Starity

Olivia Wilde bevallotta, kit tart a világ legjobb énekesének

2023. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: Four

Sokak szerint valójában exének, Harry Stylesnak szúrt oda ezzel a kijelentéssel

hirdetés

Újabb titkos üzenet Harry Stylesnak?

Olivia Wilde a SubwayTakes egypercesében beszélgetett többek között a karaoke-ről, majd a amikor szóba került Justin Bieber, Wilde egyenesen így jellemezte az előadót:

A Föld legjobb énekese

Az ártatlan kijelentés szemet szúrt egyeseknek: van, aki azt gondolja, Wilde ezzel is exének, a szintén énekes Harry Stylesnak akart üzenni. (A színésznő és Styles tavaly novemberben, két év után szakított, mint kiderült Olivia szeretett volna megállapodni, Harryt viszont elszólították a koncertjei.)

Wilde a beszélgetés során kifejtette, hogy szerinte nem kellene olyanoknak karaokezni, akik eleve jól tudnak énekelni, majd hozzátette, ő maga is borzasztó hanggal bír, de vannak bejáratott dalok, amiket egy-egy alkalommal szívesen elénekel.

Nekik fizetnek azért, hogy énekeljenek. Mi, a rossz énekhanggal rendelkező közösség fizetünk azért, hogy énekelhessünk. Jó pénzt fizetünk, hogy elmehessünk énekelni... hamisan. Én borzasztó vagyok karaoke-ban, de pont ez a lényeg. Büszke vagyok rá, ha kifütyülnek, mert az nagyszerű. Jön valaki más helyetted, egy új dallal. Nem kell végigülni egy feldolgozást. A feldolgozás helyett akkor inkább már meghallgatom az eredeti dalt.

- jelentette ki.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek