A kezdet kezdete óta YouTuberként dolgozó Ryan Higa egy saját és ingyenes applikációval kedveskedett a rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent NigaHiga saját applikációja
2015. április 24. 16:26
![]() |
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 ![]() |
Tegnap töltöttem le a tabletemre és meg kell mondjam, hogy nagyon bejön. Egy kicsit talán a függőjévé is váltam, hiszen elég sűrűn nézek fel rá. Érdekes és ötletes posztok kerülnek ki, sokféle lehetőség áll fenn és egy jó kis közösséget lehet kialakítani. Nekem mindenképp elnyerte a tetszésemet.
2015. április 24. 18:11
![]() |
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 ![]() |
Hát már én is ma töltöttem le és tényleg nem is anyira rossz, vagyis nekem be jön

2015. április 24. 20:23
![]() |
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 ![]() |
Hehe, számomra egy szimpatikus komikus. ^^ Youtube-n is nézegetem a videóit. Nem hiába van annyi követője..~
Kapcsolódó sztárok

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Az énekesnő premierjén járt.

Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Az énekesnő erről nyilatkozott.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.