Górcső alá veszünk pár sikeres bandát, ahol kiderült, mégsem annyira nagy a szeretet, mint látszott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?
2013. március 24. 18:02
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Na ez nagyon jó cikk és egy két dolgon eléggé meglepődtem!
2013. március 24. 18:04
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Erdekes !Habr az 1D meglepodtem rajtuk tenyleg ugy tont hogy szoros kapcs. van mindenkivel es hogy jol egyeznek ,igazi baratok!!
2013. március 24. 18:04
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
1D ♥ Az amit Louis mondott Niall-ről az csak vicc volt Látszott hogy nevetnek mindketten azon a videón...
2013. március 24. 18:06
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Nem lepődtem meg....
2013. március 24. 18:18
1D-sen szakadtam.Ekkora hülyeséget is rég olvastam már.
2013. március 24. 18:22
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Mit meg nem tudok az one directionról.
2013. március 24. 18:24
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
1. Aki azt mondja, hogy az 1D-s kamu, az mégis honnan veszi ezt? Csak azért, mert az az 5 ripacs mindig azt mutatja, hogy az ő életükben minden happy - ez még korántsem biztos, hogy így van.
A cikkről: Szerintem elkerülhetetlen ( hogyha az emberek ennyi időt töltenek egymással )hogy ne alakuljanak ki konfliktusok vagy, hogy valaki ne szeresse a másikat. A Spice Girls és a One Direction tagjai sem ismerték egymást csak össze lettek rakva és mindennek rózsaszínnek kellett lennie, mert az sokkal eladhatóbb, mint egy utálkozó banda. Rendben lehetnek jóban, de nem biztos, hogy mindenki mindenkit szeretni fog. Amúgy nagyon jó cikk lett!
A cikkről: Szerintem elkerülhetetlen ( hogyha az emberek ennyi időt töltenek egymással )hogy ne alakuljanak ki konfliktusok vagy, hogy valaki ne szeresse a másikat. A Spice Girls és a One Direction tagjai sem ismerték egymást csak össze lettek rakva és mindennek rózsaszínnek kellett lennie, mert az sokkal eladhatóbb, mint egy utálkozó banda. Rendben lehetnek jóban, de nem biztos, hogy mindenki mindenkit szeretni fog. Amúgy nagyon jó cikk lett!
1 felhasználónak tetszik:
Fannycska999
Nagyon jó cikk lett,meg kell hagyni
Végre egy cikk,ahol Larry Stylinson is említésre kerult A Niall és Louis kozti nézeteltérés nem hinném,hogy komoly lenne,vagy ha az is volt mára már nem aktuális.
"valamint kifejtette, hogy idősebb bandatársának van egy stílusa, így Harryn kívül nem enged közel magához senkit"-Larry <3
Végre egy cikk,ahol Larry Stylinson is említésre kerult A Niall és Louis kozti nézeteltérés nem hinném,hogy komoly lenne,vagy ha az is volt mára már nem aktuális.
"valamint kifejtette, hogy idősebb bandatársának van egy stílusa, így Harryn kívül nem enged közel magához senkit"-Larry <3
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Szerintem az összes ilyen hírességek közti "barátság" csak reklámfogás. Az hogy havonta egyszer látják egymást, és 3 hetente beszélnek egymással, akkor is csak mobilon, az nem barátság. Az együttes tagjai ugyan mindennap látják egymást, de csak a meló miatt ami meg már megint nem barátság
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.