Friss kutatások igazolják, hogy a szarvasmarhák és megannyi haszonállat jóval intelligensebb, mint azt a legtöbb ember gondolná.
A teljes cikkhez kattints ide!
A szarvasmarhák intelligensebbek, mint azt gondolnád!
2015. július 30. 11:16
![]() |
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Számomra ez eddig sem volt titok, remélem egyszer mindenki rá ébred, hogy nem csak az ember "okos" és kihasználás és bántalmazás helyett óvni fogja a többi fajt.

2015. július 30. 11:28
![]() |
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 ![]() |
és milyen cukik *-* xDDDD :33
2015. július 30. 11:29
![]() |
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 ![]() |
érdekes

2015. július 30. 11:52
![]() |
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 ![]() |
Az utolsó bekezdés èrdekes volt..!
Nem gondoltam volna hogy a disznók okosabbak a kutyaknal..
és Szerintem jó cikk lett , örülök hogy ilyeneket is lehet itt olvasni..Nem csak a sztárok értelmetlen dolgairòl
Nem gondoltam volna hogy a disznók okosabbak a kutyaknal..
és Szerintem jó cikk lett , örülök hogy ilyeneket is lehet itt olvasni..Nem csak a sztárok értelmetlen dolgairòl

2015. július 30. 12:01
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
Ritya:
Ha ennyire unalmasnak találod, akkor mi a sz*rnak kattintottál rá a cikkre, komolyan mondom , olyan értelmetlen hozzászólásokat szoktál irní..
Ha ennyire unalmasnak találod, akkor mi a sz*rnak kattintottál rá a cikkre, komolyan mondom , olyan értelmetlen hozzászólásokat szoktál irní..

2015. július 30. 12:01
![]() |
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 ![]() |
Nagyon érdekes cikk lett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen intelligensek a szarvasmarhák. Azt tudtam, hogy a disznók okosak, de nem tudtam, hogy még a kutyáknál is.

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Már nincsenek együtt.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Betöltötte a harmincat a színész.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Kiderült, kivel randizhat most Selena Gomez
Kiderült, kivel randizhat most Selena Gomez
Új fotók készültek a hírességről.