Vissza a gyerekkorba
2013. július 14. 13:31
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
A magyar meséket szeretem a többit nem, kivéve a Tom és Jerryt és a Scooby Doot, esetleg a Hupikék törpikéket, de pl. a SpongeBobot nem szeretem....
2013. július 14. 13:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
gyerekkorom meséim
mindegyiket nagyon szeretem,de a Hupikék törpikék a kedvencem,azt még most is szoktam nézni
2013. július 14. 15:36
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Te jo eg
majdnem elkezdtem sirni ahogy neztema cikket. Basszus nekem ezek nagyon hianyoznak!!!
Emlekszem reggel 6kor keltem hogy lathassam a Hupikek torpikeket es mindig enekeltem Scooby Doo dalat hisz az volt a fo kedvenc. Susu is megvolt mindegyik resz kazettan. Tom es Jerry haha folyton Tomnak szurkoltam
igazabol mindegyikrol mondhatnek egy jo kis sztorit. jaaaj <3
Es a tobbi is.. basszus milyen erzessel tolt el most ez az egesz !
Emlekszem reggel 6kor keltem hogy lathassam a Hupikek torpikeket es mindig enekeltem Scooby Doo dalat hisz az volt a fo kedvenc. Susu is megvolt mindegyik resz kazettan. Tom es Jerry haha folyton Tomnak szurkoltam
Es a tobbi is.. basszus milyen erzessel tolt el most ez az egesz !
2013. július 14. 16:18
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Hú,nagyon jó cikk lett!
Hosszú,kidolgozott,tartalmas...
A Hé,Arnold!ot,Ginger naplóját,Fecsegő tipegőket leszámítva mindegyiket ismerem.Ezek voltak az igazi mesék... A Scooby-Doo-t és a Tom és Jerryt nagyon imádom,de persze a Hupikék Törpikéket,a Vukot,A SpongyaBobot,Frédit és Bénit-és még sorolhatnám-is nagyon szeretem.
A Hé,Arnold!ot,Ginger naplóját,Fecsegő tipegőket leszámítva mindegyiket ismerem.Ezek voltak az igazi mesék... A Scooby-Doo-t és a Tom és Jerryt nagyon imádom,de persze a Hupikék Törpikéket,a Vukot,A SpongyaBobot,Frédit és Bénit-és még sorolhatnám-is nagyon szeretem.
2013. július 14. 16:28
Nem semmi a cikk.Nekem ezek közül a Scooby-doo a kedvencem,és azt hiszem örök favorite marad!
2013. július 14. 16:38
Nagyon jó cikk lett!
Kis nyosztalgiázás..
Leginkább a magyar meséket szerettem
Kis nyosztalgiázás..
Leginkább a magyar meséket szerettem
2013. július 14. 16:49
A Mézga Géza volt a kedvencem ( kiskoromban mindig úgy mondtam, hogy Mézga Gézga
)
2013. július 14. 18:05
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Mikor még nagyon kicsi voltam, nekem ugyan ezek voltak a kedvenceim, de néhányért még mindig oda vagyok! :3 Például a Bátor, a gyáva kutyát, a Tom és Jerry-t, a Hupikék Törpikék-et, a Spongyabob Kockanadrágot és a Garfield-ot, még a ami napig is szoktam nézni, ha az megy a TV-be.
2013. július 14. 20:06
Jesszusom, ezeket de szerettem >.< Főleg a Scooby Doot, azt bármikor megnézem ma is, sőt a filmet imádom. ^.^ És még Scoobys játékkal is szívesen játszok. xDDD A Hupikék Törpikét utáltam egyedül. : DDD
2013. július 14. 21:05
ezek közül én is sokat néztem régen, de a Tom és Jerryt néha még ma is
az örök kedvenc♥
2013. július 14. 21:37
bár még én is fiatal vagyok,de azt mondom,hogy régi szép idők
főleg: Spongyabob kockanadrág, Hupikék törpikék, Tom és Jerry, Frédi és Béni, Scooby Doo. a többire és emlékszem,de azokkal valahogy sosem szimpatizáltam,főleg a Mézga családdal ._. amúgy,ha van rá lehetőségem,még ma is nézem ezeket
jó cikk lett. xx
jó cikk lett. xx
2013. július 14. 21:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én Mézga családot,a Frakkot,a Frédi és Bénit,a Dr.Bubót,a Tom és Jerry tés a Fecsegő tipegőket néztem.De szerintem a Nils Holgerssont,a Sharon naplóját és A nyomorultakat is be lehetett volna rakni a listába.
2013. július 14. 22:49
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Elég sokat szerettem ezen a rajzfilmek közül, főleg a magyarokat. Jól voltak megcsinálva és tényleg gyerekeknek készültek, ellenben a sok ökörséggel, amit mostanság megy a tv-ben.
A mostaniak szinte mind gagyi számítógépes animációk, a szereplők úgy néznek ki, mintha fröccsöntött műanyagból lennének és idiótábbnál idiótább történetekkel hülyítek a gyerekeket...
A mostaniak szinte mind gagyi számítógépes animációk, a szereplők úgy néznek ki, mintha fröccsöntött műanyagból lennének és idiótábbnál idiótább történetekkel hülyítek a gyerekeket...
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.

0 felhasználónak tetszik: