Vissza a gyerekkorba
2013. július 13. 12:18
Én a Spongyabobot és a Hupikéket még most is szoktam nézni.
2013. július 13. 12:22
|
|
Lauraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 181391 offline
|
Nagyon jó cikk!
Imádom ezeket a rajzfilmeket, mondjuk magyart szinte sosem néztem
mindig ment a scooby-doo, amit IMÁDTAM
apukámmal mindig a Frédi és Bénit néztük, hiszen az még az ő gyerekkorában is ment talán, meg a Tom és Jerry
háát az a rajzfilm fenomenális:D
Imádom ezeket a rajzfilmeket, mondjuk magyart szinte sosem néztem
2013. július 13. 12:25
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1113 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jó cikk
sokat láttam ilyen filmeket
2013. július 13. 12:27
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1729 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nagyon jó lett a cikk!
Öröm volt újra látni a gyerekkorom főszereplőit. Nélkülük nem is tudom, mi lett volna. Szinte az összes itt felsorolt rajzfilmet láttam, de ők abszoút kedvenceim voltak nagyon kicsi koromban: Vuk, Frakk, Mézga család, A nagy ho-ho-ho horgász, Vízipók-csodapók, Dr. Bubó, Spongyabob, Fecsegő tipegők, Scooby Doo, Tom&Jerry, Frédi és Béni, Hupikék törpikék.
Az összes, cikkben felsorolt, meséről hallottam és láttam őket, de a fentiek tényleg nagy kedvencek voltak. :3 Sosem felejtem el őket!
Az összes, cikkben felsorolt, meséről hallottam és láttam őket, de a fentiek tényleg nagy kedvencek voltak. :3 Sosem felejtem el őket!
2013. július 13. 12:27
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
uuuuuuh. Itt van az összes mese amit néztem gyerekkoromban.
Imádtam, és olvasás közben jöttek a szereplők "hangjai". Nagyon jól esett. Ez a cikk nagyon jó lett!!
2013. július 13. 12:29
Nagyon jó cikk lett. Szinte az összes mesét imádtam , alig vártam hogy elkezdődjenek és anyut is mindig rávettem hogy nézze velem a tévét.
2013. július 13. 12:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15997 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én még ma is ezeket nézem.
Imádtam a cikkben felsorolt meséket.
Persze volt más kedvencem is, mivel egész nap csak mesét néztem.
Én ma már nem lennék gyerek... A mai gyerekek nem néznek ilyen jó meséket, mert már az összes vagy animációs vagy nagyon nagy hülyeség...
2013. július 13. 12:41
A Spongyabobot, a Frakkot, meg a Frédi és Bénit imádtam... ezt a hármat szinte mindennap néztem, de a Mézga családot sem egyszer láttam!
2013. július 13. 12:43
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Vuk, Törpikék, Süsü, Vízipók, Dr. Bubó, Spongya és PomPom ♥
Na meg a Rolli Polli Olli és a Teletabik, és az Oroszlánkirály, bár ők nincsenek itt ^-^
Hogy imádtam ezeket a meséket *-* Hiányzik a gyerekkor
A mai kicsik sosem fogják tudni, milyenek a klasszikus mesék..
Köszönet a cikkért:)
Na meg a Rolli Polli Olli és a Teletabik, és az Oroszlánkirály, bár ők nincsenek itt ^-^
Hogy imádtam ezeket a meséket *-* Hiányzik a gyerekkor
Köszönet a cikkért:)
2013. július 13. 12:47
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Gyerekkorom kevencei !
Manapság olyan zagyvaságokat adnak le a mese csatornákról. Ilyen meséket kéne berakni.
Ezek között csak a Bátor a gyáva kutyát nem ltátam ,de ezen kívül mindnek láttam legalább egy részét.
Emlékszem ,hogy a Fecsegő Tipegőkért mennyire oda voltam kiskoromban, állandóan azt akartam nézni.
Igazából én annyira szeretem mai napig nézni ezeket a régi meséket. Sajnos biztos, hogy a mostani generáció nem is fogja talán soha megismerni ezeket a csodás meséket.
Manapság olyan zagyvaságokat adnak le a mese csatornákról. Ilyen meséket kéne berakni.
Ezek között csak a Bátor a gyáva kutyát nem ltátam ,de ezen kívül mindnek láttam legalább egy részét.
Emlékszem ,hogy a Fecsegő Tipegőkért mennyire oda voltam kiskoromban, állandóan azt akartam nézni.
Igazából én annyira szeretem mai napig nézni ezeket a régi meséket. Sajnos biztos, hogy a mostani generáció nem is fogja talán soha megismerni ezeket a csodás meséket.
2013. július 13. 12:52
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, hatalmas köszönet a cikkért, öröm volt olvasni!
Személyes gyerekkori kedvencem ezek közül a Bátor, a gyáva kutya volt, meg még ma is szeretem. Sok helyen olvastam, hogy gyerekkori horror, pedig sosem féltem tőle. Bár így visszanézve az a lebegő szellemfej a pincébe eléggé a Supernatural-be való
Aztán, ott volt még a Johnny Bravo, vagy az Ed, Edd és Eddy, Pindúr Pandúrok, amit betegesen imádtam, emlékszem, hogy sírtam amikor egy részről lemaradtam. XD És a kihagyhatatlan Tom & Jerry, azt néha még ma is megnézem
És a Mézga család... SSpongyabobot, hogy őszinte legyek, csak 2 éve kezdtem el nézni, de nagyon aranyos mese, szeretem.
Személyes gyerekkori kedvencem ezek közül a Bátor, a gyáva kutya volt, meg még ma is szeretem. Sok helyen olvastam, hogy gyerekkori horror, pedig sosem féltem tőle. Bár így visszanézve az a lebegő szellemfej a pincébe eléggé a Supernatural-be való
2013. július 13. 13:01
Hatalmas köszönet a cikkért.Nagyon imádom még most is Spongyabobot,a többit mesét csak néha nézem ,ha egyáltalán adják.Bírtam,hogy 5 éves voltam és mamám Józsán lakott ezért este vacsorázás közben hívott és pont ment Spongyabob én meg erre elkezdem mondani a telefonba ,hogy addig ne hívjon minket míg megy a Spongyabob
.Természetesen erre én nem emlékszem csak a nagymamám mondta.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: