Olvasol? II.
2015. augusztus 13. 16:47
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Gárdonyi Géza-Egri csillagok
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. augusztus 13. 17:01
Halott hercegnőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 7 Azonosító: 248357 offline |
Én nemrég olvastam ki Jennifer L. Armentrout-tól a Luxen 5. részét. Ellenállás a címe és nagyon jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom a sorozatot.. Nem mondanám elvontnak, de érdekes amit ír a földönkívüliekről. Ezzel most nem akarlak elijeszteni titeket tőle, csak mert a szereplők nem teljesen emberk..
#Daemon Black Team
#Daemon Black Team
2015. augusztus 16. 18:29
Igazából már csütörtökön vagy pénteken befejeztem a Fogoly a sötétbent, és meg kell jegyeznem, ez a könyv fantasztikus! Nagyon féltem attól, hogy az egész túlontúl mocskos lesz (na, nem mintha nem lenne az), de valljuk be, az írónő tökéletes munkát végzett! Imádtam a történetet, a szereplőket és a sötétséget ebben a kötetben. Bsszus, majdnem, hogy azt éreztem, mint Livvie. Félelmet, bizonytalanságot, mintha el lennék veszve. Na erre tudom azt mondani, hogy szuper! Nagyon várom már, hogy olvashassam a többi részét a trilógiának, nagyon ígéretes útnak tűnik.
A következő két választásom egyértelműen a Fallen következő része, a Torment lesz. Remélem nem lesz olyan rossz, mint aminek mondják... bár, ki tudja? Illetve még őrlődök két könyv között, egyrészt Szurovecz Kitti Fényemberek trilógiáját szeretném elkezdeni, másrészt Colleen Hoover-től a Reménytelenre vagyok még nagyon kíváncsi. De meglátjuk.
A következő két választásom egyértelműen a Fallen következő része, a Torment lesz. Remélem nem lesz olyan rossz, mint aminek mondják... bár, ki tudja? Illetve még őrlődök két könyv között, egyrészt Szurovecz Kitti Fényemberek trilógiáját szeretném elkezdeni, másrészt Colleen Hoover-től a Reménytelenre vagyok még nagyon kíváncsi. De meglátjuk.
2015. augusztus 17. 13:46
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Spoilert Tartalmaz!
Abbi Glines - Te Vagy Nekem A Levegő
Kedves kis könyv volt, aranyos, ez a legjobb szó rá Az igazat megvallva nagyon átlagos, de mégis, jó volt olvasni, semmi különleges nem volt benne, de ez végső soron nem is volt baj.
Marcus nagyobb szimpatikus volt nekem és valahol legbelül végig nagyon bántott, hogy nem jött össze neki a dolog Sadie-vel Ennek ellenére azt gondolom, hogy Sadie és Jax nagyon édesek voltak együtt, de mikor Jax elment, akkor nagyot csalódtam Teljesen fölösleges volt lemondania Sadie-ről, főleg ha a végét nézzük a könyvnek
Sadie anyukája, Jessica, a világ legrosszabb anyja lehetne, de tényleg. Szörnyen viselkedett a lányával, ahogy elvárta, hogy kiszolgálja mindenben, olvasni is rémes volt. A házban dolgozókat viszont nagyon kedveltem
Molly McAdams - Kétesélyes Szerelem
Ezt viszont nagyon imádtam Mikor megláttam, hogy milyen hosszú nem nagyon tudtam, hogy lehet ezt ennyire elhúzni, de amint végig olvastam megértettem
Nagyon jó kis könyv, remek szereplőkkel, annyira emberséges karakterek voltak, öröm volt olvasni Nagyon szép és megható könyv, de ugyanakkor nagyon romantikus is
Harper nagyon szimpatikus volt Nagyon tetszett Chase és Harper találkozása, de nagyon tetszett Brandon és Harper találkozása is. Minden könyvnél el tudom dönteni, hogy melyik fiúnak drukkolok, ki az akit el tudok képzelni a főszereplő mellé, de most nagy bajban voltam, mert bár Brandon és Chase két külön világ volt, mégis mindkettejüket nagyon megkedveltem és fogalmam sem volt, hogy ki illene jobban Harper-hez. Egy gondom volt csak Harper-rel, még pedig az, hogy szegény Brandon fejét húzta Szerelmes volt belém, együtt voltak 6 hónapig és semmi nem történt közöttük, míg Chase-el elég hamar megtörténtek a dolgok, ebben az egy helyzetben nem értettem meg őt Viszont ami nagyon tetszett, és nem szokványos volt, hogy azt olvashattuk, hogy Harper tényleg őszintén szerelmes mind a két srácba. Nem a szokásos hiszti ment, hogy egyik héten Brandon-t szereti, a másikon meg már Chase-t, hanem tényleg érezted, hogy mindkettő fiú iránt őszinték az érzései, csak hát egyszerre két embert ugyan úgy lehetetlen szeretni, az egyiket mindig jobban fogod és ez itt is bebizonyosodott
Sokáig azt hittem, hogy Chase a nagy ő Harper számára, de mikor a könyv végére értem egyáltalán nem így gondoltam Chase halálánál nagyon kiakadtam ahogy a terhességnél is, jó lett volna látni Chase milyen apa lett volna A halála körülményei meg, azt nem is említem, végig bőgtem azt a részt.
Akiket még nagyon kedveltem a három főszereplő mellett az Breanna volt, Breanna és Chase szülei, Brandon anyukája, és Carter, habár ő egy időben nagyon nem volt szimpatikus, de valahol megértettem, a szerelem képes megőrjíteni az embereket
Abbi Glines - Te Vagy Nekem A Levegő
Kedves kis könyv volt, aranyos, ez a legjobb szó rá Az igazat megvallva nagyon átlagos, de mégis, jó volt olvasni, semmi különleges nem volt benne, de ez végső soron nem is volt baj.
Marcus nagyobb szimpatikus volt nekem és valahol legbelül végig nagyon bántott, hogy nem jött össze neki a dolog Sadie-vel Ennek ellenére azt gondolom, hogy Sadie és Jax nagyon édesek voltak együtt, de mikor Jax elment, akkor nagyot csalódtam Teljesen fölösleges volt lemondania Sadie-ről, főleg ha a végét nézzük a könyvnek
Sadie anyukája, Jessica, a világ legrosszabb anyja lehetne, de tényleg. Szörnyen viselkedett a lányával, ahogy elvárta, hogy kiszolgálja mindenben, olvasni is rémes volt. A házban dolgozókat viszont nagyon kedveltem
Molly McAdams - Kétesélyes Szerelem
Ezt viszont nagyon imádtam Mikor megláttam, hogy milyen hosszú nem nagyon tudtam, hogy lehet ezt ennyire elhúzni, de amint végig olvastam megértettem
Nagyon jó kis könyv, remek szereplőkkel, annyira emberséges karakterek voltak, öröm volt olvasni Nagyon szép és megható könyv, de ugyanakkor nagyon romantikus is
Harper nagyon szimpatikus volt Nagyon tetszett Chase és Harper találkozása, de nagyon tetszett Brandon és Harper találkozása is. Minden könyvnél el tudom dönteni, hogy melyik fiúnak drukkolok, ki az akit el tudok képzelni a főszereplő mellé, de most nagy bajban voltam, mert bár Brandon és Chase két külön világ volt, mégis mindkettejüket nagyon megkedveltem és fogalmam sem volt, hogy ki illene jobban Harper-hez. Egy gondom volt csak Harper-rel, még pedig az, hogy szegény Brandon fejét húzta Szerelmes volt belém, együtt voltak 6 hónapig és semmi nem történt közöttük, míg Chase-el elég hamar megtörténtek a dolgok, ebben az egy helyzetben nem értettem meg őt Viszont ami nagyon tetszett, és nem szokványos volt, hogy azt olvashattuk, hogy Harper tényleg őszintén szerelmes mind a két srácba. Nem a szokásos hiszti ment, hogy egyik héten Brandon-t szereti, a másikon meg már Chase-t, hanem tényleg érezted, hogy mindkettő fiú iránt őszinték az érzései, csak hát egyszerre két embert ugyan úgy lehetetlen szeretni, az egyiket mindig jobban fogod és ez itt is bebizonyosodott
Sokáig azt hittem, hogy Chase a nagy ő Harper számára, de mikor a könyv végére értem egyáltalán nem így gondoltam Chase halálánál nagyon kiakadtam ahogy a terhességnél is, jó lett volna látni Chase milyen apa lett volna A halála körülményei meg, azt nem is említem, végig bőgtem azt a részt.
Akiket még nagyon kedveltem a három főszereplő mellett az Breanna volt, Breanna és Chase szülei, Brandon anyukája, és Carter, habár ő egy időben nagyon nem volt szimpatikus, de valahol megértettem, a szerelem képes megőrjíteni az embereket
2015. augusztus 17. 19:08
Grey - (Fifty Shades #4) E. L. James
Ennek nem sok értelme volt, de a kedves írőnő ezt biztos másként látja dollárjelekkel a pupillái helyén. Azt hittem, jobban meg fogom érteni Mr. Greyt, ha egy kicsit jobban felfedi a múltját és mesél Elenáról, a nőkről, de nem teszi... Ahogy az is érdekelt volt, hogy lett egy jómódú, kertvárosi liliomtipró, eszelős nőszemély játékszeréből egy domináns alfahím. Az írónő(?) megoldja a kérdést annyival, hogy Christian nem a belső istennőjével vagy a tudatalattijával hasadozik (hála Istennek!), hanem a spoiler:farkával! Bravó! A kedves írónő mindenképpen szeretné igazolni, hogy minden férfi azzal gondolkodik. Közben persze olyan érzést keltett bennem a regény, mintha a E.L. James a sötétben tapogatózott volna.
A könyv feléig alig történik valami újdonság. Azért akadt benne egy pár muris mozzanat. Pl. amikor megtudja, hogy Ana szűz, vagy amikor Ana megírja neki, hogy "Örültem, hogy megismertelek." Na azokat a jeleneteket érdemes otthon ülve, egyedül(!) olvasni.
Ennek nem sok értelme volt, de a kedves írőnő ezt biztos másként látja dollárjelekkel a pupillái helyén. Azt hittem, jobban meg fogom érteni Mr. Greyt, ha egy kicsit jobban felfedi a múltját és mesél Elenáról, a nőkről, de nem teszi... Ahogy az is érdekelt volt, hogy lett egy jómódú, kertvárosi liliomtipró, eszelős nőszemély játékszeréből egy domináns alfahím. Az írónő(?) megoldja a kérdést annyival, hogy Christian nem a belső istennőjével vagy a tudatalattijával hasadozik (hála Istennek!), hanem a spoiler:farkával! Bravó! A kedves írónő mindenképpen szeretné igazolni, hogy minden férfi azzal gondolkodik. Közben persze olyan érzést keltett bennem a regény, mintha a E.L. James a sötétben tapogatózott volna.
A könyv feléig alig történik valami újdonság. Azért akadt benne egy pár muris mozzanat. Pl. amikor megtudja, hogy Ana szűz, vagy amikor Ana megírja neki, hogy "Örültem, hogy megismertelek." Na azokat a jeleneteket érdemes otthon ülve, egyedül(!) olvasni.
2015. augusztus 19. 15:04
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.08.10. 15:48)
Ma kezdtem el egy régi kedvencemet másodszorra elolvasni. Penny Vincenzi: Botrányos szerelem. Még mindig imádom, mert még mindig zseniális.
És be is fejeztem. Annyira szerettem olvasni! Vagy egy tucat helyen szamárfüleztem.
2015. augusztus 19. 15:41
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
megjártam a könyvtárat.
papp dóra - tükörlelkek. eléggé szimpatikus a fogalmazás módja a könyvnek, szinte mintha én írtam volna, csak a fülszövegét elolvasva, nem nyújt majd többet mint egy 'hopp írtam egy tiniregényt!' típusú regény, azért még nekiülök.
leiner laura - bábel. visz a hype előre, utánajárok hogyan próbálja rajongótáborát fenntartani az szjg zárása után az írónő. keserédes.
kovács eszter - let's kifli. ennek álltam neki először, eddig iszonyatosan aranyos, kedves. hát.
papp dóra - tükörlelkek. eléggé szimpatikus a fogalmazás módja a könyvnek, szinte mintha én írtam volna, csak a fülszövegét elolvasva, nem nyújt majd többet mint egy 'hopp írtam egy tiniregényt!' típusú regény, azért még nekiülök.
leiner laura - bábel. visz a hype előre, utánajárok hogyan próbálja rajongótáborát fenntartani az szjg zárása után az írónő. keserédes.
kovács eszter - let's kifli. ennek álltam neki először, eddig iszonyatosan aranyos, kedves. hát.
2015. augusztus 20. 15:46
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17616 Csatolások: 18415 Azonosító: 168141 offline |
Tegnap érkezett meg Nora Roberts O'Dwyer-örökség trilógiája, szóval egy kicsit félretettem Nicholas Sparks Hosszú utazás című művét - amit amúgy még a film megnézése előtt szeretnék végigolvasni. Régen olvastam már természetfeletti lényekről szóló könyvet, egy kicsit hiányzott is, ezért is örültem meg, mikor megláttam, hogy a 3 kötet "csak" 6000 Ft ( +pár száz, már nem tudom pontosan), ami amúgy azért jó, mert külön-külön 3000 Ft-ba kerülnek. Tegnap, vagyis ma hajnalban álltam neki az első résznek, a Sötét Boszorkánynak, amit még ma be is fogok fejezni. Hihetetlenül jó könyv, az ember csak azt veszi észre, hogy már órák óta olvas, annyira beleéli magát a történetbe.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Nina 10
2015. augusztus 21. 23:56
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17616 Csatolások: 18415 Azonosító: 168141 offline |
Emberek, engem nem lehet könyvesbolt közelébe engedni. Anyuval ma úgy döntöttünk, hogy elmegyünk bevásárolni és akkor már beváltjuk a nagybátyáméktól kapott Alexandrás utalványokat is - amúgy Ők általában azt adnak, aminek mindig nagyon örülök. 5000 Ft, két könyv ki is jött belőle, csak ugye van kártyánk, ami miatt lejött volna pár százalék, az utalványból meg nem adnak vissza, így anyu mondta, hogy akkor hozzak még egy könyvet. Na, abból az egy könyvből három lett. Szóval így 5 könyvvel tértem haza, amelyből egyet már el is olvastam, a Flat Out Love férfi főszereplőjének szemszögéből íródott, Flat Out Matt-et. Jó volt olvasni a fiú szemszögéből a történteket, és bár nem tartalmazta az egész könyvet, jó volt tudni, hogy mit gondolt Matt Julie-ról. Ami miatt a legboldogabb vagyok az amúgy az, hogy végre megszereztem Nicholas Sparks Eltékozolt évek című művét, amelyet már hónapok óta kerestem és egy könyvesboltban sem találtam. Eközben a Sötét Boszorkánnyal is haladtam, hajnali kettő és három között kereken 100 oldalt olvastam és már csak 30 van vissza, amelyet ma - vagyis holnap - el is olvasok.
Cute girl 998
2015. augusztus 22. 18:37
Lassan, de biztosan eljutottam A végzet ereklyéi zárókötetéhez, a Mennyei tűz városához. Őszintén, nem volt ez rossz, de a rengeteg magasztaló értékelés után jóval többet vártam volna. Nagy meglepetéseket már nemigen fog okozni a széria, a nagyobb spoilereket már olvastam. Na, majd legközelebb sikerül jobban választani.
2015. augusztus 22. 18:46
Éhezők Viadala: Kiválasztott
Egyszerűen szuper könyv! És már a részletesebb történetét is elolvastam a novemberben megjelenő Kiválasztott 2. részének, és egyszerűen imádtam! Nagyon izgalmas és izgalmas történet, mindenkinek ajánlom! Nálam 10/10-es!
Egyszerűen szuper könyv! És már a részletesebb történetét is elolvastam a novemberben megjelenő Kiválasztott 2. részének, és egyszerűen imádtam! Nagyon izgalmas és izgalmas történet, mindenkinek ajánlom! Nálam 10/10-es!
Nina 10
2015. augusztus 22. 22:07
Nora Roberts-Rangrejtve
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Nina 10
2015. augusztus 25. 11:20
Sarah Dessen: Altatódal.
A története az, ami megragadott, és nagyon tetszett.
Jane Austen: Büszkeség és balítélet.
Egyszerűen zseniális, csak jót lehet róla mondani.
A története az, ami megragadott, és nagyon tetszett.
Jane Austen: Büszkeség és balítélet.
Egyszerűen zseniális, csak jót lehet róla mondani.
2015. augusztus 25. 14:58
Végre - lassan 1 év után - megkaptam Gayle Formantól a Ha maradnék című kötetet, és ma bele is kezdtem
2015. augusztus 26. 15:28
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Miközben izgatottan várom, hogy megérkezzen az előrendelésem (Jodi Picoult: Csodalány) kénytelen voltam valami olvasnivaló után nézni az itthon fellelhető könyvek közül. A választásom Nyikolaj Vasziljevics Gogol egyik könyvére esett, mely tartalmazza A köpönyeg és A revizor című műveket. A köpönyeget hamar elolvastam, hiszen terjedelemben egyik sem hosszú, viszont sokkal jobbat kaptam, mint amire számítottam. Kitűnően elkészített jellemrajzok és közérthető párbeszédek, itt minden szónak célja van. Ez egyébként is jellemzi a realizmust, de ez a mű remek példa rá, jó volt olvasni. A revizor úgyszintén. Kimondottan tetszett mind a kettő.
2015. augusztus 27. 10:49
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
De rég jártam itt.
SPOILER!
Tegnap kiolvastam Gayle Forman Hová Tűntél? című könyvét, ami ugyanolyan gyönyörű és varázslatos volt, mint az első rész. Imádtam olvasni. És Adam meg Mia megint összejöttek.
SPOILER!
Tegnap kiolvastam Gayle Forman Hová Tűntél? című könyvét, ami ugyanolyan gyönyörű és varázslatos volt, mint az első rész. Imádtam olvasni. És Adam meg Mia megint összejöttek.
Szandi0820
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.