Sziasztok!
Cher turnéra indul című cikkben észre vettem, hogy gondolkodik helyett "godolkodik" van. Remélem ki tudjátok javítani.
Hírszerkesztők topikja
2013. szeptember 30. 17:42
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Az idézett korábbi hozzászólásom még aktuális kérdés, illetve felmerült bennem a gondolat, hogyha a videó képez akadályt a két cikk megjelenésében, akkor ha még bent vannak, szeretném elkérni a cikkek linkjeit és én magam megoldanám a videó-kérdéskört az általam lentebb javasolt módon. Nem kéne a szerkesztőknek ezzel játszani, én pedig szívesen megcsinálnám, ha ezzel ki tudnának kerülni az írások.
Köszönöm!
Köszönöm!
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.09.27. 07:51)
A Raphaellás cikkem szalonképes az oldalon? Csak hogy megnyugodjak, hogy egyszer kikerül majd... Nem sürgős, csak gondoltam megkérdezem.
Illetve az "őskőkorban" megírt Thalíás cikk bent van még? Vagy nagyon reménytelen a videók beágyazása? Eszembe jutott egy olyan ötlet, hogy a videóból kellene képet csinálni (és mondjuk rászerkeszteni egy PLAY jelet), azt beszúrni és a képre rátenni a videó linkjét. Picit melósabb lenne, de jobb ötletem nekem sincs.
Illetve az "őskőkorban" megírt Thalíás cikk bent van még? Vagy nagyon reménytelen a videók beágyazása? Eszembe jutott egy olyan ötlet, hogy a videóból kellene képet csinálni (és mondjuk rászerkeszteni egy PLAY jelet), azt beszúrni és a képre rátenni a videó linkjét. Picit melósabb lenne, de jobb ötletem nekem sincs.
2013. október 01. 15:51
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.09.30. 17:42)
Az idézett korábbi hozzászólásom még aktuális kérdés, illetve felmerült bennem a gondolat, hogyha a videó képez akadályt a két cikk megjelenésében, akkor ha még bent vannak, szeretném elkérni a cikkek linkjeit és én magam megoldanám a videó-kérdéskört az általam lentebb javasolt módon. Nem kéne a szerkesztőknek ezzel játszani, én pedig szívesen megcsinálnám, ha ezzel ki tudnának kerülni az írások.
Köszönöm!
Köszönöm!
A Raphaellásat épp most javítottam, és már kint is van. Elnézést, hogy ennyit kellett várni rá, de sajnos mi is el vagyunk havazva a Starityn kívüli dolgainkkal és tennivalóinkkal.
A Thalíás cikk pedig már nincs bent, mert közös megegyezés alapján úgy döntöttünk Courtneyy-val, hogy inkább töröljük, mert akkor minden második énekesről lehetne ilyet csinálni, és csak ezzel lenne tele az oldal, annyira pedig nem lényeges, vagy fontos dolog.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Kazuo
2013. október 02. 07:29
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (LoveNessa @ 2013.10.01. 15:51)
A Raphaellásat épp most javítottam, és már kint is van. Elnézést, hogy ennyit kellett várni rá, de sajnos mi is el vagyunk havazva a Starityn kívüli dolgainkkal és tennivalóinkkal.
A Thalíás cikk pedig már nincs bent, mert közös megegyezés alapján úgy döntöttünk Courtneyy-val, hogy inkább töröljük, mert akkor minden második énekesről lehetne ilyet csinálni, és csak ezzel lenne tele az oldal, annyira pedig nem lényeges, vagy fontos dolog.
Köszönöm!
Értem. Sajnálom, pedig sokat dolgoztam vele. Szerintem azért nincs olyan sok a híres slágerek feldolgozásaiból, pláne, ha lenne egy minimum videólimit szám/cikk. De elfogadom a döntéseteket.
2013. október 02. 15:46
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Sziasztok!
Én az elmúlt 2 napban már többször jártam úgy,hogy hiába írok meg egy cikket, nem küldi be,hanem őjra kiadja az 'új cikk szerkesztése' lapot... Persze,nem menti el meg semmi,kezdhetem előlről...
Pár perce megint így jártam,úgyhogy a cikkírással is le fogok állni egy darabig Nem akarok feleslegesen dolgozni
Esetleg valamelyikőtöknek volt már ilyen problémája?
Én az elmúlt 2 napban már többször jártam úgy,hogy hiába írok meg egy cikket, nem küldi be,hanem őjra kiadja az 'új cikk szerkesztése' lapot... Persze,nem menti el meg semmi,kezdhetem előlről...
Pár perce megint így jártam,úgyhogy a cikkírással is le fogok állni egy darabig Nem akarok feleslegesen dolgozni
2013. október 02. 19:07
Idézet (LaTasha @ 2013.10.02. 15:46)
Sziasztok!
Szia!
Ez nálam még egyszer se fordult elő.
2013. október 04. 18:17
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Ha megoldható, Jennifer Lawrence adatlapját kellene ehhez a cikkhez csatolni.
Plusz, ha ez így visszamenőleg is lehetséges, akkor ehhez és ehhez a cikkhez lehetne még az övét csatolni.
Plusz, ha ez így visszamenőleg is lehetséges, akkor ehhez és ehhez a cikkhez lehetne még az övét csatolni.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. október 04. 19:18
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Sziasztok! Ebben a cikkben a bevezető utolsó sorában a mesélte szót ki lehetne javítani meséltekre? Valamint ugyanitt a kép alatti első bekezdés utolsó sorában lévő versenzőktől szót kéne kiegészíteni egy y-nal. Köszönöm és elnézést!
LoveNessa
2013. október 05. 17:44
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Sziasztok, én csak kérdezni, szeretnék... Szeptember 18-án írtam egy cikket és még mindig nem lett publikálva, viszont nem is törölték ki, így nem igazán értem mi van most.
Ha törlik az egyik cikkemet utána már nem is engedik, hogy többet írjak? Mert most jelenleg egy másik cikkem is publikálásra vár, és picit kezdek ettől félni
(Bocsánat sutaságomért, csak össze vagyok zavarodva...)
Ha törlik az egyik cikkemet utána már nem is engedik, hogy többet írjak? Mert most jelenleg egy másik cikkem is publikálásra vár, és picit kezdek ettől félni
(Bocsánat sutaságomért, csak össze vagyok zavarodva...)
2013. október 05. 18:31
Sziasztok! Ehhez a cikkhez valaki legyen szíves csatolja Adelaide Kane adatlapját!
Köszönöm!
Köszönöm!
LoveNessa
2013. október 10. 17:52
Owen mióta lehet terhes?
És azt szeretném kérdezni, hogy mi van a cikkel amit ma írtam? Csak mert nagyon sokat dolgoztam vele és szerintem nem hülyeség.
És azt szeretném kérdezni, hogy mi van a cikkel amit ma írtam? Csak mert nagyon sokat dolgoztam vele és szerintem nem hülyeség.
2013. október 11. 11:39
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Szeretném, ha csatolnátok ehhez a cikkhez:
http://starity.hu/magazin/43205-a-jonas-brothersszel-indul-a-hawaii-five-0-negyedik-evada/
ezt az adatlapot:
http://starity.hu/sztarok/kristi-lauren/
Köszi!
http://starity.hu/magazin/43205-a-jonas-brothersszel-indul-a-hawaii-five-0-negyedik-evada/
ezt az adatlapot:
http://starity.hu/sztarok/kristi-lauren/
Köszi!
LoveNessa
2013. október 12. 19:26
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Sziasztok! Ebben a cikkben van egy hiba... A 3. bekezdés 1. sorában nem "Híd a Terabithia földjére", hanem Híd Terabithia földjére... Tudom, nem nagy dolog, de gondoltam, megemlítem
LoveNessa
2013. október 13. 13:07
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Üdv!
Írtam egy cikket az előbb, de sajnos nem linkeltem be, ezt a képet. Ha esetleg megjelenik a cikk, kérem szépen valamelyik hírszerkesztőt csatolja a képet a cikkemhez, köszönöm!
Írtam egy cikket az előbb, de sajnos nem linkeltem be, ezt a képet. Ha esetleg megjelenik a cikk, kérem szépen valamelyik hírszerkesztőt csatolja a képet a cikkemhez, köszönöm!
LoveNessa
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.