Starity

Demi Lovato nem hitte volna, hogy megéri a harmincat

2022. szeptember 22. 05:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, nem hitt benne, hogy valaha is betölti a harmincadik életévét.

hirdetés

Demi Lovato a Spin magazin interjújában árulta el, nagyon sokáig attól tartott, hogy meghal a harmincadik születésnapja előtt. Az énekesnő több elég kemény időszakon is túl van, de idén elérte a fent említett kerek évfordulót, amelyet nagy partival ünnepelt.

Azt gondoltam, ez olyasmi, amit lehetetlen lesz elérnem. Még a józan időszakaimban is olyan erős volt a depresszióm, hogy azt gondoltam, nem fogok odáig eljutni, mint ahol ma vagyok. De itt vagyok. Új fejezetet nyitottam az életemben, nem tudom, hogy mit hoznak a harmincas éveim, de azt remélem, egy nap lesz családom.

Az énekesnő hozzátette, időbe telt, míg rájött arra, hogy nem akarja a magánélete minden részletét megosztani a nyilvánossággal:

Néha eléggé eljár a szám. De ahogy idősebb leszek, egyre inkább próbálom privátan kezelni az életem. Szerintem eddig túl sok dologba engedtem bepillantást az életemben, és át kell gondolnom: megérdemlik ezt az emberek? Biztos vagyok benne, hogy mire 35 leszek, egy mukkot sem fogok szólni, mert már elegem van abból, hogy önmagamról beszéljek. És az is biztos, hogy ezzel így van a többi ember is. Nem volt egy tökéletes kaland, nagyon nehéz volt eljutni oda, ahol ma vagyok. De hoztam változásokat az életemben: tisztelem az érzelmeimet, nem csak a pozitívakat.

- mesélte Lovato, akinek nemrég új szerelem érkezett az életébe a zenész Jute$ személyében.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek