Starity

Kelly Clarkson elárulta: a volt férje azt mondta rá, hogy nem elég szexi

2024. január 04. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő szerint a férje egyáltalán nem volt kedves, amikor a megjelenéséről volt szó.

hirdetés

Kelly Clarkson nagyon csúnya váláson van túl, amelynek most több részlete is kiderült, mint például, hogy exe, Brandon Blackstock kijelentette, "nem tartja őt elég szexinek" ahhoz, hogy a The Voice című műsorban szerepeljen. 

Az énekesnő mindezt azon a bírósági tárgyaláson árulta el, amelyen azért pereskedtek, mert Kelly szerint Brandon jogtalanul részesült bizonyos anyagi javakban a menedzsereként. Clarkson egészen pontosan így nyilatkozott az ügyről:

Egy feleség nem felejti el az alkalmat, amikor kijelentik róla, hogy nem szexszimbólum. Ez megmarad az emberben. 

A hivatalos dokumentumok alapján Kelly szerint Blackstock kijelentette, hogy a The Voice készítői "szexszimbólum-típust" szeretnének, "mint például Rihanna".

Az énekesnő 2018-ban csatlakozott a műsorhoz, és állítólag Brandon szerint az NBC csatornája inkább fekete hírességet keresett, mert "sokszínűbbé akarták tenni a műsort", illetve a férfi nehezményezte, hogy Kelly karaktere nagyon hasonlít a szintén zsűri Blake Sheltonéra. 

A per végeredménye egyébként az lett, hogy a bíróság döntése alapján Blackstocknak több mint 2,5 millió dollárt vissza kell fizetnie Clarksonnak a fent említett vád kapcsán. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek