, hogy várandós.

hirdetés

Blake Lively tegnap, a Forbes gáláján jelentette be, hogy negyedik gyermekével terhes - egészen pontosan megmutatta kerekedő pocakját. 

A színésznő a People magazin szerint nyilatkozott is az eseményen, és a tőle megszokott szarkasztikus humorral beszélt a várandósságáról:

Egyszerűen szeretek megalkotni dolgokat. Függetlenül attól, hogy az süteménysütés, történetmesélés, üzleti projekt vagy baba - szimplán szeretek kreálni.

- viccelődött.

Livelynak már három közös gyermeke van Ryan Reynoldsszal, a 7 éves James, az 5 éves Inez és a 2 éves Betty. A színésznő ennek kapcsán azt is elárulta, hogy szeretné, ha a lányai "látnák, hogy nem kell választani az anyaság és az üzletasszonyság között":

Nem szeretném, ha választaniuk kellene az anyaság és az üzletasszonyság között. Lehetnek mindkettők egyszerre, vagy egyik sem, én csak azt szeretném, hogy lássák, bármit elérhetnek.

Blake emellett arról is beszélt, hogy mivel imádja a családját, olyan projektekben vesz részt, amelyekben ténylegesen hisz (korábban is nyilatkozott arról, hogy minden munkáját, a szerepeit is úgy vállalja el, hogy közben figyelembe veszi családját.)

A színésznő szerint üzletasszony énjét az édesanyjától örökölte, aki szerinte a legkeményebben dolgozó ember, akivel valaha találkozott:

Nem fogadja el a nemleges választ, ami az egyik legnagyobb előnye, de ugyanakkor hátrány is tud lenni. Nincsenek nála határok. Ha valaki azt mondja neki, hogy nem, tényleg nem érti meg. Úgy nőttem fel, hogy láttam, egy nő bármi lehet - egyszerre lehet édesanya és keményen dolgozó üzletasszony is. 

- mesélte a színésznő, akinek többek között van egy Betty Buzz nevű szénsavas italokat forgalmazó cége. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek