Starity

Taylor Swift és Travis Kelce tavaly úgy összeveszett, hogy még karácsonykor is duzzogtak egymásra

2024. január 23. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő és sportoló szerelme nagyon csúnyán összeveszett, és erre a karácsonyuk is ráment.

hirdetés

Megvolt Taylor Swift és Travis Kelce első nagyobb vitája, méghozzá a Life & Style informátora szerint minderre karácsony napján került sor, miután Kelce csapata, a Kansas City Chiefs veszített a Las Vegas Raiders elleni meccsen. 

A magazin forrása szerint Kelce-nél elszakadt a cérna a vesztes mérkőzés után, és elragadták az indulatai - azt egyelőre nem tudni, mi volt a konkrét ok -, de Taylor nagyon megbántódott és összezavarodott a kedvese viselkedése láttán. 

A bennfentes szerint a vita tönkretette a pár karácsonyát, öt hónap után ugyanis most először volt köztük komolyabb ellentét, amelynek kapcsán az énekesnő elkezdett rájönni, mivel jár, ha egy profi sportolóval alkot egy párt. 

Swift kétségbeesésében Kelce egyik csapattársának feleségét, Brittany Mahomest kérdezte arról, mi a teendő egy ilyen helyzetben:

Brittany azt tanácsolta neki, hagyja egy ideig, hogy Travis hadd nyalogassa a sebeit - de nem volt könnyű neki. 

- mondta az illető. 

Az énekesnő az előzőleg átélt veszteség miatt annyira aggódott a Chiefs szilveszteri meccse előtt, hogy az ismerősei szerint "idegroncs volt", hiába tűnt magabiztosnak. Szerencsére Kelce csapata akkor épp nyert, így aztán a pár már boldogan váltott csókot az ünnepi partin, amelyen este részt vettek.

A meccsekkel járó stressz mellett a folyamatos utazgatás is egy elég komoly nehézség Taylor és Travis kapcsolatában: rengeteget kell repülniük, hogy egyáltalán találkozhassanak, és főként az énekesnő áldozza erre az idejét. 

A bennfentes szerint a kapcsolatuk elejére jellemző rózsaszín köd kezd eloszlani, miután Taylor "erejét megfeszítve küzd azért, hogy olajozottan működjön köztük minden", és az énekesnő egyre nehezebben viseli, hogy Travisnél első helyen a sport áll, miközben ő ugyanúgy próbálja építeni a karrierjét. 

Egyesek szerint bár a szülők mindkét fél esetében odáig vannak a fiatalok boldogságától, Travis bátyjának családjával kicsit nehezebben találta meg a közös hangot az énekesnő: Jason felesége, Kylie korábban úgy nyilatkozott, "neki egyáltalán nem kenyere a reflektorfény", és a luxuspáholy helyett inkább a lelátóról szereti nézni a fiúk meccseit, ezen a megjegyzésen pedig Swift állítólag megsértődött. (Azóta egyébként már készültek közös fotók Taylorról és Kylie-ról: vasárnap a Chiefs meccse után együtt mosolyogtak a vip-páholyban.)

A fent említett aggályok ellenére sportoló egyesek szerint idén nyáron, az egyéves évfordulójukon akarja megkérni Swift kezét, de legszívesebben már most feltenné a nagy kérdést, csak attól tart, hogy túlságosan elhamarkodottnak tűnne a döntés. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek