Starity

J.Lo és Ben Affleck csók helyett inkább levegőpuszival köszöntötték egymást

2024. június 03. 13:01   |   Szerző: Four

A két híresség az utóbbi időben szinte csak kötelező alkalmakkor mutatkozott együtt.

hirdetés

Meglehetősen udvariasan köszöntötte egymást Jennifer Lopez és Ben Affleck, amikor a színész fiának, a 12 éves Samuelnek kosármeccsére érkeztek. 

Lopez szenvedélyes csók helyet két óvatos puszival üdvözölte Afflecket (ide kattintva láthatók a róluk készült fotók), utána pedig a korábbiakkal ellentétben nem fogták meg egymás kezét, így sétáltak be az eseményre, amelyen állítólag Ben exe, Jennifer Garner is részt vett. 

Affleckék úgy tudni, egy ideje külön élnek: a színész kiköltözött a közös házukból és új apartmant keresett, dacára annak, hogy nagyon hosszú idő volt, mire rátaláltak az álomotthonukra. 

Lopezt korábban egy Los Angeles-i bolhapiacon kapták lencsevégre, ahol a lányával, Emme-vel vásárolgatott, és a szemtanúk szerint a híresség nagyon rosszkedvűnek tűnt. 

A színész-énekesnő hétvégén meglepő bejelentést tett: lemondta a nyári koncertturnéját, hogy a gyerekeivel és a családjával lehessen - valószínűleg azonban az állhatott a háttérben, hogy próbálja megmenteni a házasságát Ben Affleckkel. 

Embed from Getty Images 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek