Taylor Swift tönkreteszi Tom Hiddleston karrierjét?
2016. július 07. 12:41
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Nem ez az első, amit Taylor elszúr ))
2016. július 07. 12:53
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Nem Taylor hibája ez, hiszen együtt vállalták fel a kapcsolatukat, amiben ő is benne volt, szóval nem lehet okolni csak Tay-t!
Én amúgy sem szívesen láttam Tom-ot James Bond-ként!
Én amúgy sem szívesen láttam Tom-ot James Bond-ként!
2016. július 07. 13:26
Nem lehetne már végre békén hagyni őket? Mért kell egy témáról 10 ugyanolyan cikket írni, amúgy is az ő dolga. Ha kedveled őt akkor azért hagyd békén, ha nem akkor meg azért. Sose értettem, hogy minek gyűlölködnek az emberek... ha nem kedveled akkor ne nézd/hallgasd, ne utálkozz, hanem fordítsd a feles energiádat valami olyanra amit szeretsz. Ha meg valaki tehetséges,jó a zenéje akkor kit érdekel, hogy a MAGÁNÉLETÉBEN mit csinál?
2016. július 07. 14:02
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Ez akkora hülyeség! Most miért kell mindenért Taylort okolni? Oké, mostanában kapott negatív kritikákat, és csinált pár hülyeséget, de ki nem? Nem hinném, hogy azért nem kapta meg Tom a szerepet, csak mert Taylorral jár. Ennek most mi köze a színészkedéshez?
2016. július 07. 14:27
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Nem mindegy már ez az egész? Egyébként meg komolyan nem azért hogy Taylort védjem, de azon kívül hogy összejött Tommal, nem sokat ártott, sem a világnak, sem a rajongóknak, sem pedig Hollywoodnak, ez is csak az általános felháborodás okozta hirtelen gyűlöletáradat, ami mindkettejük nyakába zúdult. Mivel Taylor kapott már az évek során hideget meg meleget is, most hirtelen minden utálója ellene fordul az ilyen hülye cikkek miatt, mint hogy a személyes image-je miatt nem kaphatta meg a Bond szerepét. Egyrészt nem tudom hogy mi köze van a megjelenésnek és a viselkedésnek - privátban, teszem hozzá - egy szerephez. Elvégre a jó színész ismérve, hogy olyan ember is lehet amilyen valójában nincs. Szerintem anno Johnny Depp sem kalózjelmezben ment be a castingra és nem azért kapta meg Jack szerepét, mert egy piti tolvaj lenne a valóságban is. Eléggé zavaros hasonlat, de gondolom értitek hogy mire akarok már megint kilyukadni. Vártam már hogy mikor varrnak majd valami ilyesmit is Taylor nyakába, hát tessék, itt van!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 07. 14:28
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Mondjuk kicsit szar dolog,hogy Taylorral való kaopcsolata miatt nemkapta meg a szerepet..és ne próbálja beadni az embereknek,hogy nem ez miatt Mert mikor elkezdtek beszélni erről még Tom volt a nagy esélyes a Bond szerepre...szoval inkább ne védje magát. Elég nagy hülyeséget csinált,hogy összejött Taylorral az tény..de ahogy mondják, nem te választod kit szeretsz meg..márha szereti Taylort.
Ami meg az esélyeseket illeti...Idris Elba? Egy fekete 007-es? ...szerintem nem illene erre a szerepre egy fekete pasi...nem vagyok rasszista egy cseppet sem,csak eddig mindig fehér ember játszotta és nagyon fura lenne ha ezen változtatnának...
Szerintem Tom Hardy a legjobb jelölt erre *-* Neki megvan a kellő sexysége,kimértsége és titokzatossága hozzá és nagyonis eltudnám képzelni egy 007-es ügynök szerepében Szóval hajrá Hardy! Én neked szurkolok!
Ami meg az esélyeseket illeti...Idris Elba? Egy fekete 007-es? ...szerintem nem illene erre a szerepre egy fekete pasi...nem vagyok rasszista egy cseppet sem,csak eddig mindig fehér ember játszotta és nagyon fura lenne ha ezen változtatnának...
Szerintem Tom Hardy a legjobb jelölt erre *-* Neki megvan a kellő sexysége,kimértsége és titokzatossága hozzá és nagyonis eltudnám képzelni egy 007-es ügynök szerepében Szóval hajrá Hardy! Én neked szurkolok!
2016. július 07. 15:06
Oké, hogy nem a legkedveltebb az ő párosuk most, de nem hinném, hogy ez kifejezetten Taylor miatt lenne. Lehetséges, hogy valamilyen szinten ez is közre játszott a dologban, de önmagában így ez kevés lenne indoknak, hogy egy ilyen tehetséges színészt elutasítsanak, biztos volt itt valami más a háttérben.
2016. július 07. 15:15
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Szerintem nagy hulyeseg lenne,ha ezert nem kapta meg a szerepet.De a felsoroltak kozul ot tudtam volna a legjobban elkepzelni Bond szerepeben Sajnalom,hogy vegul nem o lesz,de akkor mostmar inkabb Tom Hardy legyen
2016. július 07. 15:56
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Ekkora nagy baromságot! Hogy lehet ezzel összefüggésbe hozni? Ezek nem normálisak...
2016. július 07. 16:55
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Most komolyan?! Csak ezért nem kapta meg? Ez baromság!
2016. július 07. 17:50
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Lehet a szerep megszerzésében nem játszott közre Taylor,ezt nem tudom mennyire szabad elhinni.
Az viszont biztos,hogy teljesen más színben tüntet fel egy ILYEN férfit,hogy egy OLYAN nővel jár...
Az viszont biztos,hogy teljesen más színben tüntet fel egy ILYEN férfit,hogy egy OLYAN nővel jár...
2016. július 07. 17:53
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Na, már hiányoltam az ilyen cikkeket.
A cikkhez szólva szerintem most nincs igaza a bennfentesnek ez eggyáltalán nem Taylor hibája ő jött össze Taylorral vállalta nyilvánosság elott a kapcsolatát mielőtt ennyire belevetette magát a párkapcsolatba gondolkodni kellett volna hogy ez mivel jár. Ennyi!
A cikkhez szólva szerintem most nincs igaza a bennfentesnek ez eggyáltalán nem Taylor hibája ő jött össze Taylorral vállalta nyilvánosság elott a kapcsolatát mielőtt ennyire belevetette magát a párkapcsolatba gondolkodni kellett volna hogy ez mivel jár. Ennyi!
2016. július 07. 19:25
Ellinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 255453 offline |
Azért Taylor erről nem tehet - bármennyire is, khm nem kedvelem.
Más; TOM HARDY. Mármint, könyörgöm, az a pasi erre a szerepre született. Nem, amúgy nem vagyok elfogult, kicsit sem. #TEAMHardy meg minden.
(A hozzászólásom végének rettenetesen sok köze van a cikkhez)
Más; TOM HARDY. Mármint, könyörgöm, az a pasi erre a szerepre született. Nem, amúgy nem vagyok elfogult, kicsit sem. #TEAMHardy meg minden.
(A hozzászólásom végének rettenetesen sok köze van a cikkhez)
2016. július 07. 19:57
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Már látom is a következő cikket- Taylor szakított Tommal mert mindenki őt hibáztatta vagy vmi hasonlo Ajvé. Am meg ez nem hinném h épp Taylorka hibája lenne Tom átgondolhatta volna milyen ribanccal áll le..
2016. július 07. 20:08
Én se tudhatom, hogy valójában mi történhetett, de úgy gondolom attól függetlenül, hogy valaki jó színész, a magánélete is közrejátszhat a marketingben. Nem tudom pontosan hogyan, csak van egy ilyen tippem (már az ilyen témával foglalkozó könyvek után is), azaz lehet többen mennének be a moziba, még a nem James Bond rajongók is, már csak a színész miatt, azonban hogyha épp "botrány" vagy jelen esetben negatívabb visszhang öleli őket, lehet a studió se járna annyira jól, mint tervezi (márpedig ahogy hallottam néhányan azzal is támadták az újdonsült párt, hogy Taylor Swift Bond lány szeretne lenni, ezért jöttek össze, ez pedig igaz vagy sem, valakit a film kihagyására ösztönözhet). Rövidebben, "minél szimpatikusabb az élete, annál kíváncsibbak a filmjeire" alapon is megválaszthatják a színészeket véleményem szerint.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni