Friss kutatások igazolják, hogy a szarvasmarhák és megannyi haszonállat jóval intelligensebb, mint azt a legtöbb ember gondolná.
A teljes cikkhez kattints ide!
A szarvasmarhák intelligensebbek, mint azt gondolnád!
2015. július 30. 11:16
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Számomra ez eddig sem volt titok, remélem egyszer mindenki rá ébred, hogy nem csak az ember "okos" és kihasználás és bántalmazás helyett óvni fogja a többi fajt.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 30. 11:28
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
és milyen cukik *-* xDDDD :33
2015. július 30. 11:29
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
érdekes
2015. július 30. 11:52
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Az utolsó bekezdés èrdekes volt..!
Nem gondoltam volna hogy a disznók okosabbak a kutyaknal..
és Szerintem jó cikk lett , örülök hogy ilyeneket is lehet itt olvasni..Nem csak a sztárok értelmetlen dolgairòl
Nem gondoltam volna hogy a disznók okosabbak a kutyaknal..
és Szerintem jó cikk lett , örülök hogy ilyeneket is lehet itt olvasni..Nem csak a sztárok értelmetlen dolgairòl
Darkness
2015. július 30. 12:01
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ritya:
Ha ennyire unalmasnak találod, akkor mi a sz*rnak kattintottál rá a cikkre, komolyan mondom , olyan értelmetlen hozzászólásokat szoktál irní..
Ha ennyire unalmasnak találod, akkor mi a sz*rnak kattintottál rá a cikkre, komolyan mondom , olyan értelmetlen hozzászólásokat szoktál irní..
Darkness
2015. július 30. 12:01
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen intelligensek a szarvasmarhák. Azt tudtam, hogy a disznók okosak, de nem tudtam, hogy még a kutyáknál is.
Darkness
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.