Starity

Csodával határos Jeremy Renner felépülése - videót posztolt az állapotáról

2023. november 16. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Renner tíz hónapja szenvedett hókotróbalesetet, ami majdnem az életébe került. Most az egyik edzéséről készült videóban mutatta meg a fejlődését.

hirdetés

Jeremy Renner az év elején történt súlyos hókotróbalesete után most a felépülésének egy fontos mérföldkövéhez ért el. A Bosszúállók színésze kedden megosztott egy videót magáról Instagramon, amint edzést végez.

Ma van a 10 hónapos gyógyulás napja .... Első próbálkozás bármilyen ilyen tevékenységre (különösen meredek emelkedőn), és könnyekre fakadtam az örömtől, a reménykedéstől és a hálától a sok támogatás miatt a családommal és a barátaimmal együtt. Sok okból nyomom tovább, de ti vagytok az üzemanyagom

- írta Renner a bejegyzéshez.

Korábban szintén Instagramon jelentkezett a gyógyulási folyamat alatt, amikor egy szelfit osztott meg magáról egy maszkban, miközben úgy tűnt, hogy vörösfény-terápián vesz részt. Elárulta, hogy mindenféle terápiát kipróbált, például fizikoterápiát, peptid injekciókat, infúziós cseppeket, őssejt terápiát stb. 

A legnagyobb terápiám az elmém és az akarat volt, hogy itt legyek és nyomjam, hogy felépüljek és jobban legyek..... Kivételesnek lenni... Úgy érzem, ez a kötelességem. Nem elpazarolni az életemet, ha már túléltem, hanem visszaadni a családomnak, a barátaimnak és mindannyiótoknak, akik erőt adtak nekem, hogy kibírjam.

Januárban Renner tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, miután egy hókotró alá szorult nevadai otthona közelében. A színész az unokaöccsének próbált segíteni kihúzni az autóját a hóból, véletlenül nem húzta be a kéziféket, és a jármű alá esett. A balesetben több mint 30 csontja eltört és összesett a tüdeje. Végül szerencsésen talpra állt, de a gyógyulása hosszú folyamat. 

via USA Today

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek