Személy szerint a: Fecsgők tipegőket imádtam a legjobban. Spongyabobot, Gingert, Bátort, Macsebet, Arnoldot, és a Törpikéket, is nagy kedveltem. De a Scobydoot, a ho-ho-ho horgászt, dr. bubót és Tom&Jerryt viszont gyűlöltem.
Vissza a gyerekkorba
2013. július 14. 23:28
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4618 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Bárki bármit is mondd, ezek a mesék százszor jobbak, mint a mai idiótaságok.
Személy szerint a: Fecsgők tipegőket imádtam a legjobban. Spongyabobot, Gingert, Bátort, Macsebet, Arnoldot, és a Törpikéket, is nagy kedveltem. De a Scobydoot, a ho-ho-ho horgászt, dr. bubót és Tom&Jerryt viszont gyűlöltem.
:$
2013. július 15. 13:57
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2337 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Nagyon szerettem ezeket a meseket.
Nagy kedvenceim:Süsü,Vuk,Frakk,Mezgaek,a horgasz,Vizipok,Dr. Bubo,Spongyabob,Fredi es Beni,Torpikek es Scobydoo.
Ki nem lahattam:Batort.A Tobbit nem ismerem
Nagy kedvenceim:Süsü,Vuk,Frakk,Mezgaek,a horgasz,Vizipok,Dr. Bubo,Spongyabob,Fredi es Beni,Torpikek es Scobydoo.
Ki nem lahattam:Batort.A Tobbit nem ismerem
2013. július 15. 14:03
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Gratulálok, fantasztikus cikk lett!
Imádom ezeket a meséket, még mai napig megnézem őket! Scooby-Doo, SpongeBob, Hupikék Törpikék, Tom & Jerry, Vuk, valamint Frédi és Béni örök kedvencem marad!
Imádom ezeket a meséket, még mai napig megnézem őket! Scooby-Doo, SpongeBob, Hupikék Törpikék, Tom & Jerry, Vuk, valamint Frédi és Béni örök kedvencem marad!
2013. július 16. 13:43
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Süsü a sárkány omg, hogy szerettem *__*
És a Hé Arnold és Hupikék Törpikék szintén nagy kedvencem volt X3.
A többit is szerettem :3 egyedül talán a mazsola és tádét, a kukori és kotkodát és a ginger naplóját nem néztem.
De két klasszikust én még beleraktam volna: Mekk Elek és Kis Vakond
És a Hé Arnold és Hupikék Törpikék szintén nagy kedvencem volt X3.
A többit is szerettem :3 egyedül talán a mazsola és tádét, a kukori és kotkodát és a ginger naplóját nem néztem.
De két klasszikust én még beleraktam volna: Mekk Elek és Kis Vakond
2013. július 24. 13:31
Én szinte mindet néztem
A Tom és Jerry összes része meg is van
2013. december 28. 07:45
Örülök neki ha nagyrészt nem ebben a korszakban nőttem fel, sokukat mégis láttam ^^ A Bátor a gyáva kutya, nagyon halvány emlék, a Hé Arnoldról és a Ginger naplójáról régebben tudtam, az összes magyar szerintem az alap, a Macsebet és a Fecsegőket még annó 3 -4 éve vetítették Nicken, úgy eltűntek mint Danny a Phantom.
2014. március 10. 23:04
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
1-2n kîvül tényleg mindegyik nagyon ari mese!
2014. július 29. 19:46
Nagyon jó cikk lett, a gyerekkoromat ezek nélkül nem tudtam volna elképzelni
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.

0 felhasználónak tetszik: