Starity

Lisa Kudrow Matthew Perrynek: "Köszönet a lehető legjobb 10 évért, amelyet egy ember kérhet"

2023. november 16. 12:12   |   Szerző: Four

A Jóbarátok-beli kollégái mellett ő is elbúcsúzott a nemrég elhunyt Matthew Perrytől.

hirdetés

Kollégái után Lisa Kudrow is búcsúlevelet írt az október végén, 54 éves korában elhunyt Matthew Perrynek. A Jóbarátok Phoebe-je megható sorokkal köszönt el szeretett színésztársától, és írásában elárulta, szinte pillanatok alatt váltak híressé, olyan gyorsan népszerű lett a sorozat.

(...) Azt javasoltad, hogy pókerezzünk, és olyan jó móka volt, hogy azonnal összekovácsolódtunk. Köszönöm. Köszönet azért, hogy MINDEN NAP annyira megnevettettél, hogy fájtak az izmaim és könnyek csorogtak az arcomon. Köszönöm neked a nyíltszívűségedet egy hatfős kapcsolatban, amely kompromisszumokat igényelt. És rengeteg "beszélgetést". Köszönöm, hogy eljöttél dolgozni akkor is, amikor nem voltál jól és mégis elképesztően briliáns voltál. Köszönet a lehető legjobb 10 évért, amelyet egy ember kérhet. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm azt, amit a szeretetről és kegyelemről tanultam általad. Köszönet az időért, amelyet veled tölthettem, Matthew. 

- írta a híresség. 

Kudrow mellett David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc és Courteney Cox is külön posztban búcsúzott Perrytől, akit november elején helyeztek örök nyugalomra. 

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek