Starity

Chris Hemsworth elárulta, hogy cikizték kollégáival Chris Evanst

2022. november 15. 21:09   |   Szerző: Four

Chris szerint Robert Downey Jr. és Jeremy Renner is viccelődött kicsit a 2022 Legszexibb férfija címét elnyerő Evansszel.

hirdetés
Chris Hemsworth elárulta, hogy cikizték kollégáival Chris Evanst
Fotó: hu.depositphotos.com

Chris Evansnek igaza lett, amikor kijelentette, az év Legszexibb férfija címmel kézenfogva jár a cikizés is - legalábbis a kollégái részéről. 

Evansről nemrég derült ki, hogy a People magazin döntése szerint övé lett az idei év Legszexibb férfija cím, amelyet úgy tűnik, a barátai sem hagytak figyelmen kívül. 

Chris Hemsworth Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy a Bosszúállók-csapat jót derült Evans újdonsült népszerűségén és a róla készült fotókon. 

Van egy Bosszúállók chatünk, amelyben nagyon gyorsan elkezdtek jönni a kérdések: "mit csinál hátul a kezeivel?" - mondtam. Robert Downey Jr. szerint lecsukták [Evanst], és ez egy csodaszép rendőrségi fotó róla, Jeremy Renner pedig elmondott egy sor dolgot, amit most nem ismételek meg... Mocskos.

- viccelődött Hemsworth. 

A poénkodást félretéve azonban a színész elárulta, örömmel veszi, hogy kollégája is megkapta a titulust, miután ő 2014-ben nyerte el a címet. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek