Starity

Kristin Davis szerint a fanok túl nagy reményeket fűznek Samantha visszatéréséhez

2023. június 19. 20:08   |   Szerző: Four

A Szex és New York Charlotte-ját alakító színésznő szerint a fanok túlzottan reménykednek.

hirdetés

Kristin Davis úgy gondolja, túlnőtte magát a hír, hogy Kim Cattrall visszatér Samantha Jonesként az És egyszer csak... második évadában. A rajongók ugyanis nagyon megörültek, és sokan abban bíztak, talán kibékülnek a színésznők és maguk mögött hagyják a viszályt. 

Azonban mint kiderült, Kim csak egy rövid monológ erejéig bújik Samantha bőrébe, és nem lesz a sorozat állandó szereplője. Sőt, azt a bizonyos jelenetet is a kolléganői nélkül, egy garázsban forgatták le. 

Davis szerint nem sok esély van rá, hogy Cattrall még többet szerepeljen:

Azt gondoltuk, hogy a fanok örülnének neki, ha Samantha egy kicsit szerepelne, mert tudjuk, hogy hiányolják és egy nagyszerű karakter. Nem tudom, hogy ezen a ponton egyáltalán el akarjuk-e varrni a szálakat vagy keresünk-e bármilyen megoldást. Azt hiszem, azt gondoltuk, hogy itt ez a karakter, aki eltűnt, és tudjuk, hogy az embereknek és Carrie-nek is hiányzik. Szuper volt, hogy egy kicsit visszatért, ezt akartuk. Aztán azt hiszem, talán túlságosan reménykedni kezdtek a fanok, és vártak még valamit. Nem ez volt a célunk, és remélem, nem csalódnak.

- árulta el a színésznő.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek