Starity

Justin Timberlake és Jessica Biel besokallt: leállították a kommentelés lehetőségét az Instagramjukon

2023. október 27. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekesnek elege lett abból, hogy Britney Spears új könyve kapján csúnya megjegyzéseket kap.

hirdetés

Justin Timberlake és Jessica Biel is besokallt, mindketten leállították a kommentelés lehetőségét az Instagram profiljukon. 

A sztárpár azt követően döntött így, hogy Justin exe, Britney Spears piacra dobta önéletrajzi botránykönyvét, amelyben számos lesújtó dolgot árult el a zenésszel való kapcsolatáról. 

Spears és Timberlake 1999 és 2002 között randizott, és az együtt töltött három év alatt rengeteg dráma történt velük. Az énekesnő elmondása szerint teherbe esett Justintól, de végül elvetették a babát, mert a zenész "nem állt készen az apaságra". Spears emellett kijelentette, hogy Justin megcsalta őt egy híres celebbel, majd sms-ben szakított vele. 

Timberlake már jóval a könyv megjelenése előtt aggódni kezdett, és úgy tűnik nem hiába: a drámai fejezetek láttán Spears rajongói elözönlötték az Instagramját és fenyegető üzeneteket írtak neki, így aztán a hét elején úgy döntött, inkább nem ad esélyt a gyűlölködő kommenteknek. Ezt követően Biel Instagramját találták meg a fanok, aki pedig pénteken állította le a kommenteket. 

Justin egyáltalán nem kereste fel Britney-t, és nem is fogja, mert nincs mit mondania számára. 

- árulta el a Daily Mail forrása a zenészről.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek