Starity

Angus Cloud még három filmben lesz látható a halála után

2023. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Angus Cloud még három posztumusz filmes projektben fog szerepelni, köztük egy thrillerben, amely valószínűleg 2024-ben debütálhat.

hirdetés
Angus Cloud még három filmben lesz látható a halála után
Fotó: Instagram / anguscloud

Angus Cloud, az Eufória sztárja mindössze 25 éves volt, amikor váratlanul elhunyt, ám emléke és hagyatéka tovább él a filmvásznon. A The Hollywood Reporter augusztus 3-án megerősítette, hogy Cloud három befejezetlen filmes projektje még bemutatásra vár. 

Fezco szerepével robbant be a köztudatba az Eufória sorozattal, majd rengeteg szerepet tudhatott magáénak. Halála előtt Cloud három filmprojektet fejezett be, köztük egy cím nélküli szörny-thrillert a Radio Silence-től. A Radio Silence jegyzi a Sikoly 2022-es és 2023-as folytatását. Az új filmjük, azeredetileg Drakula Lánya címmel ellátott alkotás középpontjában egy emberrabló csoport áll, akik hamar rádöbbennek, hogy egyik áldozatukkal valami nem stimmel. A film bemutatóját eredetileg 2024-re tervezték, a folyamatban lévő SAG-AFTRA és WGA sztrájkok lelassították a produkciót, valószínűleg eltolják a premiert.

Emellett várhatóan Angus Cloud szerepelni fog Dan Brown közelgő horror-thrillerében, a
Your Lucky Day-ben. A történet egy kis boltban játszódik karácsony estéjén, ahol egy túszejtés alakul ki egy 156 millió dolláros lottószelvény miatt.

Cloud harmadik filmprojektje, a Freaky Tales, egy dráma lesz. A film 1987-ben játszódik, Oakland városában, és négy összefonódó történetet mesél el a "zene, film, emberek, helyek és emlékek iránti szeretetről, melyek az univerzumon túl nyúlnak" - olvasható a film IMDb oldalán. A filmben olyan sztárok szerepelnek még, mint Pedro Pascal, Ben Mendelsohn, Jay Ellis, Jack Champion, Dominique Thorne, Normani, Keir Gilchrist és Michelle Farrah Huang.

A harmadik projekt rendezői, Ryan Fleck és Anna Boden közleményükben így nyilatkozztak Cloud haláláról:

Nagyon megrázott és lesújtott minket a szörnyű hír. Angus egyedülálló energiát és lendületet hozott a forgatásra és a munkájába. Rá egy ragyogó, türelmes és élettel teli emberként fogunk emlékezni, valamint egy elkötelezett kollaborátorként, akivel szerencsénk volt együtt dolgozni. Micsoda megsemmisítő veszteség.

 via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek