Vissza a gyerekkorba
2013. július 14. 13:31
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
A magyar meséket szeretem a többit nem, kivéve a Tom és Jerryt és a Scooby Doot, esetleg a Hupikék törpikéket, de pl. a SpongeBobot nem szeretem....
2013. július 14. 13:39
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
gyerekkorom meséim mindegyiket nagyon szeretem,de a Hupikék törpikék a kedvencem,azt még most is szoktam nézni
2013. július 14. 15:36
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Te jo eg majdnem elkezdtem sirni ahogy neztema cikket. Basszus nekem ezek nagyon hianyoznak!!!
Emlekszem reggel 6kor keltem hogy lathassam a Hupikek torpikeket es mindig enekeltem Scooby Doo dalat hisz az volt a fo kedvenc. Susu is megvolt mindegyik resz kazettan. Tom es Jerry haha folyton Tomnak szurkoltam igazabol mindegyikrol mondhatnek egy jo kis sztorit. jaaaj <3
Es a tobbi is.. basszus milyen erzessel tolt el most ez az egesz !
Emlekszem reggel 6kor keltem hogy lathassam a Hupikek torpikeket es mindig enekeltem Scooby Doo dalat hisz az volt a fo kedvenc. Susu is megvolt mindegyik resz kazettan. Tom es Jerry haha folyton Tomnak szurkoltam igazabol mindegyikrol mondhatnek egy jo kis sztorit. jaaaj <3
Es a tobbi is.. basszus milyen erzessel tolt el most ez az egesz !
2013. július 14. 16:18
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Hú,nagyon jó cikk lett! Hosszú,kidolgozott,tartalmas...
A Hé,Arnold!ot,Ginger naplóját,Fecsegő tipegőket leszámítva mindegyiket ismerem.Ezek voltak az igazi mesék... A Scooby-Doo-t és a Tom és Jerryt nagyon imádom,de persze a Hupikék Törpikéket,a Vukot,A SpongyaBobot,Frédit és Bénit-és még sorolhatnám-is nagyon szeretem.
A Hé,Arnold!ot,Ginger naplóját,Fecsegő tipegőket leszámítva mindegyiket ismerem.Ezek voltak az igazi mesék... A Scooby-Doo-t és a Tom és Jerryt nagyon imádom,de persze a Hupikék Törpikéket,a Vukot,A SpongyaBobot,Frédit és Bénit-és még sorolhatnám-is nagyon szeretem.
2013. július 14. 16:28
Nem semmi a cikk.Nekem ezek közül a Scooby-doo a kedvencem,és azt hiszem örök favorite marad!
2013. július 14. 16:38
Nagyon jó cikk lett!
Kis nyosztalgiázás..
Leginkább a magyar meséket szerettem
Kis nyosztalgiázás..
Leginkább a magyar meséket szerettem
2013. július 14. 16:49
A Mézga Géza volt a kedvencem ( kiskoromban mindig úgy mondtam, hogy Mézga Gézga )
2013. július 14. 18:05
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Mikor még nagyon kicsi voltam, nekem ugyan ezek voltak a kedvenceim, de néhányért még mindig oda vagyok! :3 Például a Bátor, a gyáva kutyát, a Tom és Jerry-t, a Hupikék Törpikék-et, a Spongyabob Kockanadrágot és a Garfield-ot, még a ami napig is szoktam nézni, ha az megy a TV-be.
2013. július 14. 20:06
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Jesszusom, ezeket de szerettem >.< Főleg a Scooby Doot, azt bármikor megnézem ma is, sőt a filmet imádom. ^.^ És még Scoobys játékkal is szívesen játszok. xDDD A Hupikék Törpikét utáltam egyedül. : DDD
2013. július 14. 21:37
bár még én is fiatal vagyok,de azt mondom,hogy régi szép idők főleg: Spongyabob kockanadrág, Hupikék törpikék, Tom és Jerry, Frédi és Béni, Scooby Doo. a többire és emlékszem,de azokkal valahogy sosem szimpatizáltam,főleg a Mézga családdal ._. amúgy,ha van rá lehetőségem,még ma is nézem ezeket
jó cikk lett. xx
jó cikk lett. xx
2013. július 14. 21:48
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Én Mézga családot,a Frakkot,a Frédi és Bénit,a Dr.Bubót,a Tom és Jerry tés a Fecsegő tipegőket néztem.De szerintem a Nils Holgerssont,a Sharon naplóját és A nyomorultakat is be lehetett volna rakni a listába.
2013. július 14. 22:49
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Elég sokat szerettem ezen a rajzfilmek közül, főleg a magyarokat. Jól voltak megcsinálva és tényleg gyerekeknek készültek, ellenben a sok ökörséggel, amit mostanság megy a tv-ben.
A mostaniak szinte mind gagyi számítógépes animációk, a szereplők úgy néznek ki, mintha fröccsöntött műanyagból lennének és idiótábbnál idiótább történetekkel hülyítek a gyerekeket...
A mostaniak szinte mind gagyi számítógépes animációk, a szereplők úgy néznek ki, mintha fröccsöntött műanyagból lennének és idiótábbnál idiótább történetekkel hülyítek a gyerekeket...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.