Idézet (Miah008 @ 2012.06.28. 15:17)
Szerintem ez már átment abba, hogy a szurkolók ellen vagytok. Én egyszer sem jöttem ide hőbörögni, hogy mennyire utálom ezeknek és ezeknek a szurkolóit. Teljes mértékben elismerem, hogy a portugálok tegnap nagyon jók voltak, sőt, meg merem kockáztatni, hogy jobbak voltak, mint a spanyolok. Eddig tőlük féltem a legjobban. Jobban féltem tőlük, mint a franciáktól és az olaszoktól együttesen.
Továbbá azt is szeretném leszögezni, hogy én nem tartozom a divatmajmok közé. Azért kezdtem el nekik szurkolni 4 éve, mert már korábban is nagyon szerettem a spanyolokat(más sportágakban, illetve a zene terén). Az első meccsüket láttam a 2008-as EB-n, szóval nem lehet mondani, hogy akkor kapcsolódtam be a szurkolásba, amikor már az elődöntőben vagy a döntőben voltak. Azelőtt pedig fogalmam sem volt a fociról, nem tudtam, hogy milyen képességű a csapat. Ha pedig most kikapnak a döntőben, akkor is nekik fogok szurkolni, és ha ők lesznek a ranglistán az utolsó csapat, akkor is. És őszintén megmondom, hogy a németeket esélyesebbnek tartom, mint a spanyolokat a végső győzelemre.
Remélem ezért nem fogtok megutálni, csak ezt szerettem volna elmondani.
én is régebbóta nézegetem a topicot,de eddig nem is az,h nem mertem hozzászólni a témához,hanem szimplán nem tartom magam annyira jártasnak a témában.
nem régóta vagyok spanyol drukker,körülbelül egy éve ha nézek rendszeresen focit.előtte is néztem pár közvetítést,de akkor még pártatlanabb voltam a dologban.de ennyi idő alatt is a szívemhez nőttek a spanyolok,bár lehet ebben közrejátszik az is,hogy a fiúcsapat akikkel nézzük mi még páran lányok a meccseket,pelenkás koruk óta a spanyol tábort erősítik. ahogy te is írtad,szégyen vagy sem,tegnap én is tartottam a portugáloktól.úgy is elismerem azt,h a portugálok egy jó csapat és jól játszanak,h Ronaldo-val finoman fogalmazva is nem szimpatizálok.
nem tartom magam divatrajongónak,de tény,h találkoztam már pár olyan emberrel,akik az EB hallatára spanyolországot üvöltötték a fülembe,de egy nevet se tudtak említeni,akik játszanának a mostani EB-keretben.
én személy szerint teljes szívvel a spanyoloknak fogok szurkolni a döntőben,legyen az ellenfél akár német akár olasz.ha kikapnak ha nem,továbbra is őket fogom szeretni.
én sem szeretnék ebből vitát,mindössze elmondtam a véleményemet.lehet,hogy a spanyoloknak igen sok a divatrajongójuk,de igenis vannak még,akik tényleg szeretik őket.