Szinte már hagyomány a Teen Wolf készítőinél, hogy minden évben megkapjuk az adott évad első tíz percét. Idén sem volt ez másképp, hiszen közzétettek az utolsó szezon elejéből több, mint hét percet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megkaptuk a Teen Wolf utolsó évadának első tíz percét
2016. október 09. 12:13
Ezért örülök hogy még csak az első évadnál járok... később fogok sírni hogy vége lesz :')
2016. október 09. 14:27
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Már alig bírok várni! Legyen már november 15!
2016. október 09. 16:08
DreamerGirl24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260040 offline |
ÚRISTEN!! Hogy fogom én kibírni addig? Mi ez?? Jó nekem végem.
2016. október 09. 18:17
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Sciles Mar most latom, hogy ez egy fantasztikus evad lesz.
Nem birok varni novemberig, most akarok Teen Wolfot:( Es remelem, Stalia lesz. *-*
Nem akaroom elhinni, hogy az utolso evad. NEEM
Nem birok varni novemberig, most akarok Teen Wolfot:( Es remelem, Stalia lesz. *-*
Nem akaroom elhinni, hogy az utolso evad. NEEM
2016. október 09. 19:37
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagyon izgalmas lesz, ez már tuti biztos!
2016. október 10. 23:09
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Jaj nemár! Annyira szomorú leszek,hogy ez az utolsó évad! Mértnem lehetett harcolni azért,hogy folytatódjon? ach -.-
Amugy Layden rajongó lettem nagyon! Ők a kedvenc párosom *-* És nagyon remélem,hogy visszahozzák Dereket,Isaacet és Brettet is! Dejó lenne <3
Amugy Layden rajongó lettem nagyon! Ők a kedvenc párosom *-* És nagyon remélem,hogy visszahozzák Dereket,Isaacet és Brettet is! Dejó lenne <3
2016. október 11. 11:33
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
Miért kell odaírni, hogy utolsó évad? Nem akarom, hogy vége legyen...
Egyébként nagyon tetszik eddig, amit láttam!
Egyébként nagyon tetszik eddig, amit láttam!
Kapcsolódó sztárok
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után