La Impostora / A beépített szépség (2014)
2013. december 23. 11:54
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
La Impostora - Poster 2013 december
2 felhasználónak tetszik:
Selenafan100,
LDreamP
2013. december 31. 19:42
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
La Impostora - képek..
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2015. augusztus 03. 21:59
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Mexikói telenovella
Gyártó: Teelemundo
Producer: Daniel Camhi
Szereplők: Lisette Morelos (Blanca Guerrero / Victoria San Marino 'La Impostora - A szélhámos'), Sebastián Zurita (Eduardo Altamira), Christian Bach (Raquel Altamira), Manuel Landeta (Adriano Ferrer), Armando Silvestre (Leonidas Altamira), Begoña Narváez (Mariana Serrano), Jonathan Islas (Cristóbal Altamira), Mauricio Hénao (Jorge Altamira), Mimi Morales (Karina), Simone Victoria (Socorro Sánchez), Paco Mauri (Guillermo 'Memo' Guerrero), Sandra Benhumea (Fernanda García), Uriel del Toro (Rafael Moreno), Socorro de la Campa (Melania Robles), Elsa Amezaga (Simona Guerrero), Edgar Delgado (Ramón Valenzuela), Macarena Oz (Sofia Altamira), Lupita Sandoval (Doña Tita González),
Történet: Blanca Guerrerot (Lisette Morelos) felbéreli főnöke, Adriano Ferrer (Manuel Landeta), hogy játssza el Victoria San Marinot, egy gazdag, befolyásos üzletasszonyt aki az Altamira család bizalmába férkőzik. Vigyáznia kell, mert ha Raquel Altamira (Christian Bach) rájön, hogy ki ő és miért lépett be az életükbe, megöleti őt. Azonban arra nem számít, hogy beleszeret Raquel fiába Eduardo Altamiraba (Sebastián Zurita).
Gyártó: Teelemundo
Producer: Daniel Camhi
Szereplők: Lisette Morelos (Blanca Guerrero / Victoria San Marino 'La Impostora - A szélhámos'), Sebastián Zurita (Eduardo Altamira), Christian Bach (Raquel Altamira), Manuel Landeta (Adriano Ferrer), Armando Silvestre (Leonidas Altamira), Begoña Narváez (Mariana Serrano), Jonathan Islas (Cristóbal Altamira), Mauricio Hénao (Jorge Altamira), Mimi Morales (Karina), Simone Victoria (Socorro Sánchez), Paco Mauri (Guillermo 'Memo' Guerrero), Sandra Benhumea (Fernanda García), Uriel del Toro (Rafael Moreno), Socorro de la Campa (Melania Robles), Elsa Amezaga (Simona Guerrero), Edgar Delgado (Ramón Valenzuela), Macarena Oz (Sofia Altamira), Lupita Sandoval (Doña Tita González),
Történet: Blanca Guerrerot (Lisette Morelos) felbéreli főnöke, Adriano Ferrer (Manuel Landeta), hogy játssza el Victoria San Marinot, egy gazdag, befolyásos üzletasszonyt aki az Altamira család bizalmába férkőzik. Vigyáznia kell, mert ha Raquel Altamira (Christian Bach) rájön, hogy ki ő és miért lépett be az életükbe, megöleti őt. Azonban arra nem számít, hogy beleszeret Raquel fiába Eduardo Altamiraba (Sebastián Zurita).
2015. augusztus 29. 11:44
Nemrég kezdtem el nézni ezt a telenovellát és meg kell mondjam, eddig nagyon tetszik. A történet izgalmas és egyedi is, legalábbis eddig még nem igazán találkoztam ilyennel. A szereplőket is remekül válogatták össze. Lisette nagyon szép és remekül játssza a szerepét, tetszik a karaktere. Sebastian nagyon helyes és aranyos ebben is, mint minden másban. Jonathan meg... már annak is örülök, ha megjelenik a képernyőn, mert imádom! Kíváncsi vagyok a folytatásra, nem bántam meg, hogy elkezdtem nézni.
2016. január 07. 08:56
Nagyon szeretem ezt a sorozatot főleg Sebastian Zurita és Lisette Morelos miatt.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.