Starity

Tyler Posey így érez, amiért mindenki Dylan O'Brient hiányolja az új Teen Wolf filmből

2023. március 09. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Tyler Posey elmondta, hogyan viseli, hogy mindenki Dylan O'Brient hiányolja az új Teen Wolf filmből.

hirdetés

Januárban érkezett meg a Teen Wolf sorozat folytatása film formájában. A legtöbb régi szereplő, köztük Tyler Posey, megismételte a korábbi karakterét, azonban egy fontos szereplő nem tért vissza, a Stilest megformáló Dylan O'Brien. A rajongók jelentős része pedig igencsak hiányolja a főszereplő legjobb barátját, ezért Poseyra az utóbbi időben ömlenek az O'Brienről szóló kérdések. A Zang Sang Show-ban adott új interjúja során pedig közvetlenül megkérdezték, hogy belefáradt-e abba, hogy állandóan azt kérdezik tőle, milyen érzés volt, hogy O'Brien nem tért vissza a filmre.

Posey tisztázta, hogy nem bosszantják a Stilesról és O'Brienről szóló beszélgetések, mert jelentős része volt a sorozatnak. De szeretné, ha tisztelnék azért, mert egyedül is képes vinni a Teen Wolfot.

Imádom őt [O'Brient]. Sosem fogok a nevében beszélni, de hatalmas része a sorozatnak és az életemnek, szóval van értelme. Ahhoz hasonlítom, mint amikor a Blink feloszlott, és az emberek megkérdezték Markot, hogy »Hol van Tom?«

- mondta.

Ez olyasmi, ami szerintem idegesítő lenne, ha nem szeretném és tisztelném őt. Megértem. Ő egy hatalmas része a shownak, de én vagyok a rohadt show. Ez az, amit nagyon vártam, hogy megmutassam a rajongóknak, hogy nyilvánvalóan nagyon szeretjük őt, és ti sem szeretitek jobban, mint én, de azt akarom, hogy tiszteljenek, hogy egyedül is képes vagyok ezt a sz*rt végigcsinálni. Nem egyedül, van egy hatalmas stáb mögöttem, és mindannyian nagyon jók, de ez most már az én dolgom, és kiérdemeltem.

via Screen Rant

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek