Starity

Szakítós dalt posztolt Sophie Turner - Joe Jonasra utalhat a szerzemény

2023. december 14. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznőnek nyáron ért véget a házassága - lehetséges, hogy erre utal a dallal.

hirdetés

Sophie Turner zenével feledi a fájdalmát: a színésznő, aki notóriusan ritkán posztol a közösségi felületeken, nemrég Instagram-sztoriban osztott meg egy szakítós dalt. 

A Trónok harca sztárja Rachel Chinouriri "All I Ever Asked" című számát osztotta meg, amely az előadó szerint azt az érzést közvetíti, amikor "az egyik szerettedet arra kell kérned, hogy tiszteljen, aztán rájössz, hogy ez a legalapvetőbb dolog. Emellett arról is szól, hogy ráismersz a saját értékeidre, és nem maradsz valaki olyannal, aki nem lehet az, akire szükséged van". 

A híresség feltehetően a tönkrement házasságára utalt a nótával: Joe Jonas szeptemberben adta be a válókeresetet egy nagyon csúnya vitát követően, majd egyre durvább fordulatott vett az ügyük, miután a színésznő kijelentette, hogy Joe visszatartja tőle két kislányukat, a 3 éves Willát és az 1 éves Delphine-t.

Egy ideig úgy nézett ki, hogy nagyon csúnya gyermekelhelyezési per van készülőben (Sophie Angliában szeretne élni, Joe pedig az Egyesült Államokban), de szerencsére mediáció segítségével elsimultak az ellentétek, és most már úgy tudni, mindkét fél a lehető legbékésebb kommunikációra törekedik. 

Sőt, Sophie továbblépett, és újra szerelmes: egy brit arisztokratával, Peregrine Pearsonnal randizik jelenleg. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek