Sarah J. Maas: Throne of Glass - Üvegtrón
– Sajnos az előbbi kis mese miatt kénytelen leszel úgy tenni, mintha kedvelnél. Különben az emberek átlátnak a szitán.
– Úgy tűnik, hogy ugyanolyan kifacsart humorérzéked van, mint a koronahercegnek.
– Lehet, hogy ő lesz a legjobb barátom, téged meg kirekesztünk, csak, hogy megpukkadj a sárga irigységtől.
– Sajnálatos módon az olvasás mostanára már kiment a divatból.
– Semmi baj. Annál több jut nekem.
J.K. Rowling: Harry Potter és a Főnix Rendje
– Folyton a hajadat túrod, hogy úgy álljon, mintha most szálltál volna le a seprűről, kapkodsz a hülye cikeszed után, a folyosón rontást küldesz mindenkire, aki épp nem szimpatikus neked! Akkora felfújt hólyag vagy, hogy seprű nélkül is repülhetnél! Hányok tőled, Potter!
Azzal Lily sarkon fordult, és elrohant.
– Evans! – kiabált utána James. – Evans, várj!
A lány azonban hátra se nézett.
James lebiggyesztette ajkát, és csalódását ügyetlenül leplezve megjegyezte:
– Fogalmam sincs, mi baja.
– Mintha burkoltan arra célzott volna, hogy egy cseppet beképzelt vagy, pajtás – ironizált Sirius.
Könyves idézetek
2015. július 03. 09:36
2015. július 03. 09:46
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
- Nem hiszem, hogy ez menni fog. A győzelem... rajtam nem segít
- mondja Peeta.
- És mégis miért nem? - kérdezi Caesar zavartan.
Peeta fülig vörösödik, és kinyögi a választ. - Mert... mert ... együtt jöttünk a Viadalra.
Suzanne Collins - Az Éhezők Viadala
- mondja Peeta.
- És mégis miért nem? - kérdezi Caesar zavartan.
Peeta fülig vörösödik, és kinyögi a választ. - Mert... mert ... együtt jöttünk a Viadalra.
Suzanne Collins - Az Éhezők Viadala
2015. július 03. 20:42
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Nem tudják,mi az igazi fájdalom - gondolta Jonas.
Lois Lowry - Az emlékek őre
Lois Lowry - Az emlékek őre
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. július 04. 11:54
Cassandra Clare: Üvegváros
– Figyelj, oka van, hogy idehívtalak. Utálom, hogy ezt kell mondanom, vámpír, de valami összeköt Bennünket.
– A totál menő haj? – kérdezte Simon, de ő sem tudta beleélni magát.
Volt valami Jace arcában, amitől egyre feszültebb lett.
– Clary – mondta Jace.
Simont felkészületlenül érte a lány említése. – Clary?
– Clary – ismételte Jace. – Tudod, alacsony, vörös hajú, hisztis.
– Jézusom! – kiáltott fel Luke.
– Á, igazából csak én vagyok – mondta Simon. – Bár már többen mondták, hogy elképesztő, mennyire hasonlítunk.
Simon megint nevetett. – Tényleg azt akarod mondani, hogy a démonokat gyilkolászó haverjaid csak úgy tudnak elmenni a következő csatájukra a sötétség erőivel, ha anyám elviszi őket kocsival?
– Szóval, ha nincs egészen telihold, csak kicsit érzed farkasnak magad? – kérdezte Clary.
– Mondhatjuk.
– Hát akkor nyugodtan dugd ki a fejed a kocsi ablakán, és lógasd ki a nyelved, ha úgy tartja kedved!
Luke elnevette magát. – Vérfarkas vagyok, nem golden retriever.
George R. R. Martin: Kardok vihara
– Mindenki azt akarja, hogy szeressék.
– Úgy látom, kivirágzásod nem tett sokkal bölcsebbé – felelte Cersei. – Sansa, engedd meg, hogy megosszak veled némi asszonyi bölcsességet ezen a jeles napon! A szeretet méreg. Nagyon édes méreg, az igaz, de attól még ugyanúgy végez veled.
– Figyelj, oka van, hogy idehívtalak. Utálom, hogy ezt kell mondanom, vámpír, de valami összeköt Bennünket.
– A totál menő haj? – kérdezte Simon, de ő sem tudta beleélni magát.
Volt valami Jace arcában, amitől egyre feszültebb lett.
– Clary – mondta Jace.
Simont felkészületlenül érte a lány említése. – Clary?
– Clary – ismételte Jace. – Tudod, alacsony, vörös hajú, hisztis.
– Jézusom! – kiáltott fel Luke.
– Á, igazából csak én vagyok – mondta Simon. – Bár már többen mondták, hogy elképesztő, mennyire hasonlítunk.
Simon megint nevetett. – Tényleg azt akarod mondani, hogy a démonokat gyilkolászó haverjaid csak úgy tudnak elmenni a következő csatájukra a sötétség erőivel, ha anyám elviszi őket kocsival?
– Szóval, ha nincs egészen telihold, csak kicsit érzed farkasnak magad? – kérdezte Clary.
– Mondhatjuk.
– Hát akkor nyugodtan dugd ki a fejed a kocsi ablakán, és lógasd ki a nyelved, ha úgy tartja kedved!
Luke elnevette magát. – Vérfarkas vagyok, nem golden retriever.
George R. R. Martin: Kardok vihara
– Mindenki azt akarja, hogy szeressék.
– Úgy látom, kivirágzásod nem tett sokkal bölcsebbé – felelte Cersei. – Sansa, engedd meg, hogy megosszak veled némi asszonyi bölcsességet ezen a jeles napon! A szeretet méreg. Nagyon édes méreg, az igaz, de attól még ugyanúgy végez veled.
2015. július 04. 13:55
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
- Tudni akarod, mit fogok csinálni? - kérdezett vissza, és az egész teste megfeszült. - Tudod, hol a fejed meg a segged? Nos, hamarosan közelebbi ismeretséget fognak kötni egymással.
- (...) De tudod, mi járt tegnap a fejemben egész nap? Egész éjjel? Egyetlen gondolat, amitől nem tudtam szabadulni, dühöngés ide vagy oda?
- Nem - suttogtam.
- Hogy szerencsés vagyok, mert az a valaki, akit nem bírok elfelejteni, aki többet jelent a számomra, mint ami kibírható, még él. Itt van. Te vagy az.
- (...) Nem tudom, mit hoz a holnap, vagy mi lesz egy év múlva. A fenébe is, lehet, hogy a jövő héten átharapjuk egymás torkát valami idiótaság miatt. Lehet. De az biztos, hogy amit irántad érzek, az nem fog változni.
Jennifer L. Armentrout - Ónix
- (...) De tudod, mi járt tegnap a fejemben egész nap? Egész éjjel? Egyetlen gondolat, amitől nem tudtam szabadulni, dühöngés ide vagy oda?
- Nem - suttogtam.
- Hogy szerencsés vagyok, mert az a valaki, akit nem bírok elfelejteni, aki többet jelent a számomra, mint ami kibírható, még él. Itt van. Te vagy az.
- (...) Nem tudom, mit hoz a holnap, vagy mi lesz egy év múlva. A fenébe is, lehet, hogy a jövő héten átharapjuk egymás torkát valami idiótaság miatt. Lehet. De az biztos, hogy amit irántad érzek, az nem fog változni.
Jennifer L. Armentrout - Ónix
2015. július 05. 20:18
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
"Néha elolvasunk egy könyvet, és az eltölt ezzel a különös, biblikus rajongással, és szent meggyőződésünk lesz, hogy az összetört világot nem lehet újra összerakni addig, amíg minden élő ember el nem olvasta azt a könyvet. Azután vannak olyan könyvek..., amelyekről nem lehet beszélni másoknak, olyan különlegesek, ritkák és a tieid, hogy az érzelmeidet reklámozni árulásnak tűnik."(John Green-Csillagainkban a hiba)
2015. július 05. 21:48
|
|
heyitspandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.27. Hozzászólás: 83 Csatolások: 231 Azonosító: 245453 offline
|
John Green - Csillagainkban a hiba
Végtelenül sok szám van a 0 és az 1 között. Van 0,1 és 0,12 és 0,112, és még ezeken kívül is végtelen mennyiség. Természetesen ennél is végtelenebb mennyiségű szám van a 0 és a 2 között, vagy a 0 és az egymillió között. Egyes végtelenek nagyobbak, mint mások.
Olyan szerencsés vagyok, hogy szerethetem. (...) Nem az ember dönti el, hogy szenved-e a világban, de abba van egy kis beleszólása, ki mérje rá a szenvedést. Én szeretem a választásomat. Remélem, ő is szereti az övét.
Végtelenül sok szám van a 0 és az 1 között. Van 0,1 és 0,12 és 0,112, és még ezeken kívül is végtelen mennyiség. Természetesen ennél is végtelenebb mennyiségű szám van a 0 és a 2 között, vagy a 0 és az egymillió között. Egyes végtelenek nagyobbak, mint mások.
Olyan szerencsés vagyok, hogy szerethetem. (...) Nem az ember dönti el, hogy szenved-e a világban, de abba van egy kis beleszólása, ki mérje rá a szenvedést. Én szeretem a választásomat. Remélem, ő is szereti az övét.
Lovatics04
2015. július 05. 22:02
|
|
Szaszaa013 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 549 Csatolások: 62 Azonosító: 242004 offline
|
Papp Dóra - Tükörlelkek
~"Esküszöm, én mindenre számítottam, csak erre nem. Éreztem, hogy pír önti el az arcomat, és a nyakamhoz nyúltam, mintha csak valami megakadt volna a torkomon.Az autó megállt alattunk, de a zenenem halkult el. A lemez átváltott a következő dalra. Megköszörültem a torkomat, de teljesen feleslegesen; nem tudtam megnyikkanni. Megint a hajammal kezdtem el babrálni."
~"Veszettül dobogott a szívem.A fülemben éreztem a véremet, ahogy zubog és elnyomja a gondolataimat. Éppen hogy felfogtam, amit mondott.Azzal együtt, amit a nappali túlsó felében láttam, a kettő túl sok lett egyszerre, és biztos voltam benne, hogy rosszul leszek. Megszédültem."
Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
~"Kezem az ölemben pihent, tenyeremet több helyen is felsértette a fakéreg. A bőr elpuhult, nem forgattam annyiszor az íjat, mint odakint. Az őrszemek azt várták tőlem, hogy erősnek mutassam magamat. Büszke lányt akartak maguk között tudni, nem egy összetörtet. Becsuktam a szemememet, nagyokat lélegeztem a jeges levegőből, a szél sóhaját hallgattam. Az egyensúlyérzékemre bíztam magam, együtt emelkedtem és süllyedtem a hullámzó fával."
~"Esküszöm, én mindenre számítottam, csak erre nem. Éreztem, hogy pír önti el az arcomat, és a nyakamhoz nyúltam, mintha csak valami megakadt volna a torkomon.Az autó megállt alattunk, de a zenenem halkult el. A lemez átváltott a következő dalra. Megköszörültem a torkomat, de teljesen feleslegesen; nem tudtam megnyikkanni. Megint a hajammal kezdtem el babrálni."
~"Veszettül dobogott a szívem.A fülemben éreztem a véremet, ahogy zubog és elnyomja a gondolataimat. Éppen hogy felfogtam, amit mondott.Azzal együtt, amit a nappali túlsó felében láttam, a kettő túl sok lett egyszerre, és biztos voltam benne, hogy rosszul leszek. Megszédültem."
Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
~"Kezem az ölemben pihent, tenyeremet több helyen is felsértette a fakéreg. A bőr elpuhult, nem forgattam annyiszor az íjat, mint odakint. Az őrszemek azt várták tőlem, hogy erősnek mutassam magamat. Büszke lányt akartak maguk között tudni, nem egy összetörtet. Becsuktam a szemememet, nagyokat lélegeztem a jeges levegőből, a szél sóhaját hallgattam. Az egyensúlyérzékemre bíztam magam, együtt emelkedtem és süllyedtem a hullámzó fával."
2015. július 05. 22:08
– Rendben, engedd ki ezt a hülye lányt.
– Nem vagyok hülye! – kiáltotta Teresa. A hangját majdnem teljesen elnyomták a vastag falak. – És idebenn minden szavatokat hallom, ti kretének!
Newt szeme elkerekedett.
– Tommy, igazán kedves kislányt sikerült összeszedned.
- Az Útvesztő
– Nem vagyok hülye! – kiáltotta Teresa. A hangját majdnem teljesen elnyomták a vastag falak. – És idebenn minden szavatokat hallom, ti kretének!
Newt szeme elkerekedett.
– Tommy, igazán kedves kislányt sikerült összeszedned.
- Az Útvesztő
Cintii
2015. július 05. 22:09
Teresa mosolyogva összefonta a karját.
– Ha egy titkos kódot akarsz kibogarászni útvesztők bonyolult alaprajzaiból, akkor egy női agyra van szükséged, hogy mindent átláss – jelentette ki a lány, és önelégülten mosolygott hozzá.
– Ha te mondod…
Thomas is keresztbe fonta a karját, és mosollyal válaszolt a mosolyra. Már megint nem akart elmenni.
- Az Útvesztő
– Ha egy titkos kódot akarsz kibogarászni útvesztők bonyolult alaprajzaiból, akkor egy női agyra van szükséged, hogy mindent átláss – jelentette ki a lány, és önelégülten mosolygott hozzá.
– Ha te mondod…
Thomas is keresztbe fonta a karját, és mosollyal válaszolt a mosolyra. Már megint nem akart elmenni.
- Az Útvesztő
2015. július 05. 22:12
Amint leparkolt a behajtónkon, Noah kipattant a kocsiból, és az anyósülés ajtajához sietett. Szúrós tekintettel néztem rá, de megszólalt, mielőtt rápiríthattam volna.
– Szeretek ajtót nyitni neked. Próbáld ezt az eszedbe vésni, hadd ne kelljen minden egyes alkalommal sprintelnem.
- Mara Dyer eszmélése
– Szeretek ajtót nyitni neked. Próbáld ezt az eszedbe vésni, hadd ne kelljen minden egyes alkalommal sprintelnem.
- Mara Dyer eszmélése
2015. július 07. 14:06
Jace a kezében tartotta Clary kezét, és a lány testében apró áramütések szaladtak végig minden egyes pontból, ahol hozzáért: az ujjaiból, a csuklójából, a tenyeréből. A fejében nyüzsögtek a kérdések, de félt, hogy ha egyet is föltenne közülük, elszállna a varázs.
Cassandra Clare: Csontváros
Cassandra Clare: Csontváros
2015. július 07. 20:00
Vajon miért tudunk mi ilyet?, kérdezte magában. A társalgás igen jelentős mentális megterheléssel járt, és Thomas már érezte, hogy lassan elkezd fájni a feje.
Talán szeretők voltunk, mondta Teresa.
Thomas megbotlott, és hasra esett. Ártatlanul mosolygott Minhora, aki hátranézett, de nem állt meg, még csak le sem lassított.
- Az Útvesztő
Talán szeretők voltunk, mondta Teresa.
Thomas megbotlott, és hasra esett. Ártatlanul mosolygott Minhora, aki hátranézett, de nem állt meg, még csak le sem lassított.
- Az Útvesztő
2015. július 08. 15:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8897 Csatolások: 236338 Azonosító: 59785 offline
|
Richelle Mead: The Ruby Circle
"Rose was braced beside Sydney, ready to pounce. The two of them made a striking combo, one dark and one golden, both utterly fearless in the face of this danger. They were beautiful in their deadliness." - Adrian
"Oh, this I've got to see, comrade. Dimitri Belikov, badass god, installing a baby's car seat." - Rose
"Rose Hathaway, notorious rebel, showing her maternal side." - Dimitri
"I'd been wondering how Rose and Dimitri would handle having kids or not," I remarked." - Adrian
"Yeah, but Belikov's not nearly as charming as I am. Or as good a cook. It's an uphill battle for him." - Adrian
"Rose was braced beside Sydney, ready to pounce. The two of them made a striking combo, one dark and one golden, both utterly fearless in the face of this danger. They were beautiful in their deadliness." - Adrian
"Oh, this I've got to see, comrade. Dimitri Belikov, badass god, installing a baby's car seat." - Rose
"Rose Hathaway, notorious rebel, showing her maternal side." - Dimitri
"I'd been wondering how Rose and Dimitri would handle having kids or not," I remarked." - Adrian
"Yeah, but Belikov's not nearly as charming as I am. Or as good a cook. It's an uphill battle for him." - Adrian
Bessie
2015. július 10. 13:11
Néha elolvasunk egy könyvet, és az eltölt ezzel a különös, biblikus rajongással, és szent meggyőződésünk lesz, hogy az összetört világot nem lehet újra összerakni addig, amíg minden élő ember el nem olvasta azt a könyvet. Azután vannak olyan könyvek, amelyekről nem lehet beszélni másoknak, olyan különlegesek, ritkák és a tieid, hogy az érzelmeidet reklámozni árulásnak tűnik.
- Csillagainkban a Hiba
- Csillagainkban a Hiba
Lovatics04
2015. július 19. 18:51
"Erényed a jóság. Fegyvered a csendes szépség."
- A. Meredith Walters - Utánad a sötétbe. ♥
- A. Meredith Walters - Utánad a sötétbe. ♥
2015. július 19. 22:00
A csókja lágy volt, végtelenül gyengéd. Mélyen felkavart, a pulzusomat az egekbe lökte. Ártatlan volt, bensőséges, a lelkemet perzselte, ahogy hátradöntötte a fejemet, hogy felfedezzen, mintha most csókolóznánk először. És talán így is volt - valójában.
- Obszidián
- Obszidián
2015. július 30. 20:55
Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod. - Toni Morrison
Minimanó94
2015. július 30. 21:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
'All this time I've hated myself for it. I thought I'd given i up for nothing. But if I hadn't fallen I wouldn't have met you.'
-Patch Cipriano (Hush, hush)
-Patch Cipriano (Hush, hush)
2015. július 31. 17:31
"Fekete éjjel fekete ködben, fekete sírkő fekete fűben. Fekete folyó feketén csillámló vize. Egy fekete szempár figyel."
- Becca Fitzpatrick: Vihar előtt
- Becca Fitzpatrick: Vihar előtt
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.