Starity

Olvasol? II.

60 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 27. 13:31 #701
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Múlt héten befejeztem a Sötét Boszorkányt, ma pedig nekiálltam olvasni a trilógia második részét, az Árnyékvarázslatot. Tegnap pedig befejeztem Rachel Vincent Sikoltók sorozatának 4. részét, az Add a lelkedet. El sem kell mondanom miféle érzelmi trauma volt kiolvasni, nem beszélve arról milyen gyorsan vége lett. Az volt az elsõ, hogy utánanéztem fent van-e pdf-ben angolul, mert nem bírtam várni egy évet amíg lefordítják a következõ részét. De szerencsére találtam Budapesten egy boltot, ami direkt idegennyelvû könyveket árul, ha minden jól megy 10 napon belül talán meg is jön Angliából. (Legalábbis melegen ajánlom, hogy megjöjjön...)
2015. augusztus 28. 22:28 #702
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
John Green-Papírvárosok wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Vans, awwparadise
2015. augusztus 28. 23:29 #703
- törölt felhasználó -    
legutóbb a harcosok klubját olvastam biggrin.gif de most be akarom szerezni Hank Moody, Jonathan Grotenstein - God hates us all-t. ha valaki tudja hol lehet beszerezni magyarországon, írjon! biggrin.gif
2015. augusztus 29. 10:25 #704
- törölt felhasználó -    
Befejeztem a Mennyei tűz városát, és végül engem is meglepett, de nagyon megszerettem az utolsó részt. laugh.gif Most pedig suli előtt még gyorsan elolvasom Agatha Christie-től a Gyilkosság az Orient expresszen-t.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, SmileyZ, awwparadise
2015. augusztus 30. 15:01 #705
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.08.26. 15:28)
Miközben izgatottan várom, hogy megérkezzen az előrendelésem (Jodi Picoult: Csodalány) kénytelen voltam valami olvasnivaló után nézni az itthon fellelhető könyvek közül. A választásom Nyikolaj Vasziljevics Gogol egyik könyvére esett, mely tartalmazza A köpönyeg és A revizor című műveket. A köpönyeget hamar elolvastam, hiszen terjedelemben egyik sem hosszú, viszont sokkal jobbat kaptam, mint amire számítottam. Kitűnően elkészített jellemrajzok és közérthető párbeszédek, itt minden szónak célja van. Ez egyébként is jellemzi a realizmust, de ez a mű remek példa rá, jó volt olvasni. A revizor úgyszintén. Kimondottan tetszett mind a kettő.

Tegnap - körülbelül negyedjére - újraolvastam a Csillagainkban a hibát. Istenem, de szeretem ezt a könyvet. Mondanom sem kell, hogy ez is egy tucat helyen szamárfülezve van. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Vans, awwparadise
2015. szeptember 01. 10:46 #706
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Az utóbbi időben jó sok könyvet kiolvastam rohog.gif

Spoilert Tartalmaz!

Sylvia Day - Átverve és Sylvia Day - Átölelve
Erről egybe írok véleményt, mert nem voltak olyan nagyon hosszúak, meg számomra annyira tartalmasak se voltak. Valahogy nem éreztem azt a fene nagy szerelmet amit be akartak mutatni. Egyáltalán nem éreztem, hogy szerelem lett volna a két főszereplő között, sőt, a testiségen kívül nekem semmi mást nem tudtak bemesélni. A karakterek se voltak nagyon kidolgozva, olyan összecsapottnak tűnt mind a két könyv blush.gif

Anne L. Green - A Remény Hajnala
Ez nagyon tetszett, nagyon szép volt a történet, meg a szerelem is és a szereplőket is szépen bemutatták/kidolgozták blush.gif Annyi gondom volt vele, hogy a nagyobb eseményeket (gondolok itt arra mikor Laurie-t követték és megtámadták őt meg Amy-t, Amy elrablása, Matt lelövése) nagyon gyorsan túltárgyalta az írónő, sőt, utána vissza se tért ezekhez a dolgokhoz. Nagyon gyorsan, alig pár oldalban lezajlott az egész, aztán mintha mi sem történt volna, és ez nekem nagyon furcsa volt blush.gif Meg az sem tetszett, hogy nagyon sok idő eltelt mire valami elkezdett alakulni Matt és Amy között, nagyon sok szárazabb anyag volt, gondolok itt arra, hogy nagyon sokat írt az írónő Amy és Matt munkájáról, és sokszor éreztem az könyv első felében, hogy a romantikus, szerelmi kapcsolat nagyon a háttérbe húzódott. Viszont a temető jelenetet, mikor Matt elment meglátogatni az édesapja és az ikertestvére sírját azt megkönnyeztem, az nagyon szép jelenet volt. Ami még külön tetszett az a sok idézet volt, nagyon feldobta a könyvet, hogy minden fejezet előtt volt egy idézet ami a fejezetre utalt laugh.gif

Jenny Han – Örökké Nyár Lesz
Ez volt a harmadik része a Trilógiának, az első két részt nagyon szerettem, ez viszont nagyon gyengére sikeredett blush.gif Jeremiah-t nem tudtam hova tenni, pedig előtte nagyon kedveltem, de itt volt a megcsalás, aztán a lánykérés, aminek semmi értelme nem volt, így nem lehet eltusolni azt, hogy megcsalta Bellyt-, "élete szerelmét" dry.gif És ami vele kapcsolatban még nagyon nem tetszett, hogy Conrad és Belly között semmi nem történt, erre még neki állt feljebb, ő kezdett el féltékenykedni meg elrohanni az esküvőről, holott ő megcsalta Belly-t omg.gif Nem értettem, hogy mire fel hisztizett blush.gif Az is furcsa volt, hogy Conrad és Belly között semmi nem történt egész végig, olyan lapos volt az egész történet blush.gif

M. Leighton - Rajtad Áll
Ez érdekesen indult, bevallom nagyon tetszett a könyv kezdése rohog.gif Meg az a jelenet is amikor Olivia rátámadt Nash-re, amikor Oliviának Cash-el voltak gondjai rohog.gif Na persze a végére csak kiderült, hogy Nash és Cash ugyan az a személy, ami a végére már annyira nem volt meglepő mert én gyanítottam, hogy ez lesz. Jó kis könyv volt, szórakoztató volt és néha jókat mosolyogtam a helyzeteken blush.gif

Whitney Gracia Williams - Jogos Kétség 1.
Na, az ilyen könyvekre mondom én, hogy primitív. Egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, ha megtalálom a 2. részét kíváncsiságból elolvasom mert érdekesen lett vége ennek, de nagyon nem várok tőle sokat.

Heidi Mclaughlin - Örökké A Csajom
Meglepődtem mert jobban tetszett, mint gondoltam. A történet nagyon szép volt, okés, kiszámítható volt, de végig lekötötte a figyelmemet blush.gif Nagyon tetszett Josie és Liam kapcsolata, Noah és Liam kapcsolatáról nem is beszélve heart.gif Kedves kis könyv, egyszer mindenképpen érdemes elolvasni blush.gif

Lacey Weatherford - Bizsergés
Elég szokványos volt, egészen a végéig blush.gif Valahol persze sejthető volt egy ilyen fordulat, de én nem erre számítottam, szóval nekem nagyon feldobta az egészet az, hogy Hunter rendőr volt. A könyv vége elég izgalmas lett, bár az egész könyv az volt, tetszett blush.gif Chris-ről olvastam volna szívesebben többet mert érdekelt volna az ő karaktere blush.gif

J. Lynn - Várok Rád
A végére hagytam a legjobbat, nagyon tetszett ez a könyv heart.gif A szereplők, a történet, minden annyira egyben volt blush.gif Nem is írok róla semmit, imádtam, elejétől a végéig.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. szeptember 01. 11:07 #707
- törölt felhasználó -    
Pepper Winters - Tears of Tess (Monsters in the Dark #1)

Kicsit a Szürke és a Fogoly a sötétben egyveleg, de mostanában meg sem kérdőjelezem a mentalitásomat, mivel a sztori kissé nehezebben befogadható, akárcsak a Fogoly a sötétben, miközben életszerűséget nem kell keresni, sem a történetben, sem a sorok között. Mert ugye milyen gyakran is rabolnak el lányokat és kereskednek velük szexrabszolgaként a mexikói határ közelében és azon túl?
Egy össze nem illő, látszatszerelmes egyetemista pár Mexikóba megy nyaralni, ahol a lányt elrabolják. Sok atrocitás éri, ő pedig küzd ellenük és nem tudják megtörni. Végül mert megölni nem akarják, /akkor mi lesz a beígért pénzzel?/ így hamar túladnak rajta és itt a csavar(?), ugyanis még véletlenül sem egy idősödő, kopaszodó, pocakos vénemberhez kerül, hanem egy fiatal, titokzatos, milliárdoshoz, aki természetesen szexi, fekvőrendőr hasizommal és veszettül jóképű, csak sajnos, démonok gyötrik és eléggé érdekesek a szexuális szokásai. Innentől pedig sejthető, hogy mi is lesz a történet vége. A könyv egész' volt, gyorsan olvastatja magát, kicsit sötét, letargikus, de tüzes. A kliséket leszámítva, talán még izgalmasnak is mondhatnám. Na igen, ha már egy akarata ellenére fogvatartott lányról olvasok, akit megaláznak, megvernek, megerőszakolnak és úsznom kell a sötét lapokkal az a minimum, hogy másik oldalról adnak mellé bónuszként egy jóképű és nagyon gazdag pasit, aki mindezeket kivitelezi vagy éppen ettől megóvja. Végezetül pedig, a lány az egyik legerősebb' hős, az eddig olvasott, efféle történetek főhősnői közül, aki mindazok ellenére, ami vele tettek, megőrzi a méltóságát és az önbecsülését és nem rinyál, nem sajnáltatja magát. A történetet pedig akár lezártnak is lehetne tekinteni, mivel nem ér véget függővéggel.
2015. szeptember 03. 21:37 #708
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
James Luceno: A gonosz útvesztője (Star Wars: Sötét Nagyúr-trilógia 1.) thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. szeptember 04. 19:56 #709
- törölt felhasználó -    
Most éppen a kötelezőt olvasom: Móricz Zsigmond-Légy jó mindhalálig dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2015. szeptember 04. 20:02 #710
SupernaturalFangirl
SupernaturalFangirl
új tag

Státusz"Look into my eyes, It's where my demons hide."
Hozzászólás: 34
Csatolások: 6
Azonosító: 245353
Én most Neil Gaiman és Terry Pratchett közös könyvét olvasom, a Good Omens-t, avagy az elveszett próféciákat. Imádom, fantasztikus könyv! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2015. szeptember 06. 15:10 #711
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Jodi Picoult: Csodalány című műve pénteken érkezett meg, és azt kaptam, amire számítottam: egy remekül felépített, zseniálisan megírt könyvet, jó jellemrajzokkal, izgalmas cselekménnyel. Tipikus Picoult, mégis újszerű, lebilincselő témaválasztással. Csak jót tudok róla mondani, mindenkinek ajánlom. heart.gif
2015. szeptember 07. 18:05 #712
- törölt felhasználó -    
Jenny Downham: Before I die (Amíg élek). Több, mint egy éve töltöttem még le, amikor folyamatosan szomorú könyveket olvastam, akkoriban még lehet, hogy tetszett is volna. Most viszont nem kifejezetten... olyan furcsa számomra az elbeszélésmód, alig tudunk valamit a háttértörténetről (legalábbis szerintem), és egyszerűen akárhogy próbálom, nem tudok azonosulni Tessával. Elég döcögősen haladok vele, de azért végigolvasom, hátha a végére valami azért kikerekedik belőle.
2015. szeptember 08. 18:50 #713
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7115
Csatolások: 43451
Azonosító: 19754
smileeee.gif beer.gif

Állat!

1 felhasználónak tetszik: Christo
2015. szeptember 08. 20:37 #714
- törölt felhasználó -    
Cassandra Clare: A hercegnő heart.gif már vagy ezer éve elakartam olvasni, mivel a trilógia előző két részét imádtam, a kedvenceim laugh.gif van egy olyan érzésem, hogy ez sem fog csalódást okozni happy.gif
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2015. szeptember 09. 22:16 #715
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Rae Earl: My Madder Fatter Diary
Ma jött postán, már most imádom. Ha csak fele annyira lesz jó, mint az első rész, akkor is megérte megvenni. Plusz most teljes a sorozat, megvannak a könyvek és a széria évadai is. heart.gif
2015. szeptember 09. 22:20 #716
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Idézet (Cute girl 998 @ 2015.09.06. 15:10)
Jodi Picoult: Csodalány című műve pénteken érkezett meg, és azt kaptam, amire számítottam: egy remekül felépített, zseniálisan megírt könyvet, jó jellemrajzokkal, izgalmas cselekménnyel. Tipikus Picoult, mégis újszerű, lebilincselő témaválasztással. Csak jót tudok róla mondani, mindenkinek ajánlom.  heart.gif

Ma fejeztem be az olvasást, és nagyon szerettem ezt a könyvet.smileeee.gif
2015. szeptember 10. 16:33 #717
- törölt felhasználó -    
Hinda Vichi-től a Meselovagok trilógia 2.kötetét olvasom.
Az első kötetet 5 óra alatt kivégeztem -nevet- csak ajánlani tudom mindenkinek
2015. szeptember 12. 11:22 #718
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Nagyon odavág ez a könyv! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2015. szeptember 12. 11:58 #719
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Dorothy Uhnak - A nyomozás
Tegnap vettem meg, de csak ma tudtam elkezdeni, eddig még csak a második fejezetnél tartok, de így még tetszik laugh.gif
2015. szeptember 12. 12:46 #720
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Nagyon hosszú idõ után végre sikerült befejeznem a Mennyei Tûz Városát. Nem kell mondanom, hogy nem idõhiány miatt tartott kivételesen ennyi ideig. Hanem mert egyszerûen untam az egészét, bármennyire is szerettem a sorozat elõzõ köteteit. Egy nagy csalódás volt az egész. Jace és Clary szerelmi története már a Csontvárosban sem tetszett, idõvel pedig teljesen antipatikussá vált mindkét karakter. Visszagondolva egyedül csak Sebastian miatt vártam ezt az egész befejezést, a mai napig az egyik kedvenc karakterem (bármennyire is õrült volt). Talán benne láttam egyedül fantáziát, esküszöm a végére már Magnust is untam. Kész szenvedés volt ez az egész.
Most pedig jöjjön valami más, ami tetszett. Preston és Child írástudása megint lenyûgözött, a Lázálom nevezetû krimijük úgyanis nagyszerû volt. Örülök, hogy most sem kellett csalódnom bennük.
Tegnap pedig megjött Rachel Vincent If I Die címû könyve, ami a Sikoltók (avagy Soul Screamers) sorozat ötödik kötete. Már a vége felé tartok, éppen ezért szüneteltettem jelenleg be az olvasását, mivel bármennyire is nem akartam vele ilyen gyorsan végezni, sajnos meg fog történni. Egyszerûen imádom az egész sorozatot, ha lehetséges eredeti nyelven még jobban is tetszik, mint lefordítva. Szerencsémre még van pár része, plusz novellák, így nem kell elbúcsúznom egyhamar tõle.
60 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!