Starity

Olvasol? II.

60 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 14. 12:24 #581
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Jelenleg a Harry Potter sorozat újraolvasása maraton megy,immár sokadik alkalommal.Most a Félvér Herceg van épp soron. smileeee.gif
Mellette olvasom még a Reményvesztett című könyvet is,a Reménytelen folytatását.És csak hogy teljes legyen a káosz,Dékány Dávid Darwin Motelje is a kezemben van.Nem szoktam verseket olvasni olyan gyakran,de ez a könyv kifejezetten tetszik.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Nina 10, awwparadise
2015. június 14. 16:00 #582
ariana grande14
ariana grande14
tattooed girl
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 104
Azonosító: 228631
Jelenleg a Hullócsillagot olvasom.
2015. június 15. 12:09 #583
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Idézet (blackcoffee @ 2015.06.13. 11:11)
Végre valahára megérkezett a könyv, amit 1 hete rendeltem.  biggrin.gif  Krystyna Kuhn - A Völgy - A játék c. könyvet fogom elkezdeni délután. Engem nagyon megfogott a történet alap, így remélem nem fogok benne csalódni. o

Befejeztem a könyvet és meg kell mondjam, nagyon imádtam. thumbsup.gif Az eleje kicsit unalmas volt, de az események rögtön beindultak amint Julia és Robert megérkeztek a suliba. Nekem kifejezetten tetszett és jók voltak benne a csavarok. Sok helyen meglepődtem, főleg a könyv utolsó 30 oldalánál. Egyszerűen imádtam! Julia és Chris annyira aranyosak együtt. heart.gif Új shipem lett. laugh.gif Kedvenc karakterem mindenképpen Julia és Chris, de természetesen Katie-t is imádtam. Legutáltabb és ellenszenvesebb karakter pedig Debbie. Irritáló volt nagyon a lány az egész könyv alatt.
Kár, hogy csak az első kettőt fordították le. Mindenképpen beszerezem a másodikat is. 10/10
2015. június 15. 13:24 #584
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Rendkívül tartalmas és érdekfeszítő olvasmány, a közúti jelzések tetszett eddig a legjobban, de eddig nem igazán tudtam még elmerülni benne csak átlapozgattam, de már most látom hogy kedvenc könyveim közé fogom rangsorolni. smileeee.gif
[anyám ma vette azóta 20 percenként benyit hogy azt nézegetem e, 1 órája ugyanott van kinyitva, de lehet videokat is lejátszani QR kóddal w00t.gif azokat nézegettem hazafelé menet a kocsiban rohog.gif ]
3 felhasználónak tetszik: Konvektor, Nina 10, awwparadise
2015. június 15. 16:38 #585
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.06.10. 17:44)
Történelmi pillanat: végre eljutottam a könyvtárba! Jó sok mindent sikerült beszereznem, lesz mit olvasnom egy darabig. Íme, a könyvek listája: Lev Tolsztoj - Anna Karenina, Jodi Picoult - Gyere haza, Dragomán György - A fehér király, Ernest Hemingway - Búcsú a fegyverektől, Kate Morton - Felszáll a köd, Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű. Jelen és múlt, vegyesen.

Szombaton fejeztem be Nicholas Sparks: Az utolsó dal című könyvét, melyet viszonylag hamar olvastam el, és nagyon szerettem a könyv hangulatát. A cselekmény is izgalmas volt, megérte elolvasni, főleg a váratlan végkifejlet miatt. Tetszett. Vasárnap kezdtem el Kate Morton: Felszáll a köd című kötetét. Az eleje a csodálatos megfogalmazás és érdekes témaválasztás ellenére is döcögős nekem kissé, de biztos vagyok benne, hogy később izgalmasabb lesz, mindenesetre tetszik.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, awwparadise
2015. június 15. 20:33 #586
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Most kezdtem bele Nora Roberts - A varázslatos mágus című könyvbe. Nora Robertstől eddig egy történetet olvastam, az is amolyan novellaszerűség volt. De a könyvtárba jó sok könyve van, ezért úgy döntöttem ,hogy: Oké, nem bánnom. Végtére is nagyon sikeres írónő, de akkor se csalódnék, ha nem tetszene.
De meglehetősen pozitív csalódás az eddig. Csak 33 (!) oldalt olvastam el belőle, de ez az írónő aztán tudja, hogy hozza lázba az olvasót. w00t.gif Nagyon ütős lett az 1. fejezet, csöppet sem éreztem azt az ,,altatást", amivel összeszoktam futni néha.
Ráadásul 1983-as évjáratú, ami ritka nálam ,hogy 2000 előtti könyvet olvasnék. Remélem ,hogy további kellemes meglepetés lesz ez a könyv. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Nina 10
2015. június 16. 10:41 #587
- törölt felhasználó -    
Most kezdtem el olvasni Imre Viktória Anna - Az Őrült Hold Alatt című könyvét és fantasztikus. Pedig nálam ritkaság, hogy magyar írók könyveit olvasom.
2015. június 18. 12:53 #588
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Idézet (Lovatics04 @ 2015.06.06. 16:20)
Most éppen Rick Riordantől a Neptunus fia című olvasom,még névnapomra kaptam,de még a feléig se jutottam el rohog.gif

SPOILER VESZÉLY!
Tegnapelőtt kiolvastam ezt a csodás könyvet.Mit is mondjak...Nem csalódtam.Rick Riordan megint megoldotta ügyesen a dolgokat.
Két új szereplővel bővült a kedvenc-listám,Hazellel és Frankkel.Az előbbi egy igazi harcos lány,a másik meg egy bátor fiú.Szerintem nagyon összeillenek,de,ha bejönne a képbe Leo is,akkor nekik is szurkolok...
Tetszett,hogy a végén az amazonok és a Jupiter tábor együtt harcolt.Tyson karaktere közelebb került hozzám.Én bántam,hogy Annabethék nem érkeztek meg hamarabb.
Az egyetlen negatívum,amit mondani tudok a könyvről az,hogy a legjobb résznél ért véget.Most várhatok őszig(ha jól értesültem,akkor fordítják magyarra a következő részt,Athéné jelét),hogy elolvassam a következő részt.Ugyanis,nincs perfect angol tudásom.
2015. június 18. 19:13 #589
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Megint ügyes vagyok, most is egyszerre hármat olvasok, de a 3. az amit leginkább, kedv szerint változtatom melyiket. laugh.gif
1., Csak egy év - a Csak egy nap után kötelező!
2., Bartimaeus - ajánlásra, eddig tetszik lényegében
3., Mocsok - a James McAvoy főszereplésével készült film alapsémája, imádom. Olyan egyszerű, primitív, hogy teljesen elvitt magával egy keringőre.
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Christo
2015. június 18. 19:18 #590
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Most Gillian Flynn Holtodiglanja van soron. Eddig kissé zavaros a sztori, de szerintem lesz benn egy jókora csavar.
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Nina 10, awwparadise
2015. június 19. 21:28 #591
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
a könyvjelzőm amúgy Minnie egeres, akartam vele menőzni de nem látszik ki sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Nina 10, Jody, awwparadise, Lady Suzy
2015. június 19. 21:32 #592
ariana grande14
ariana grande14
tattooed girl
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 104
Azonosító: 228631
Stephen King: Végítélet
3 felhasználónak tetszik: Christo, Nina 10, Jody
2015. június 20. 12:48 #593
- törölt felhasználó -    
Másodjára futottam neki Becca Fitzpatrick-től a Crescendo-nak, de sajnos most is ugyanúgy idegesít a főszereplő. biggrin.gif Mindegy, nem szeretek félbehagyni sorozatot, azért végigolvasom.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2015. június 21. 14:50 #594
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Konvektor @ 2015.06.18. 19:13)
Megint ügyes vagyok, most is egyszerre hármat olvasok, de a 3. az amit leginkább, kedv szerint változtatom melyiket. laugh.gif
1., Csak egy év - a Csak egy nap után kötelező!
2., Bartimaeus - ajánlásra, eddig tetszik lényegében
3., Mocsok - a James McAvoy főszereplésével készült film alapsémája, imádom. Olyan egyszerű, primitív, hogy teljesen elvitt magával egy keringőre.

Bartimaeust én imádom, kábé 5x olvastam ki a trilógiát, meg 2x a Salamon király gyűrűjét. Remélem lesz folytatása, mert ennek a dzsinnek iszonyat nagy dumája van. biggrin.gif

Szóval, már alig vártam King új könyvét, az Újjászületést, de basszus... Nem azt mondom, hogy nem írt már agymenést a csávó, de ennek a könyvnek az uccsó 20 oldalát nem tudtam hova tenni. biggrin.gif De hát mindegy, rajongóknak kötelező. laugh.gif
Szerettem volna olvasni egy kis elvont mesét is, ezért választottam Neil Gaimantől az Óceán az út végén-t, ami terjedelmét tekintve könnyen emészthető a kissé depis és elvont történet ellenére. laugh.gif
Be akartam szerezni Agatha Christie-től a Tíz kicsi négert, de nem volt a boltban (pedig a neten direkt megnéztem és azt írták, hogy van, nah mindegy), ezért helyette megvettem M.J. Arlidge-től az Ecc pecc-et, de anyáss, bárcsak ne tettem volna... nem elég, hogy az érdekes kezdés egy tucat-thrillerbe csapott át, de egy szereplő nem volt benne akivel szimpatizálni lehet, még a főhősnő sem, aki egy emberi roncs volt. A végét meg inkább hagyjuk, inkább költöttem volna másra azt a pénzt. Pedig a borítója elég ígéretes volt...
Ezek után belekezdtem a Horzsolásokba, ami szintén egy nagy falat, ugyanis már elolvastam 100 oldalt és még mindig nem tudom mit olvasok. Biztos érdekes lesz, csak én már türelmetlen vagyok. biggrin.gif Múlt héten voltunk a Jurassic Worldön, amiből annyira hiányzott nekem az első rész varázsa, hogy mikor hazajöttünk, megnéztem a '93-as filmet és így kedvet kaptam a könyvhöz is. Szóval letettem a Horzsolásokat és most a dinoszauruszokról olvasok. laugh.gif A Jurassic Park könyvben egyébként fantasztikus, sokkal részletesebb, a tudományos maszlag is több benne, amit ugye a film kedvéért takarékra vettek, de még teljesen érthető. Szóval imádom. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Konvektor
2015. június 22. 12:10 #595
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Ma kiolvastam Susan Ee: World After // Túlélõk Világát, valamint mellette olvasom (még mindig) E.L. James Szabadság Ötven Árnyalatát. Szombaton kaptam vissza a tanárnõmtõl, aki kölcsönkérte még pár hete, így most a felétõl folytatom. Valamint egy másik könyvet is elkezdtem, Douglas Preston és Lincoln Child írópárostól a Sötétség Kerekét.
Ha ezekkel végeztem szeretném elkezdeni olvasni olvasni Victor Hugo-tól a Nyomorultak címû könyvet.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. június 22. 16:51 #596
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.06.15. 16:38)
Szombaton fejeztem be Nicholas Sparks: Az utolsó dal című könyvét, melyet viszonylag hamar olvastam el, és nagyon szerettem a könyv hangulatát. A cselekmény is izgalmas volt, megérte elolvasni, főleg a váratlan végkifejlet miatt. Tetszett. Vasárnap kezdtem el Kate Morton: Felszáll a köd című kötetét. Az eleje a csodálatos megfogalmazás és érdekes témaválasztás ellenére is döcögős nekem kissé, de biztos vagyok benne, hogy később izgalmasabb lesz, mindenesetre tetszik.

Tegnapelőtt befejeztem a Felszáll a köd c. könyvet, és igazam lett, a végére tényleg egy izgalmas könyvvé vált. A fordítás kiváló, a szókincs fantasztikus, egy igazán nagyszabású családregény, a végére a főszereplőt is megkedveltem kissé. Néha nem volt egyértelmű, de összességében remek könyv. Nem az írónő legjobb könyve, ezt a címet nálam a Távoli órák c. könyve birtokolja. A következő olvasmányom A skarlát betű volt, és továbbra is csak dicsérni tudom ezt a könyvet. Elképesztően jó, összetett, de remek karakterek vannak be, igazából minden tetszik benne.
2015. június 23. 13:34 #597
- törölt felhasználó -    
Most Jennifer L. Armentrout Luxen sorozatának a második részét, az Ónixot olvasom smileeee.gif Igazából vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban... Maga a történet tetszik, és az írónő is szépen, gördülékenyen fogalmaz, viszont nem vagyok maradéktalanul megelégedve a könyvvel. Van pár elég erős szexista megnyilvánulás és "slut-shaming" (ezt nem tudom, hogy fogalmazhatnám meg magyarul) benne, amik engem eléggé zavarnak. Aztán ott van Daemon, a főszereplő csajszi kiszemeltje. Tudom, hogy őt elvileg imádnom kéne, de valahogy nem tudok neki teljes szívvel drukkolni, akármennyire is szívdöglesztőnek van beállítva.
Az Ónix előtt egyébként még persze elolvastam az Obszidiánt is (tegnap fejeztem be), a Luxen első részét, illetve Lauren Oliver Delírium trilógiáját smileeee.gif Az utóbbinak az első kötete tetszett, de aztán már kevésbé kötött le a sztori. A befejezés pedig... Na, azt meg mintha elfelejtették volna megírni, így pedig elég nagy csalódás volt.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2015. június 23. 13:35 #598
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Idézet (awwparadise @ 2015.06.10. 14:06)
...Következők: John Green - Katherine a köbön és Anna Sewell - Black Beauty heart.gif

Mindkettőt befejeztem és mindkettő remek volt. A Black Beauty egy lóról szóló kis történet ami nagyon aranyos és egyben nagyon szomorú és szívszaggató is. John Green Katherines és egyben utolsó könyve amit még nem olvastam ki, hát eléggé nagy csalódás volt. Amúgy nem azért, mert szörnyű lett volna csak sokkal többre számítottam. Nem igazán jött be a sok matek benne meg a különlegessgég is hiánzyzott, de lehet, hogy túl szigorú vagyok vele a többi után. Mindenesetre a második kedvenc írom marad.
Black Beauty: 9/10
Katherine a köbön: 7/10
Nyárra tervezett olvasnialóim között megtalálható a Könyvtolaj, az 1984 - George Orwelltől, az Éhezők viadala (végre egyszer már) és amit már el is kezdtem olvasni: az Utolsó dal - Nicholas Sparkstól. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. június 24. 15:06 #599
- törölt felhasználó -    
A Crescendot tegnap éjjel befejeztem, reggel pedig elkezdtem a folytatást, a Silence c. kötetet. Talán mégsem olyan rossz ez a sorozat, bár tény, hogy nemigen fogom újraolvasni. smileeee.gif
2015. június 27. 15:14 #600
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Idézet (Nina 10 @ 2015.06.22. 12:10)
Ma kiolvastam Susan Ee: World After // Túlélõk Világát, valamint mellette olvasom (még mindig) E.L. James Szabadság Ötven Árnyalatát. Szombaton kaptam vissza a tanárnõmtõl, aki kölcsönkérte még pár hete, így most a felétõl folytatom. Valamint egy másik könyvet is elkezdtem, Douglas Preston és Lincoln Child írópárostól a Sötétség Kerekét.
Ha ezekkel végeztem szeretném elkezdeni olvasni olvasni Victor Hugo-tól a Nyomorultak címû könyvet.

Nos, tegnap este befejeztem a Szabadság Ötven Árnyalatát. Néhány helyen már majdnem elaludtam rajta, annyira untam, de szerencsére utána kezdtek akciódússá válni a dolgok (itt a zaklatóra gondoltam, aki tönkre akarta tenni az életüket, nem a szexuális jelenetekre). Úgyhogy a befejezõ rész kap 10/8 pontot.
A Sötétség Kerekét még mindig olvasom, nem akarodzik haladni vele, hiába tetszik.
A másik: idõközben megszereztem Agatha Christie: Feketekávé címû könyvét, amit ma reggel be is fejeztem. Csak lett volna hosszabb... Erre pedig 10/9,5 pontot adnék. Tetszett, de mint mondtam rövid volt. Pedig olvastam volna még.
Ui.: most pedig nekiálltam Frederica Bosco: Vigyázz rám, angyal c. könyvének. Régebben elkezdtem, de idõközben ebben is megakadtam, pedig mennyire szerettem az elsõ részét...
60 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!