A legtöbben színészi és énekesi képességeiért méltatják a popiparban a 90-es évek óta aktívan tevékenykedő Timberlake-et, ám azt csak kevesen tudják, hogy más sikeres előadóknak is írt már néhány igazán ütős dalt – ez utóbbiak közül csemegézünk most.
A teljes cikkhez kattints ide!
9 dal, amiről nem tudtad, hogy Justin Timberlake írta
2016. június 10. 12:37
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. június 10. 15:28
![]() |
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 ![]() |
Nem gondoltam volna, hogy Beyoncének ennyi dalt írt Justin.
2016. június 10. 16:10
Csak a Rehab-ról tudtam, a többi nekem is meglepetés volt. Ezek közül a Rehab mellett a Miles Away-t szeretem, nagyon jó dal, viszont a Blow nem tartozik a kedvenc dalaim közé. Egyébként jó cikk lett!

2016. június 10. 16:12
Egyikre sem számítottam, hogy Justin írta.
de ügyes!^^

2016. június 10. 17:26
![]() |
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 ![]() |
Aki sűrűn hallott Justin Timberlake dalokat az, felismeri mindegyikben azt az alap ritmust/hangot.
Talán 1 vagy 2 dalnál nem tudtam, hogy ő írta eléggé rá voltam a dalaira kattanva fénykoromban
Talán 1 vagy 2 dalnál nem tudtam, hogy ő írta eléggé rá voltam a dalaira kattanva fénykoromban

2016. június 10. 18:36
Valóban nem tudtam, hogy Justin Timberlake írta, mivel nem is ismerem egyiket sem.

2016. június 10. 20:51
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12470 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
Idézet (Detta @ 2016.06.10. 17:26)
Aki sűrűn hallott Justin Timberlake dalokat az, felismeri mindegyikben azt az alap ritmust/hangot.
Az pont az, ami nem neki, hanem Timbaland-nek köszönhető.
Sok a ferdítés megint, a Madonna dalt is úgy állítja be, mintha JT írta volna, holott Madonna mellett a másik 3 társszerző egyike volt csak. A többibe már bele sem merülök, gondolom azok is ennyire kisarkítottak...
2016. július 20. 22:56
![]() |
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 ![]() |
vannak ilyenek?
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.