Starity

Jövőre az X-Faktor is visszatér

2010. december 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik című tehetségkutatót tavasszal, az X-Faktort pedig ősszel tűzi képernyőre az RTL Klub csatorna vezetősége.

hirdetés
Jövőre az X-Faktor is visszatér

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor első szériájának fináléján bejelentették, hogy lesz folytatása a hatalmas nézettségi rekordokat döntő tehetségkutatónak. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a Csillag születik indul az idén elindult X-Faktor helyett jövőre, de azt már biztosan tudni, hogy mindkettővel találkozhatunk a 2011-es évben.

Az egyik műsort tavasszal, a másikat pedig ősszel tűzi műsorra az RTL Klub csatorna vezetősége. A két tehetségkutató producere kihívásként gondol a jövő évre, és reméli, hogy újabb sikerek  és rekordok fognak születni. Egyelőre még csak a Csillag születikre lehet jelentkezni interneten keresztül, mivel az kerül műsorra előbb. Pontos dátumokat még nem tudni, de remélhetőleg minél előbb elkezdődnek a válogatások mindkét műsorba.

Az X-Faktor első szériájának első helyezettje Vastag Csaba, a Csillag születik legutóbbi győztese pedig Tabáni István volt, így tőlük fogja átvenni a stafétabotot az új szériák nyertese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek