UEFA Euro 2012
2012. június 15. 18:56
Idézet (Xabi @ 2012.06.15. 18:51)
Az elején szarnak tartottam az idei eb zenéjét, de ez fülbemászó és nagggyon jóóó. Endleess summma
Én is megszerettem időközben, de hatalmas kedvenc nem lett. Amúgy a rádióváltozat jobb mint a klip
2012. június 15. 21:18
Az angol-svédre mit mondtok? Eddig úgy látom az angolok jobban játszanak, de egy svéd gól is benne van a játékban. :S
2012. június 16. 12:41
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.06.15. 18:56)
Én is megszerettem időközben, de hatalmas kedvenc nem lett. Amúgy a rádióváltozat jobb mint a klip
Nagyon belemászik az ember agyába, pedig tiltakoztam ellen nagyon, de tegnap már Zalaegerszeg főterén táncoltam rá. Meccs előtti hallgatás esetén egyből meghozza az ember kedvét a játékhoz.
2012. június 17. 22:36
Idézet (Cynthia @ 2012.06.17. 21:14)
Valaki mézi a Portugália - Hollandia meccset?
Igen! De nem tudok mit hozzászólni.
2012. június 17. 22:45
Idézet (Xabi @ 2012.06.17. 22:36)
Igen! De nem tudok mit hozzászólni.
Én igen: Ronaldo kedves magához tért, Nani meg nagyon látszik hogy nem vette fel a szemüvegét.
Egyébként:
Gundi, köszönöm szépen azt az élményt, hogy magyar kommentátor szájából (majdnem) helyesen hallottam a kedvenceim nevét
2 felhasználónak tetszik:
Johinna,
Boscorelli
2012. június 17. 22:52
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.06.17. 22:45)
Én igen: Ronaldo kedves magához tért, Nani meg nagyon látszik hogy nem vette fel a szemüvegét.
Egyébként:
Gundi, köszönöm szépen azt az élményt, hogy magyar kommentátor szájából (majdnem) helyesen hallottam a kedvenceim nevét
Egyébként:
Gundi, már csak Gundi
Én meg törölgetem a könnyeimet , de büszke vagyok az én dán fenegyerekeimre, ők igazi csapatjátékosok, hát 2 év múlva VB, én már előretekintek
A portugáloknak meg örülök, Naninak a két szemére adnék egy cuppanósat vagy a két kezébe a szemészem számát. Tán csak bal lábbal kelt fel ma...
2012. június 17. 22:59
Idézet (Johinna @ 2012.06.17. 22:52)
Gundi, már csak Gundi
Én meg törölgetem a könnyeimet , de büszke vagyok az én dán fenegyerekeimre, ők igazi csapatjátékosok, hát 2 év múlva VB, én már előretekintek
A portugáloknak meg örülök, Naninak a két szemére adnék egy cuppanósat vagy a két kezébe a szemészem számát. Tán csak bal lábbal kelt fel ma...
Amúgy Nani szemüveges, valamelyik nap láttam róla ilyen képet fészen Olyan kerete van mintha 40 évvel ezelőtt az NSZK-ban vette volna
Hanna, nem tudom vb selejtezőt játszik-e Dánia kedves Magyarországgal, de ha igen, akkor menj el meccsre. Nekem 2009-ben volt szerencsém a drágáimat élőben látni 1-0-ra verték a magyarokat, mondjuk régen rossz lett volna ha fordítva történik.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. június 17. 23:11
Johinnasólarljós |
Idézet (Cynthia @ 2012.06.17. 22:59)
Amúgy Nani szemüveges, valamelyik nap láttam róla ilyen képet fészen Olyan kerete van mintha 40 évvel ezelőtt az NSZK-ban vette volna
Hanna, nem tudom vb selejtezőt játszik-e Dánia kedves Magyarországgal, de ha igen, akkor menj el meccsre. Nekem 2009-ben volt szerencsém a drágáimat élőben látni 1-0-ra verték a magyarokat, mondjuk régen rossz lett volna ha fordítva történik.
Egyem meg, erre most rákeresek
Hát sajnos nem fognak egymással játszani, még valami barátságos mérkőzésben reménykedem, hátha.
Imádnám magam talpig dán cuccban, miközben magyarul üvöltök
2012. június 18. 08:26
Tegnap mindkét meccs végeredményének nagyon örültem. A németeknek különösen, bár mikor ott olyan sokáig döntetlen volt, akkor féltem, hogy így is marad. Azzal sem lett vlna baj, de azért mégis csak jobban szeretem, hogy ha legalább egy góllal nyer valaki.
A portugáloknak is örültem, a hollandokat még mindig nem sikerült megszeretnem, úgyhogy jó is, hogy kiestek. Ronaldo kezd a régi lenni, ami a későbbiekben még biztos a csapat hasznára válik.
A portugáloknak is örültem, a hollandokat még mindig nem sikerült megszeretnem, úgyhogy jó is, hogy kiestek. Ronaldo kezd a régi lenni, ami a későbbiekben még biztos a csapat hasznára válik.
2012. június 18. 09:39
Idézet (Johinna @ 2012.06.17. 23:11)
Imádnám magam talpig dán cuccban, miközben magyarul üvöltök
Én piros-zöldben voltam, de mezt nem mertem magamra venni, mert a keménymag szektorába sikerült jegyet venni Szóval inkább nem mertem nyíltan a portugáloknak szurkolni.
Viszont ma képes voltam portugál sminkben elmenni az érettségi nyitóértekezletre
2012. június 18. 21:24
végre be kínlódtak egy gólt az Olaszok borzalmasan játszik a csapat egyébként!
de engem az a kommentátor ez a Deák Péter vagy ki a fütyi hihetetlenül idegesít!ez a fazon szerintem még életében nem közvetített foci meccset iszonyat mennyire irritáló a stílusa!
de engem az a kommentátor ez a Deák Péter vagy ki a fütyi hihetetlenül idegesít!ez a fazon szerintem még életében nem közvetített foci meccset iszonyat mennyire irritáló a stílusa!
2012. június 18. 22:58
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.18. 21:24)
végre be kínlódtak egy gólt az Olaszok borzalmasan játszik a csapat egyébként!
Nem néztem a meccset, inkább sorozatoztam.
Amúgy reméljük olvassák a címzettek, én szeretném hogy Gundihoz eljusson, tényleg hálás vagyok neki amiért a nevek végén lévő o betűket u-nak ejti - ahogyan kell Deák Péter meg lehet összekapná magát, vagy ki tudja
2012. június 18. 23:49
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline |
Szasztok!
Cyntinho mikor hozzátok a Herr Mareszszal a nagyfelbontású EB képeket!?
A Dzsungel Kacsás Gabi bácsi tényleg jól nyomja,de úgyis a Knézy kapja a döntőt.
Hajrá Csehek!
Cyntinho mikor hozzátok a Herr Mareszszal a nagyfelbontású EB képeket!?
A Dzsungel Kacsás Gabi bácsi tényleg jól nyomja,de úgyis a Knézy kapja a döntőt.
Hajrá Csehek!
gonzales7
2012. június 19. 21:21
Kassai Viktor egy nagyon jó játékvezető! De naggyon naggyon nagyon irritáló már, hogy ha Ő vezeti a meccset, akkor az összes kommentátor nyalja a seggét és agyondicsérik.
Annyira utálom már ezt, hogy mindig a magyar vonatkoztatásokkal jönnek. Magyar fű, magyar birók, magyar labdaszedő és egész meccsen ez megy. Ki nem szarja le? Most erre büszkének kell lenni? Ha 1000 éve nem tudunk kijutni inkább maradjunk csöndben és hagyjuk az ilyeneket. Nem erről szól egy EB. A félidőben meg a meccs végén elég lenne elmondani, hogy jól vezette bár volt 1-2 apróbb tévedése blablabla. Áhhh, mindegy. Szerencsére ez a meccs (angol-ukrán) most pont nem ilyen, hála GTG-nak.
Annyira utálom már ezt, hogy mindig a magyar vonatkoztatásokkal jönnek. Magyar fű, magyar birók, magyar labdaszedő és egész meccsen ez megy. Ki nem szarja le? Most erre büszkének kell lenni? Ha 1000 éve nem tudunk kijutni inkább maradjunk csöndben és hagyjuk az ilyeneket. Nem erről szól egy EB. A félidőben meg a meccs végén elég lenne elmondani, hogy jól vezette bár volt 1-2 apróbb tévedése blablabla. Áhhh, mindegy. Szerencsére ez a meccs (angol-ukrán) most pont nem ilyen, hála GTG-nak.
Johinna
2012. június 21. 20:45
Força Portugal!
A kommentátor meg mondjon le Gundit vissza!
A kommentátor meg mondjon le Gundit vissza!
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Újabb színészek neve derülhetett ki a Harry Potter-sorozattal kapcsolatban
Újabb színészek neve derülhetett ki a Harry Potter-sorozattal kapcsolatban
Új nevekről pletykálnak.