Mióta kiderült, hogy a Netflix újraéleszti a Gilmore-lányok történetét, a rajongókat az foglalkoztatta, kik térnek vissza a négyrészesre tervezett folytatásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívek szállodája: Kiderült, kik térnek vissza a folytatásban
2016. február 15. 14:56
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. február 15. 16:18
![]() |
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 ![]() |
Egyrészt nagyon boldog vagyok mert folytatják ezt a CSODÁT de másrészt viszont borzasztóan szomorú vagyok mivel sajnos Melissa McCarthy és még egy pár szereplő ki marad belőle. De legalább folytatják és ennek nagyon örülök!!

2016. február 15. 17:02
![]() |
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 ![]() |
Sajnos nem igazán tudom miről szól a sorozat egy két részt láttam csak (mivel Jared Padalecki nagy kedvencem) de azok nagyon tetszettek. Lehet érdemes lenne elkezdenem

2016. február 15. 17:17
![]() |
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 ![]() |
Milonak örülök, Chad Michael Murray is visszatérhetne, Jared helyett inkább Jensen Ackles (tudom, hogy nem szerepelt benne, de klassz lenne másban is látni Jensent, mert nagyon bírom). Vanessa Maranot pedig nem értem, hogy miért ő volt a legutáltabb karakter. Remélem tök boldog lesz majd a folytatás, és Lorelai és Luke békében, boldogságban élnek majd.

2016. február 15. 17:18
![]() |
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 ![]() |
Milo Ventimiglia-ért anno mind oda voltunk meg vissza..
Mai napig azt vallom, h Rorynak Jess mellett a helye

2016. február 16. 11:55
![]() |
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 ![]() |
Mi?????Jared és Milo is visszatér???De örülök.
Sookie és Jackson hiányozni fognak,de a visszatérőknek nagyon örülök.

2016. február 16. 12:19
![]() |
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 ![]() |
jajj, Logen még mindig olyan jóképű???
2016. február 16. 22:42
![]() |
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 ![]() |
úristeen nemár. olyan tökéletesen lezárták azt a sorozatot, most pedig tovább akarják csinálni?! Mindenki megöregedett, lefogyott/meghízott. És..mégis mivel folytatnák a sztorit?! Kész vége lett. Logan elment, Rory elment, Luke és Lorelai összejöttek, Lorelai megbékélt a szüleivel...miért kell ezt újra összekuszálni?

2016. február 17. 21:06
Idézet (Almaszósz66 @ 2016.02.15. 17:02)
Sajnos nem igazán tudom miről szól a sorozat, egy két részt láttam csak (mivel Jared Padalecki nagy kedvencem) de azok nagyon tetszettek. Lehet érdemes lenne elkezdenem. 

Mindenképpen kezdd el nézni, én imádtam ^^
És természetesen várom az új részeket!
Kapcsolódó sztárok

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt
Újabb fordulatot vett a dráma.

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki
Újabb csúnya celebválás?

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Kiderült, mikor romlott meg Hugh Jackman házassága
Nem bírták a nehéz időszakot.

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Kifelé igyekeznek nyugodt képet festeni a válásukról.

Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Nyilvánosságra hozták Angus Cloud halálának okát
Júliusban hunyt el a sztár.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.