Starity

Gérard Depardieu tagadja az ellene felhozott nemi erőszak vádakat

2023. október 03. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Gérard Depardieu tagadja az ellene felhozott nemi erőszakkal és szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat.

hirdetés

Gérard Depardieu ellen nyomozást indítottak, miután Charlotte Arnould színésznő 2018-ban azt állította, hogy megerőszakolta, az év elején pedig 13 nő vádolta meg a színészt szexuális zaklatással. Depardieu most nyílt levelet írt a követelésekkel kapcsolatban, amelyben kitart amellett, hogy „soha, soha nem bántalmazott egyetlen nőt sem”.

Végre el akarom mondani az igazamat. Nem engedhetem tovább, amit hallok, amit hónapok óta olvasok magamról. Azt hittem, hogy nem érdekel, de nem, valójában nem így van. Ez mind összetöri a szívem. Ami még rosszabb, hogy eltöröl engem

- mondta Depardieu.

A színész ragaszkodott hozzá, hogy Charlotte Arnould a saját akaratából ment be a szobájába, és soha semmilyen kényszert nem alkalmazott ellene.

Egy nőt bántani olyan lenne, mintha a saját anyámat hasba rúgnám. Egy nő először járt nálam, könnyed léptekkel, önszántából ment fel a szobámba. Ma azt mondja, hogy ott megerőszakolták. Másodszor is visszajött. Soha nem volt közöttünk semmiféle kényszer, erőszak vagy tiltakozás. Barbara dalait akarta velem énekelni a Cirque d'Hiverben. Én nemet mondtam neki... Feljelentést tett

- tette hozzá Depardieu.

Azt elismerte, hogy gyakran tett dolgokat, amiket mások nem mernek megtenni, feszegette a határokat, viccelt, de nem nevetett mindig mindenki. 

Ha abban a hitben létezve, hogy intenzíven éljem meg a jelent, megbántottam, megdöbbentettem valakit, bárki legyen is az, soha nem állt szándékomban megbántani, és kérem, bocsássák meg, hogy úgy viselkedtem, mint egy gyerek, aki szórakozni akart egy galériában.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek