Könyves idézetek
2014. december 28. 11:54
"Félretettem a nyakláncot, és amikor tovább kutattam, egy selyem papírba csomagolt apró, henger alakú dobozkát találtam. Miután kicsomagoltam, egy hideg fémflakon pottyant a tenyerembe. Paprikaspray volt. Kishan ráragasztott egy képet egy tigrisről, rajzolt köré, egy karikát, és keresztülhúzta egy vonallal, fölé pedig nagy fekete betűkkel odaírta: „TIGRISRIASZTÓ”. Vihogni kezdtem, mire Ren kivette a kezemből a flakont. Amikor elolvasta a címkét, bosszúsan felmordult, és visszaadta a spray-t a nagy dobozba."-Colleen Houck: A tigris küldetése
2014. december 28. 11:57
"Felemelte a fejét, és az ajkamba mormolta:
– Véres idők jönnek, asszony."-Colleen Houck: A tigris küldetése
– Véres idők jönnek, asszony."-Colleen Houck: A tigris küldetése
2014. december 28. 11:57
"Épp kitöröltem a szememből a vizet, amikor láttam, ahogy Ren, Kishan és Wes egyszerre leveszik a pólójukat. Szentatyám, mintha egy Baywatch-epizódban volnánk !"-Colleen Houck: A tigris utazása
2014. december 28. 11:58
– Nem a gyengeség jele, ha időnként segítségre van szükségünk"-Colleen Houck: A tigris átka
2014. december 28. 12:24
– Szerintem képtelenség igazán kiszeretni valakiből. – Látom a szemében, hogy átvillan egy gondolat az agyán. – Azt hiszem, hogy ha szerelmes lesz az ember, igazán szerelmes, akkor az egy életre szól. Minden más csak élmény és illúzió.-J. A. Redmerski: A soha határa
2014. december 28. 12:24
A szív mindig győzedelmeskedik az értelem felett. A szív, legyen bár meggondolatlan, öngyilkos hajlamú és mazochista, mindig eléri a célját. Lehet, hogy az agyam jobban tudja mi a helyes, de szarok rá, mit súg. Semmi mást nem akarok, csak élvezni a pillanatot.-J. A. Redmerski: A soha határa
2014. december 28. 12:25
A véletlen csak alkalmazkodik a sorshoz.-J. A. Redmerski: A soha határa
2014. december 28. 12:29
Ha az ember szeret valakit, akkor azzal tisztában van.-Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
2014. december 28. 12:33
– Mindig rácsodálkozom, hogy amikor biztosak vagyunk benne, hogy valamit örökre elveszítettünk, az a valami végül ránk talál.-Nicole Williams: Crash – Zuhanás
2014. december 28. 12:37
"Szép arc. Fantasztikus test. Rémes modor. A helyes fiúk szentháromsága."-Jennifer L. Armentrout: Obszidián
2014. december 28. 12:39
– Messziről, nagyon messziről származunk.
A gyomrom egyszerre a lábujjamig zuhant, a karom a térdemre szorult.
– Hogy érted azt, hogy messziről, nagyon messziről? Mert most a Star Wars főcímét látom magam előtt.-Jennifer L. Armentrout: Obszidián
A gyomrom egyszerre a lábujjamig zuhant, a karom a térdemre szorult.
– Hogy érted azt, hogy messziről, nagyon messziről? Mert most a Star Wars főcímét látom magam előtt.-Jennifer L. Armentrout: Obszidián
1 felhasználónak tetszik:
nikolett1999
2014. december 28. 12:42
"Úgy tartják, hogy az ember sosem felejti el az első szerelmét."-J. A. Redmerski: Ének a szentjánosbogarakról
2014. december 28. 12:43
"Amikor tudod, hogy meg fogsz halni, onnantól kezdve nincs vesztenivalód."-J. A. Redmerski: Ének a szentjánosbogarakról
2014. december 28. 12:44
"Mert azt akartam, hogy boldog legyen. Még úgy is, hogy jómagam nem vagyok része a boldogságának. Saját boldogságomat ekképp tönkre is tettem."-J. A. Redmerski: Ének a szentjánosbogarakról
2014. december 28. 12:46
"Mert minden változás, ami előnyünkre válik, igenis fontos mérföldkő az életünkben, legyen az bármilyen apró vagy éppen nevetséges."Leiner Laura: Bábel
2014. december 28. 12:54
A legtökéletesebb emlékeket a legfájdalmasabb elfeledni.-A. Meredith Walters: Find You in the Dark – Utánad a sötétbe
2014. december 28. 12:55
„Erényed a jóság. Fegyvered a csendes szépség.”-A. Meredith Walters: Find You in the Dark – Utánad a sötétbe
2014. december 28. 12:55
…az okosság önmagában nem helyettesíti a józan észt…-A. Meredith Walters: Find You in the Dark – Utánad a sötétbe
2014. december 28. 14:52
– Te leszel az új lakó?
Cam tekintete a lépcső tetejére vándorolt.
– Csak nem itt laksz?
Mázsás kövek nehezedtek a gyomromra.
– Pont fölötted.
– Jézusom! – sóhajtott fel Cam, akit a jelek szerint éppúgy lesújtott a felfedezés, mint engem. – Kicsi a világ.
Inkább a város.
– Bizony – motyogtam.
Miért pont én? Mit vétettem? Ha a sors nagy előszeretettel is űz csúfot belőlem, miért kell rögtön a pöcegödör aljára löknie?
– Á, ez egyre nehezebb! – nyavalygott az égimeszelő, a dohányzóasztal felé intve a fejével.
A bicepszét elnézve ez nem tűnt túl valószínűnek.
– Vigyétek be, srácok! – intett Cam a lakás felé. – Kösz!
– Azt már nem – rázta meg a fejét vigyorogva a sapkás, aki egy pillanatra sem vette le rólam a szemét. – Előbb mutass be minket Miss Skóciának!
A bók hallatán elpirultam, de közben nem győztem átkozni magam, hogy ennyire be akarok vágódni Camnél.
A sóbálvánnyá meredt Cam elutasítóan fonta karba a kezét.
– Na, indulás!
Atyaég, ezek szerint még arra sem vagyok méltó, hogy bemutasson a barátainak. Éles fájdalom hasított a szívembe, de konokul tartottam magam, és rámosolyogtam a sapkásra.
– Jo vagyok.
A két srácnak leesett az álla.
– Jo? – visszhangozták kórusban… mintha már hallottak volna rólam.
Zavartan vontam össze a szemöldököm, és kérdőn sandítottam Camre. Amikor láttam, hogy Cam a barátaira néz, és alig észrevehetően megrázza a fejét, totál ledermedtem.
De a haverjai nem vették a lapot.
– Jo a bárból? Az a Jo?
Ezek szerint már hallották a nevemet? Kényelmetlenül feszengtem, mert nem tudhattam, milyen képet festett rólam Cam.
– Igen, az.
A két srác elvigyorodott.
(...)
– Cam sokat mesélt rólad, Jo – folytatta Nate, ügyet sem vetve Cam mogorva pillantására.
Kissé megrázott, hogy Cam mesélt rólam a barátainak, és bár nagyon fúrta az oldalamat a kíváncsiság, vajon milyennek írt le, úgy döntöttem, inkább lelépek, hogy legyen időm megemészteni, ő lesz az új szomszédom.
Jut eszembe, a múltkor mintha említette is volna Jossnak, hogy olcsó lakást keres. De akkor is… miért pont a mi házunkat kellett kipécéznie?
Elhatároztam, hogy úgy fogok tenni, mintha nem érdekelne, mit mondott rólam Cam.
– Egy szavát se higgyétek el! – Azzal szó nélkül faképnél hagytam Camet, és kedvesen rámosolyogtam a haverjaira. – Sajnos hajlamos rá, hogy az első benyomás alapján formáljon véleményt az emberekről.
– Igen, mesélte, milyen bunkó volt veled – bólintott Nate.
Megtorpantam, és döbbenten fordultam hátra.
Cam vállat vont, és továbbra is kifejezéstelen arccal nézett rám.
– Már bocsánatot kértem.
A vigyorgó haverjaira néztem, aztán megint rá.
– Hát, akkor, azt hiszem, nincs mitől tartanom. Szomszéd. – Azzal búcsút intettem a társaságnak, és óvatosan letipegtem a lépcsőn.
– Ez volt Jo? – bődült el Nate, miután eltűntem a szemük elől.
Zengett tőle a lépcsőház, én pedig önkéntelenül is hegyezni kezdtem a fülem.
– Fogd már be! – sziszegte Cam. – Hozzuk a többi cuccot!
– Basszus, most már látom, hogy nem túloztál. Azok a combok!
– Nate…
– Hogy bírod ki, haver? Ha neked nem kell, én szívesen rárepülök.
– Húzzatok már befelé! – hallatszott le Cam morgása az emeletről.
Az ajtócsapódásra összerezzentem, és tanácstalanul torpantam meg az utolsó lépcsőfordulóban. Ez meg mi a fenét jelentsen? Mit mondott rólam Cam?
Samantha Young - London Road
Cam tekintete a lépcső tetejére vándorolt.
– Csak nem itt laksz?
Mázsás kövek nehezedtek a gyomromra.
– Pont fölötted.
– Jézusom! – sóhajtott fel Cam, akit a jelek szerint éppúgy lesújtott a felfedezés, mint engem. – Kicsi a világ.
Inkább a város.
– Bizony – motyogtam.
Miért pont én? Mit vétettem? Ha a sors nagy előszeretettel is űz csúfot belőlem, miért kell rögtön a pöcegödör aljára löknie?
– Á, ez egyre nehezebb! – nyavalygott az égimeszelő, a dohányzóasztal felé intve a fejével.
A bicepszét elnézve ez nem tűnt túl valószínűnek.
– Vigyétek be, srácok! – intett Cam a lakás felé. – Kösz!
– Azt már nem – rázta meg a fejét vigyorogva a sapkás, aki egy pillanatra sem vette le rólam a szemét. – Előbb mutass be minket Miss Skóciának!
A bók hallatán elpirultam, de közben nem győztem átkozni magam, hogy ennyire be akarok vágódni Camnél.
A sóbálvánnyá meredt Cam elutasítóan fonta karba a kezét.
– Na, indulás!
Atyaég, ezek szerint még arra sem vagyok méltó, hogy bemutasson a barátainak. Éles fájdalom hasított a szívembe, de konokul tartottam magam, és rámosolyogtam a sapkásra.
– Jo vagyok.
A két srácnak leesett az álla.
– Jo? – visszhangozták kórusban… mintha már hallottak volna rólam.
Zavartan vontam össze a szemöldököm, és kérdőn sandítottam Camre. Amikor láttam, hogy Cam a barátaira néz, és alig észrevehetően megrázza a fejét, totál ledermedtem.
De a haverjai nem vették a lapot.
– Jo a bárból? Az a Jo?
Ezek szerint már hallották a nevemet? Kényelmetlenül feszengtem, mert nem tudhattam, milyen képet festett rólam Cam.
– Igen, az.
A két srác elvigyorodott.
(...)
– Cam sokat mesélt rólad, Jo – folytatta Nate, ügyet sem vetve Cam mogorva pillantására.
Kissé megrázott, hogy Cam mesélt rólam a barátainak, és bár nagyon fúrta az oldalamat a kíváncsiság, vajon milyennek írt le, úgy döntöttem, inkább lelépek, hogy legyen időm megemészteni, ő lesz az új szomszédom.
Jut eszembe, a múltkor mintha említette is volna Jossnak, hogy olcsó lakást keres. De akkor is… miért pont a mi házunkat kellett kipécéznie?
Elhatároztam, hogy úgy fogok tenni, mintha nem érdekelne, mit mondott rólam Cam.
– Egy szavát se higgyétek el! – Azzal szó nélkül faképnél hagytam Camet, és kedvesen rámosolyogtam a haverjaira. – Sajnos hajlamos rá, hogy az első benyomás alapján formáljon véleményt az emberekről.
– Igen, mesélte, milyen bunkó volt veled – bólintott Nate.
Megtorpantam, és döbbenten fordultam hátra.
Cam vállat vont, és továbbra is kifejezéstelen arccal nézett rám.
– Már bocsánatot kértem.
A vigyorgó haverjaira néztem, aztán megint rá.
– Hát, akkor, azt hiszem, nincs mitől tartanom. Szomszéd. – Azzal búcsút intettem a társaságnak, és óvatosan letipegtem a lépcsőn.
– Ez volt Jo? – bődült el Nate, miután eltűntem a szemük elől.
Zengett tőle a lépcsőház, én pedig önkéntelenül is hegyezni kezdtem a fülem.
– Fogd már be! – sziszegte Cam. – Hozzuk a többi cuccot!
– Basszus, most már látom, hogy nem túloztál. Azok a combok!
– Nate…
– Hogy bírod ki, haver? Ha neked nem kell, én szívesen rárepülök.
– Húzzatok már befelé! – hallatszott le Cam morgása az emeletről.
Az ajtócsapódásra összerezzentem, és tanácstalanul torpantam meg az utolsó lépcsőfordulóban. Ez meg mi a fenét jelentsen? Mit mondott rólam Cam?
Samantha Young - London Road
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2014. december 28. 16:11
"-A papád épp most veszi le rólam a mértéket a koporsómhoz.-mondta Zed.
-Á, dehogy!
-Furcsa képek ugranak be… mind meglehetősen fájdalmas, és hátrányosan érinti a jövőbeli terveimet, hogy egyszer én is apa legyek".-Joss Stirling: Lélektársak – Sky
– Ó, azok a szép idők, amikor tizenhat éves az ember. Beül egy kávéra, aztán egyszer csak a rendőrőrsön találja magát!-Joss Stirling: Lélektársak – Sky
A zene élet vagy halál kérdése.-Joss Stirling: Lélektársak – Sky
-Á, dehogy!
-Furcsa képek ugranak be… mind meglehetősen fájdalmas, és hátrányosan érinti a jövőbeli terveimet, hogy egyszer én is apa legyek".-Joss Stirling: Lélektársak – Sky
– Ó, azok a szép idők, amikor tizenhat éves az ember. Beül egy kávéra, aztán egyszer csak a rendőrőrsön találja magát!-Joss Stirling: Lélektársak – Sky
A zene élet vagy halál kérdése.-Joss Stirling: Lélektársak – Sky
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.