Starity

Timothée Chalamet először nyilatkozott Armie Hammerről a botrányai után

2023. október 18. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Armie Hammert 2021-ben szexuális zaklatással, nemi erőszakkal és kannibalizmussal vádolták, a két színész jó kapcsolatot ápolt miután együtt dolgoztak a Szólíts a neveden című filmen.

hirdetés

Timothée Chalamet a Szólíts a neveden című filmben szerepelt együtt Armie Hammerrel, akit súlyos vádak értek 2021-ben. A páros szerelmespárt alakított Luca Guadagnino 2017-es romantikus filmjében.

Hammert 2021-ben több nő szexuális zaklatással, egy nő pedig nemi erőszakkal vádolta meg. A színész tagadott minden bűncselekményt, de elismerte, hogy "érzelmileg bántalmazó" és rosszul bánik az emberekkel.

A GQ-nak adott új interjúban Chalamet-ét a vádak időzítéséről kérdezték, ami egybeesett Guadagnino Csontok meg minden (Bones and All) című kannibál szerelmi történetének forgatásával. A Hammer ellen felhozott vádak között szerepelt, hogy a nőknek küldött sms-ekben kannibalizmus-fétiséről beszélt.

Mennyi volt az esélye annak, hogy ezt a dolgot csináljuk éppen?

- kérdezte Chalamet a GQ interjújában.

Elmondta, hogy amikor olyan híreket látott, amelyek szerint a filmet a Hammer ihlette, "úgy éreztem: most már tényleg meg kell csinálnom. Mert ez tényleg egy könyv alapján készült".

Arra a kérdésre, hogy személyesen hogyan élte meg a Hammer elleni vádakat, Chalamet így válaszolt:

Nem tudom. Ez a végén nagyon kattintásvadász téma lett. A zavarba ejtő egy jó szó rá.

Hammer karrierje a vádak miatt tönkre ment, több szereptől is elesett. Május végén jelentették be, hogy a vádak hosszas kivizsgálását követően Hammer ellen nem emelnek vádat szexuális zaklatás miatt. A Los Angeles megyei ügyészség szerint "nem volt elegendő bizonyíték" ahhoz, hogy a színészt bűncselekménnyel vádolják.

via Independent

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek