Starity

Nyári eljegyzést tervez Travis Kelce és Taylor Swift?

2024. január 12. 20:08   |   Szerző: Four

A két híresség teljesen belezúgott egymásba, sokak szerint nagyon hamar eljegyzés lesz a dologból.

hirdetés

Újabb infó érkezett Travis Kelce és Taylor Swift románcáról: a két híresség ismerőse szerint idén nyáron fogja eljegyezni az énekesnőt sportoló szerelme. 

A Page Six forrása azt állítja, Kelce és Swift végül úgy határozott, nem a karácsonyi időszakban szeretnék az eljegyzést, hogy "ne tűnjön elhamarkodottnak a döntés". Illetve a bennfentes azt is tudni véli, hogy ugyanezen indokból a Valentin-napot is elvetette Kelce (pedig azt már bevallotta, nagyon gondolkodik, hogy mit vegyen Taylornak). 

Taylor és Travis megbeszélték ezt, és van tervük. Az egyéves évfordulójukon, idén júliusban lesz az eljegyzés.

- állította az illető. 

Swift először tavaly szeptemberben jelent meg Kelce egyik meccsén, majd utána rendszeres vendége lett a Kansas City Chiefs mérkőzésein vip-páholynak. De a Time magazinnak elárulta, hogy igazából akkor már egy ideje egy párt alkottak, amikor először mutatkoztak együtt nyilvánosan. 

Korábban a pár egyik ismerőse már mesélt arról, hogy "komoly beszélgetéseket folytatnak a közös jövőjükről", sőt, sokan úgy gondolták, már tavaly gyűrűt húz Taylor ujjára a sportoló. 

Annyi biztos, hogy a szülők nem fogják útját állni a frigynek: mindkét híresség családja nagyon támogatja a fiatalok kapcsolatát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek