Idézet (Cynthia @ 2012.06.08. 21:15)
Nem utáljuk a franciákat, viszont ez egy hosszú sztori hogy miért hívjuk így őket Elhiszem én hogy jól játszanak, nem ezt mondtam hogy nem, és azzal is tisztában vagyok hogy Magyarországon amit művelnek az nem foci, ezt nem kell bizonygatni. Ezt hogy az angolok nem nagy falatok nem külsőre írtam, hanem arra, hogy szerintem nem kell tőlük tartani.
A törökök elleni barátságos meccsről annyit, hogy szerintem úgy voltak vele, minek megerőltetni magukat, úgysincs tétje, meg inkább az EB-re koncentráltak. Ha holnap nyerünk, akkor abszolút el van nekik nézve Amúgy a törökök elleni meccset a 4 évvel ezelőtti Svájc ellenihez tudnám hasonlítani, ott is kikaptak, mert már nem volt tétje a dolognak, így nem is érdekelte őket annyira a dolog hogy tőrjék magukat.
A törökök elleni barátságos meccsről annyit, hogy szerintem úgy voltak vele, minek megerőltetni magukat, úgysincs tétje, meg inkább az EB-re koncentráltak. Ha holnap nyerünk, akkor abszolút el van nekik nézve Amúgy a törökök elleni meccset a 4 évvel ezelőtti Svájc ellenihez tudnám hasonlítani, ott is kikaptak, mert már nem volt tétje a dolognak, így nem is érdekelte őket annyira a dolog hogy tőrjék magukat.
Jó. Csak hozzászoktam, hogy a nagy hungarista ismerőseim akik (töriből épphogy kettesek és semmit nem tudnak az országról), még életükben nem láttak franciát lecsigazabálózzák őket..
Az angolok meg jobbak, mint a portugálok. De reméljük összekerülnek és majd az egyikünk mondhatja, hogy ÉN MEGMONDTAM! :C