Lássuk be: a gyerekkor nem csak az önfeledt mókáról és kacagásról szól; mindazonáltal van néhány klasszikus, melyen mindannyian egyformán osztoztunk fiatalságunk éveiben. Lássuk, melyek voltak gyerekkorunk kedvencei!
A teljes cikkhez kattints ide!
Vissza a gyerekkorba
2013. július 13. 10:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
10 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
Luckie,
Pöttömke,
Beyla,
Jody,
Lucky5,
helloblaze,
ViviOsztCshőő,
Alison Lerman,
Patyó12
2013. július 13. 10:32
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
azt a MacsEb-et nem ismerem, de többit igen, és még most is imádom a többségét!!
Aki ismeri innen a legtöbbet annak jó gyerekkora volt, de a mostani gyerek, miken nőnek fel?! Ilyen hülye harcos mindenféle idiótaságon ami nagy hatással van arra hogy még hülyébbek legyenek
Aki ismeri innen a legtöbbet annak jó gyerekkora volt, de a mostani gyerek, miken nőnek fel?! Ilyen hülye harcos mindenféle idiótaságon ami nagy hatással van arra hogy még hülyébbek legyenek
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. július 13. 10:35
Kár,hogy már nagyon ritkán adják ezeket a csodás meséket.Régen nem tudtam volna elképzelni az éltemet a Mézga család,a Vizipók-csodapók vagy a Dr.Bubo nélkül.
De persze,a többi mesét is imádtam,sőt még a mai napig is imádom.
De persze,a többi mesét is imádtam,sőt még a mai napig is imádom.
2013. július 13. 10:39
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nagyon jó cikk! Valóban nekem is ezek voltak, amiket néztem... kivéve egyet a "Kukori és Kotkoda" c. mesére nem emlékszem, de lehet, hogy azt is láttam csak akkor még nagyon kicsi voltam.
2013. július 13. 10:41
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mindet ismerem. Hálás is vagyok hogy ilyeneken nőttem fel, és nem a mai Dizni csenölön^^"
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. július 13. 10:41
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
ÚÚÚ. Köszönet a cikkért
Az utolsót nem ismerem,de szinte mindegyiket néztem (Nézem).
2013. július 13. 10:42
Sokat imádtam közülük, bár vannak, amiket soha nem szerettem(Fecsgő tipegők, Spongyabob, Tom&Jerry, Bátor, a gyáva kutya, Hé Arnold, MecsEb), de a többi kiskorom egy meghatározó része volt.
2013. július 13. 10:44
Én mikor kicsi voltam, szinte mindegyiket néztem, de legjobban a Tom&Jerry-ért és Scooby Doo-ért voltam oda. Ha jelenleg is adják, én nem szégyellem megnézni, hiszen ezen nőttem fel. Nagyon jó cikk lett, gratulálok a cikkírónak!
2013. július 13. 10:46
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
ezt a MacsEbet meg a Bátor, a gyáva kutyát mindig is hülyeségnek tartottam, de a Vukot, a Süsüt, a Frakkot, a Mézga családot, A nagy ho-ho-ho-horgászt, a Vízipók-csodapókot, a Pom Pomot, a Kukori és Kotkodát, a Dr. Bubót, a Scooby Doo-t, a Tom és Jerry-t, a Frédi és Bénit imádtam, a Spongyabobot és a Hupikék törpikéket pedig még a mai napig nézem
imádom
2013. július 13. 10:46
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Bakker, én ezeken nőttem fel, de ez hülyeség, mert még mindig nézek ilyeneket.
Én a Gumimacikat is néztem/nézem, a gumibogyószörp felejthetetlen. ^^ A Hupikék Törpikéket szintén imádom, úgy szint van a Tom és Jerry és a Bátor, a gyáva kutya (ettől az utóbbitól a frász kergetett kiskoromban, olyan rémisztő alakok voltak benne). A Ginger naplója helyett inkább Sharon naplóját tettem volna be, de így is remek cikk lett, nagyon szerettem/szeretem ezeket a meséket.
2013. július 13. 10:47
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Dejó
Szívmelengető cikk volt, köszönet a szerkesztőnek!
Imádom a régi magyar meséket, minden DVD-t rongyosra néztem...
Egy kicsit hiányolom a Varázslatos Iskolabuszt, a Vili a verebet és az Egyszer volt-ot de amúgy nagyon jó lista lett!
Imádom a régi magyar meséket, minden DVD-t rongyosra néztem...
Egy kicsit hiányolom a Varázslatos Iskolabuszt, a Vili a verebet és az Egyszer volt-ot de amúgy nagyon jó lista lett!
2013. július 13. 10:49
Jó cikk lett, én még megtoldottam volna ezekkel is;
Pumukli
Mekk Mester
Maja a méhecske
Mumin
Gumimacik
Kacsamesék
Balu kapitány
Mici Mackó
Csipet Csapat
A kis hableány
Tininindzsa Teknőcök
Denver az utolsó dinoszaurusz
Cápali és Cápeti
Nils Holgersson
Babar
Barbapapa
Pumukli
Mekk Mester
Maja a méhecske
Mumin
Gumimacik
Kacsamesék
Balu kapitány
Mici Mackó
Csipet Csapat
A kis hableány
Tininindzsa Teknőcök
Denver az utolsó dinoszaurusz
Cápali és Cápeti
Nils Holgersson
Babar
Barbapapa
2013. július 13. 10:51
Nagyon jó cikk lett, a gyerekkoromat ezek nélkül nem tudtam volna elképzelni
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!