Starity

Sorsfordító éven van túl az Alkonyat Rosalie-ja - intim terhesfotót posztolt Nikki Reed

2024. január 01. 19:07   |   Szerző: Four

Nikki Reed tavaly hozta világra második gyermekét, leírta, milyen élmény volt.

hirdetés

Hihetetlenül mozgalmas éven van túl Nikki Reed, az Alkonyat sztárja. A színésznő Instagramom foglalta össze, mennyi minden történt vele 2023-ban:

Felújítottunk egy farmot, kihordtam egy gyermeket, álmaim szülését éltem meg, kiterjesztettük a Bayou cégünket, történelmet írtam a Leicával, új vállalkozásokba fektettem be, bevállaltam néhány hatalmas lépést, megláttam, milyen törékeny az élet, elengedtem olyan dolgokat, amelyek már nem szolgáltak. Nagy levegők. Nagy leckék. Új kezdetek. Óriási szerelem. Hatalmas ráébredések. 2023, te... valódi voltál. 

- írta, majd így folytatta:

Köszönöm, hogy bölcsességet, tisztánlátást, fejlődést adtál, erős megérzéseket, és tükröt tartottál elém. Sok szempontból ez volt az az év, amikor megértettem, mit jelent embernek lenni. Nagyon hálás vagyok az apró csodákért, a saját és a szeretteim egészségéért, és azért, hogy a szívemben őrizhetem a gyermekeimet. 

- tette hozzá.

Reed tavaly júniusban árulta el, hogy megszületett Ian Somerhalderrel közös második gyermeke, egy kisfiú. A színésznő később bővebben mesélt a baba születéséről - az otthonában adott életet a picinek - és fontosnak tartotta kiemelni, hogy "egy olyan kultúrában élünk, amely nem gondoskodik a friss anyukákról". 

Somerhalder és Reed a közelmúltban egy farmra költözött, és a színész bevallása szerint "vidéki emberek lettek, maguk termelik meg az ételeiket."

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek