Starity

Kiderült, mit ábrázol Angelina Jolie új tetkója

2023. augusztus 24. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő nemrég mindkét középső ujjára varratott egy mintát, most kiderült, mi az.

hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy kisebb felbolydulást okozott Angelina Jolie új tetkója - a színésznő mindkét középső ujjára varratott egy-egy mintát, ám azt nem lehetett tudni, pontosan mit is ábrázolnak, mert a tetoválóművész kitakarta a képeken.

Egyes rajongók rögtön találgatni kezdtek, hogy esetleg a színésznő exéhez, Brad Pitthez kötődhet a szimbólum, ám röviddel azután, hogy a művész Mr. K kijelentette, "egyáltalán nem Brad Pittről szól", napvilágra kerültek az új, Jolie-ról készült képek, amelyeken már látható a minta.

A színésznő kardot ábrázoló szimbólumot varratott magára, amely azt az illúziót kelti, mintha átszúrná az ujját. A híresség valószínűleg így hódol a tőrök iránti szenvedélyének: korábban egy interjúban elárulta, hogy van egy nagy, tőrökből álló gyűjteménye, és mindössze 11-12 éves volt, amikor az édesanyja megvette neki az első kést. 

Ezek nem fényes, vadiúj, éles kések egy áruházból. Gyönyörű, antik tőrökről van szó, amelyek külföldön készültek és dobozba vannak zárva, hogy a fiam ne tudjon hozzájuk nyúlni.

- mesélte 2003-ban.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek